Αστρολογία 17/03 Άρης Ήλιος Σύγκρουση Γιγάντων

zwdio-skorpios-afroditi

Αστρολογία  Τετραγωνο  Άρη – Ήλιου

Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω στις 17 Μαρτίου, μόλις 4 ώρες μετά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες.

Ο Άρης είναι στην ακμή του μέσα στον Αιγόκερω, που τον κυβερνά ο Κρόνος και θεωρείται εξαιρετικά ισχυρός.

Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 16 Μαΐου, για να περάσει στη συνέχεια στον Υδροχόο.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό στις 20 Μαρτίου. Αυτή η θέση του θα αποτελέσει την έναρξη μιας σύγκρουσής του 9 ημερών με τον Άρη, σε όψη τετραγώνου. Το γεγονός ότι ο πολεμοχαρής Άρης ορίζει τις πράξεις και ο ζωοδότης Ήλιος ορίζει το εγώ, είναι η αιτία της σύγκρουσης ενεργειών μεταξύ τους!

Τα τετράγωνα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη, προκαλούν μια ενέργεια που δημιουργείται εσωτερικά στον κάθε άνθρωπο. Η έκφρασή της μπορεί να εκδηλωθεί με την έντονη επιθυμία να διεκδικήσει ο καθένας την προσωπική του θέληση, με κυριαρχικές ή και εριστικές συμπεριφορές, με βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, με απαιτήσεις και γενικότερα με τον εγωκεντρισμό σε πρώτο πλάνο.

zodia-098

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο αναστατωμένοι παρά θυμωμένοι. Δεν αποκλείεται να την βιώσετε και ως προβαλλόμενη, δηλαδή ότι κάποιος άλλος συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

Να ξέρετε ότι θα υπάρχει και μια ροπή στις αδιαθεσίες, ειδικά αν κάποιοι είστε ήδη καταβεβλημένοι ή στα πρώτα στάδια ενός κρυολογήματος. Παράλληλα, να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή κινήστε μέσα σε πολύ κόσμο (στα μέσα μαζικής μεταφοράς για παράδειγμα), γιατί πολλοί θα είναι νευρικοί και εριστικοί αυτή την περίοδο!

Η θετική πλευρά του κλίματος που θα επικρατεί, είναι μια έξαρση της ενέργειάς σας. Θα σας δοθεί η ώθηση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε τα ηνία καταστάσεων και να διεκπεραιώνετε μεγάλο όγκο καθηκόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γνωρίζοντας τα δεδομένα της περιόδου, θα ωφεληθείτε πολύ από τη διοχέτευση της ορμής σας σε αυτό τον τομέα, όπως και στην εξάσκησή σας!

zwdia-taro-astra

Ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 23 Μαρτίου. Αυτό το γεγονός ενδέχεται να διογκώσει την ορμή πολλών, σε σημείο να εξοργίζονται ή και να ξεσπούν χωρίς πραγματικές αιτίες. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινηθεί μέσα στον Κριό, που είναι το ζώδιο του Άρη. Αυτό θα προσδώσει περισσότερη και πιο έντονη φωνή σε όλους, ακόμα κι αν δεν διαθέτουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσής τους!

Σε κοινωνικό επίπεδο, αυτή την περίοδο είναι πιθανό να προκύψουν από οργισμένοι διάλογοι μέχρι και ατυχήματα ή καταστροφές. Κάθε σύγκρουση που θα ξεκινήσει τώρα, ενδέχεται να έχει παρατεταμένη διάρκεια. Θα υπάρχει μια έντονη τάση προς τη βία, γιατί ο Άρης κυβερνά τους νεαρούς άντρες και τα όπλα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Σε γενικές γραμμές, ο Άρης και ο Ήλιος δεν θα κινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη της μίας μοίρας ο ένας από τον άλλον. Ωστόσο, κάποιες ημέρες θα σχηματίζουν όψεις ακριβείας. Πρόκειται για την 22η Μαρτίου, στην 2η μοίρα του άξονα Κριού – Αιγόκερω και την 23η Μαρτίου, στην 3η μοίρα του άξονα Κριού – Αιγόκερω. Στις 24

Μαρτίου ο Ήλιος, ο Άρης και η Σελήνη θα σχηματίσουν ένα Τ-τετράγωνο στις 4-5 μοίρες του συνδυασμού Κριού – Αιγόκερω – Καρκίνου. Αυτή ο όψη είναι πιθανό να επιφέρει εκφράσεις θυμού και βίας έναντι των γυναικών. Επίσης, στις 26 Μαρτίου ο Άρης και ο Ήλιος θα σχηματίσουν άλλη μία όψη ακριβείας στην 5η μοίρα του άξονα Κριού – Αιγόκερω.

zwdia

Θα είναι καλό να γνωρίζετε τα στοιχεία του αστρολογικού χάρτη σας, για να μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα το κλίμα αυτής της περιόδου. Αν κάποιες από τις μοίρες που προαναφέρθηκαν συνάδουν με θεμελιώδεις πλανήτες σας (σε Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω), να αναμένετε ότι θα επηρεαστείτε σε μεγαλύτερο βαθμό και σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η συνειδητή διατήρηση της ψυχραιμίας και της λογικής του καθενός, θα αποτελέσει το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτή η δύστροπη συγκυρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098