Αστρολογία 17/03-16/05 Η Αγαπη θελει Τροπο

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογία Ο Άρης στο ζώδιο του  Αιγόκερω

Ο πλανήτης της δράσης, Άρης, μπαίνει στον φιλόδοξο και εργατικό Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου έως τις 16 Μαΐου.

Είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε στόχους, να σκεφτείτε το σχέδιο δράσης σας και να επιτύχετε. Ο Άρης εξυψώνεται, δηλαδή είναι πολύ αποτελεσματικός στον Αιγόκερω.

Ο Άρης είναι περισσότερο παρορμητικός όταν βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, αλλά όταν είναι στον Αιγόκερω μπορεί να δουλέψει πιο στρατηγικά για να πετύχει τους στόχους του.

zodia-taro-45

Ο Άρης στον Αιγόκερω χρειάζεται σχέδιο. Θέλει να νιώθει πιο παραγωγικός και να βλέπει απτά αποτελέσματα από τις πράξεις του. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τη διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω για να σκεφτείτε τρόπους να φέρετε αυτά τα χαρακτηριστικά στην καθημερινότητά σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Κάντε την αρχή σε ένα πρότζεκτ που αναβάλλατε. Απλώς κάντε το. Μην βρίσκετε άλλες δικαιολογίες.

Κάντε μια λίστα με όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Θέστε μικρά καθημερινά βήματα για να μετράτε την πρόοδό σας.

Θέστε σαφή όρια για τον εαυτό σας και τους άλλους. Αν δεν θέλετε να σας ενοχλήσει κανείς για μερικές ώρες ενώ δουλεύετε, κλείστε το κινητό σας, μην κοιτάξετε τα e-mail σας και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την συγκέντρωσή του από τους στόχους του.

taro-zodia-76

Ξεκινήστε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή δίαιτας. Οργανώστε έναν τομέα της ζωής σας. Παραδείγματος χάρη, ένα δωμάτιο του σπιτιού σας, την ντουλάπα σας, το γραφείο σας.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σεξουαλικά είναι πολύ παθιασμένος, αλλά ποτέ δεν θα βγει αυτό στην επιφάνεια, καθώς μπορεί να ελέγξει την σεξουαλική του ενέργεια. Οι Αιγόκεροι μπορεί να μείνουν μόνοι τους για χρόνια ή μπορεί να είναι σεξουαλικά πολύ ενεργοί. Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να κάνει αργά την αρχή, αλλά… μόλις ξεκινήσει, δεν θέλει να σταματήσει ποτέ!

Πώς ενεργοποιεί ο Άρης στον Αιγόκερω το δικό σας ζώδιο; Θα μάθετε στο προσωπικό σας ωροσκόπιο!

zodia-098

ζώδια Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω ενεργοποιεί την καριέρα σας! Τις περισσότερες φορές πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε τι έχει κάτω, αλλά έχει έρθει η ώρα για να θέσετε στόχους και να ορίσετε ένα σχέδιο για να τους πετύχετε. Σχεδιάστε πρώτα, πράξτε έπειτα. Μόλις κάνετε το σχέδιο σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως (τι ανακούφιση)! Προς τα πού κατευθύνεστε;

ζώδια Ταύρος

Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε με μεγαλύτερο κέφι ένα πρότζεκτ μάρκετινγκ ή ένα εκδοτικό έργο, φιλόδοξες ακαδημαϊκές αναζητήσεις ή επεκτατικά σχέδια ταξιδιών. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει κίνητρα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, την αντίληψή σας και να διαδώσετε τις ιδέες σας. Σκέφτεστε να ταξιδέψετε; Ψάξτε όσα ταξίδια σας φαίνονται παραδεισένια.

ζώδια Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω σημαίνει για εσάς ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε δύσκολα οικονομικά θέματα και να μην δεχτείτε το όχι ως απάντηση. Τώρα είναι η στιγμή για να κοιτάξετε τα φορολογικά σας, να οργανώσετε την συμφωνία του διαζυγίου σας ή να ψάξετε ποια είναι η καλύτερη χρηματοδότηση για εσάς. Ο Άρης θερμαίνει επίσης τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Θέλετε να βελτιώσετε την ερωτική ζωή σας; Τώρα μπορείτε!

taro-zodia-098

ζώδια Καρκίνος

Με τον Άρη στο αντίθετο από εσάς ζώδιο, οι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις τώρα. Είναι ώρα να συνεργαστείτε. Αλλά το να δώσετε σε κάποιον άλλο τα ηνία δεν είναι τόσο κακό. Σας δίνει κίνητρα να χτίσετε σχέσεις, να βάλετε όρια εκεί που πρέπει και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ζώδια Λέων

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει την ενέργεια να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα της ζωής σας. Έχετε πνιγεί από τον φόρτο εργασίας σας; Πρέπει να κάνετε επισκευές στο σπίτι σας; Ή μήπως ανησυχείτε για την υγεία σας και απλώς σας λείπει η ενέργεια να ξεκινήσετε μια σωστή διατροφή; Ό,τι κι αν είναι, τώρα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε!

ζωδια Παρθένος

Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω μόνο μια φορά κάθε δυο χρόνια. Είναι μια φανταστική ευκαιρία για εσάς, εργατικοί και διακριτικοί Παρθένοι, να περάσετε καλά! Τώρα είναι η ιδανική εποχή να κάνετε ένα χόμπι σας επιχείρηση, να κάνετε παιδί, να κάνετε καταπληκτικό σεξ ή να βρείτε την πραγματική αγάπη. Εκφραστείτε! Ότι κι αν λαχταράει η καρδιά σας, είναι καιρός να το βάλετε σε σχέδιο και να ξεκινήσετε απευθείας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζωδια Ζυγός

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας που για πολλά χρόνια δεν λένε να λυθούν λαμβάνουν μια τεράστια ενεργειακή ώθηση! Λύστε τα όλα έως τις 16 Μαΐου, αγαπητοί Ζυγοί, ενώ ο Άρης βρίσκεται στο πλευρό σας. Είτε πρέπει να αδειάσετε γεμάτες κούτες, να πουλήσετε ένα σπίτι, να χτίσετε το σπίτι σας ή να βάλετε όρια σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

ζωδια Σκορπιός

Μπορείτε να επιτύχετε σχεδόν στα πάντα τώρα. Είτε αυτό είναι να περάσετε ένα δύσκολο τεστ, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, να λύσετε ένα πρόβλημα στο σπίτι σας, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, να φτιάξετε το αυτοκίνητό σας ή να χτίσετε ένα νέο δίκτυο, ο Άρης είναι αυτός που χρειάζεστε. Α, και είναι ώρα να μιλήσετε! Είναι μια γεμάτη εποχή.

ζωδια Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω έχει την πρόθεση να βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Βάλτε καλούς οικονομικούς στόχους, κάντε ένα σχέδιο δράσης και αντιμετωπίστε σοβαρά την επίτευξή τους. Κάντε ένα προϋπολογισμό και ακολουθήστε τον. Αν προκύψουν κάποια έξοδα, θα βρείτε κίνητρα για να ψάξετε καλύτερο εισόδημα και να κάνετε ένα σχέδιο για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

zwdia

ζωδια Αιγόκερως

Τι θέλετε από τη ζωή σας; Τι πρέπει να γίνει; Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας βάζει στην θέση του οδηγού έως τις 16 Μαΐου. Αυτή είναι η μόνη σας ευκαιρία για τα επόμενα δυο χρόνια να αντιμετωπίσετε δύσκολες προκλήσεις. Αυτό που θα κάνετε τώρα πράξη θα αφήσει του σημάδι του, γι’ αυτό δράστε υπεύθυνα. Μπορεί να είναι ώρα για μια εγχείρηση ή μια προσωπική αλλαγή.

ζωδια Υδροχόος

Αν πρέπει να δουλέψετε πάνω σε κάτι μακριά από τα περίεργα βλέμματα, τώρα είναι η ώρα για να το κάνετε. Είναι επίσης η ιδανική εποχή για να βάλετε τέλος σε θέματα που ξεκινούν από το παρελθόν. Η ερωτική ζωή σας μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον, καθώς ο Άρης βγάζει ορμές από τα βάθη του εαυτού σας. Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο τώρα –και όλα κρυφά…

ζωδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια κοινωνική περίοδος. Μπορεί να συνεργαστείτε με άλλους για έναν κοινό στόχο ή να ανταγωνίζεστε για τον ίδιο στόχο. Η κοινότητά σας ζωντανεύει και μπορεί να δείτε πολλές αλλαγές τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ώρα να ενεργοποιήσετε το κοινωνικό δίκτυό σας και να ψάξετε ένα καλύτερο μέρος ανάμεσα στους ομοίους σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολλά βήματα τώρα για να πραγματοποιήσετε ένα αγαπημένο σας όνειρο.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia