Αστρολογία 17-18/03 Ευκαιριες Επανασυνδεσεων

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογία 17 Μαρτίου – Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 16 Μαΐου)

Ο Άρης λειτουργεί πολύ καλά στον Αιγόκερω –για την ακρίβεια, ο Άρης μπορεί να γίνει μια τρομερή κινητήριος δύναμη!

Οι δράσεις που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες, τους στόχους, τα σχέδια και τους σκοπούς σας μπορούν να φέρουν μεγάλη πρόοδο στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν ρυθμό και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ενέργεια και τις προσπάθειές σας τώρα.

zodia-taro-45

Κρατώντας μια σοβαρή, υπεύθυνη στάση στις πράξεις σας, είναι πιθανό να παράγετε ακόμη περισσότερα θετικά αποτελέσματα απ’ ό,τι συνήθως. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε δυσκολία με αυτές τις ιδιότητες και τείνετε να επαναστατείτε ή αγωνίζεστε για να διατηρήσετε την ελευθερία σας, ίσως να αισθάνεστε περισσότερο σαν να είστε δεμένοι σε ζυγό και σας διατάζουν να οργώσετε χωράφια.

Ωστόσο, το ποσό της ενέργειάς που είστε πρόθυμοι να βάλετε στην σοβαρή και αυθεντική δουλειά θα σας ξεπληρώσει κατά πάσα πιθανότητα σε είδος. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες ή να πάρετε ανεξάρτητες αποφάσεις που δίνουν το παράδειγμα. Τα ρίσκα θα έχουν περισσότερο νόημα αν έχετε προετοιμάσει τη στρατηγική σας και έχετε χαράξει το σχέδιο δράσης σας.

chartomantia-087

Αστρολογία 18 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( στους Κριό / Λέων)

Σήμερα, καθώς μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο άνετα μέσα σας και μέσα στον κοινωνικό κόσμο γύρω σας. Για την ακρίβεια, οι αλληλεπιδράσεις που έχετε με τους άλλους μπορεί να αποδειχθούν γόνιμες και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κάτω στο δρόμο σας, προς οποιοδήποτε προορισμό κατευθύνεστε. Ίσως να είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο και για κάποιον άλλο.

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα και άλλους πόρους. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι καλό να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές της ανταλλαγής είναι ικανοποιημένες και έχουν πάρει όσα έχουν δώσει.

taro-zodia-76

Αστρολογία 18 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Χείρωνα ( στους Ιχθύς)

Για λίγες μέρες μπορεί να επικεντρωθείτε στη σωματική, πνευματική ή ψυχική ίαση… ή μπορεί να αντιληφθείτε την ανάγκη σας γι’ αυτή λόγω προβλημάτων. Η σωματική ζωτικότητά σας μπορεί να είναι πιο επιρρεπής σε προβλήματα υγείας και η εσωτερική ή η πνευματική σας δύναμη και αίσθηση του σκοπού μπορεί να μοιάζει λίγο αδύναμη ή ευάλωτη.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να βρείτε νέα κίνητρα για να ενισχύσετε τη δύναμη και την αντοχή σας σε όλα τα επίπεδα. Ως εκ τούτου, αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που θα βάλετε νέους στόχους υγείας ή σωματικής ευεξίας ή θα χαράξετε νέες κατευθύνσεις με σκοπό να αποφύγετε προηγούμενες κακουχίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Ψυχολογικά, θα μπορούσατε να αντιληφθείτε τους τρόπους που η αυτοεκτίμησή σας υπονομεύεται ή σαμποτάρεται –είτε από εξωτερικές καταστάσεις ή ανθρώπους ή ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό χωρίς να το συνειδητοποιείτε, ή ακόμα και τρόπους που το κάνετε αυτό σε κάποιον άλλο.

Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να παρατηρήσετε και να μάθετε το πώς λειτουργούν αυτά τα ζητήματα στη ζωή σας, τι ρόλο παίζετε σε αυτή τη δυναμική και πώς θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικές επιλογές. Με την αύξηση του επιπέδου της αποδοχής σας προς την ανθρώπινη ατέλεια, τόσο του εαυτού σας όσο και των άλλων, μπορείτε να ενισχύσετε αυτούς τους τομείς, που τώρα τους νιώθετε ευάλωτους.

Εφόσον η αυτοεκτίμηση (η δική σας και των άλλων) μπορεί να είναι λίγο εύθραυστη τώρα, ενισχύστε την μέσα από επαίνους, στήριξη, ενθάρρυνση και εμπιστοσύνη, καθώς όλα αυτά μπορούν να έχουν ισχυρές, θεραπευτικές δράσεις τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098