Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 17/03 Εκρηξεις Συναισθηματων

zwdia-shmera-7-8-14

ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στις 17 Μαρτίου, μέσα από τους ευαίσθητους Ιχθύες. Η ζωή μπορεί να γίνει πιο «χνουδωτή», όταν τα ψαράκια εμπλέκονται με οποιονδήποτε πλανήτη πρωταγωνιστεί στο ωροσκόπιο!

Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της φάσης; Αν είστε από αυτούς που δεν τους αρέσει ένα τέτοιο κλίμα, έχετε την επιλογή να μην το υιοθετήσετε.

Η παρουσία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα διυλίσει την ενέργεια του φεγγαριού και θα καταστήσει τη φαντασία ως τον καλύτερο τρόπο διαφυγής για όλους!

zodia-taro-45

Υπό την επήρεια της Νέας Σελήνης, είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι έχετε μεγαλύτερο κέρδος όσο εμπιστεύεστε το ένστικτο και το συναίσθημά σας – είτε αν είστε λίγο ασαφείς… Συμβουλευτείτε τις οδηγίες των άστρων, για να ξέρετε πώς μπορεί να χειριστεί το κάθε ζώδιο αυτή τη Νέα Σελήνη!

Κριός

Όλα όσα έχετε κρύψει και βαλτώνουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είναι πιθανό να μετατοπιστούν στο προσκήνιο της ζωής σας με την αρωγή αυτής της Νέας Σελήνης. Θα αποδείξετε ότι δεν είστε τα ανδρείκελα που θεωρούν κάποιοι, ειδικά όσο αφορά το ένστικτό σας για όσα σας ωφελούν ή σας βλάπτουν – όπως αυτά που απομυζούν την ζωτική σας ενέργεια. Πράγματι, ενδυναμώνεστε πολύ όταν κάποιοι σας υποτιμούν!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος

Μπορεί να το αποφεύγατε εδώ και χρόνια, επειδή δεν μπορούσατε να το αντιμετωπίσετε κατάματα. Και ξαφνικά, την ενδεκάτη ώρα αναδύεται αυτή η Νέα Σελήνη και βάζει μια διαφορετική επιλογή στο τραπέζι που κάνει την κρίσιμη απόφαση πολύ πιο εύκολη για εσάς. Ίσως μπορείτε να επωφεληθείτε, αν αδράξετε κάτι που οι άλλοι φοβούνται!

Δίδυμοι

Καθώς η Νέα Σελήνη κεντρίζει την 12η ώρα του ωροσκοπίου σας, αποφασίζετε να υιοθετήσετε ένα πιο κάθετο σκεπτικό για τα θέματά σας. Γεμίζετε με την ελπίδα ότι έχετε μέσα σας περισσότερη ενέργεια απ’ όση χρειάζεστε, για να πετύχετε πολλά πριν ο ήλιος δύσει – μεταφορικά μιλώντας! Ίσως έχετε να προλάβετε ένα χρονικό όριο, που στηρίζεται κυρίως στη δική σας συμβολή.

Καρκίνος

Από τη στιγμή που θα το αντικρύσετε, ξέρετε αν είναι σωστό για εσάς. Αποκτάτε μια ιδιαίτερη διαύγεια στην αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων, βλέπετε κάθε προσποίηση και υποκρισία υπό την επήρεια αυτής της Νέας Σελήνης. Δεν θα έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας από τη στιγμή που θα σας κατακλύσει αυτό το συναίσθημα. Γι’ αυτό εκθέστε το συντομότερο δυνατόν την ενδιαφέρουσα θεωρία σας, για την επίλυση του θέματος που προβληματίζει έναν άνθρωπο που αγαπάτε.

chartomantia-087

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα οξύνει το χάρισμά σας στην αξιολόγηση. Θα νιώσετε ότι μπορείτε τώρα να διαχωρίσετε κάθε βλαβερό υποκατάστατο ή άτομο, που προσπαθεί να σας επιβληθεί ως γνήσιο. Δεν θέλετε να αρκείστε πλέον στα ημίμετρα ή τα λιγότερα. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τον έλεγχό σας, για όσα μπαίνουν και όσα βγαίνουν από τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Παρθένος

Είστε το χέρι της δεξιοτεχνίας, στο να παρέχετε βοήθεια στους άλλους ανθρώπους. Όποτε νιώθετε ότι ένα άτομο είναι ευάλωτο, το μυαλό σας αρχίζει να επεξεργάζεται τις επιλογές ενώ το ένστικτό σας αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει προς την πιο άρτια. Η Νέα Σελήνη που αναδύεται από τους Ιχθύες, να προσδώσει τη ρομαντική χροιά σε αυτή την ατμόσφαιρα!

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να αναρωτιέστε προς τα πού οδεύει η ζωή σας, από τη στιγμή που η Νέα Σελήνη θα ασκήσει την επιρροή της πάνω σας. Το θετικό στοιχείο αυτής της φάσης, είναι ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και απαντήσεις για καθετί που λαχταράτε. Θα νιώσετε να ανοίγετε μπροστά σας το ορθό μονοπάτι χειρισμού των καταστάσεων, που θα σας προωθήσει και στον σχεδιασμό των επόμενων πρακτικών βημάτων σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί μέσα στους Ιχθύες, που αποτελούν το αδελφό σας ζώδιο στο στοιχείο του Νερού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας κατακλύσουν συναισθήματα που δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε, είτε ότι η «ουρά» σας θα πάλλεται πιο σπασμωδικά από ποτέ… Εξαρτάται από εσάς και μόνο να αδράξετε όση περισσότερη δημιουργική μαγεία μπορείτε!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας κάνει να δείτε με διαφορετική οπτική, αυτούς τους τόσο οικείους τέσσερεις τοίχους που σας περιβάλλουν. Αντί να νιώθετε σαν να κλείνουν γύρω σας, εστιάστε στο αν χρειάζονται ένα καινούργιο χρώμα ή αν σας κάνει ευτυχισμένους η ασφάλεια που σας παρέχουν. Ίσως για να γλιτώσετε κάποια χρήματα, ίσως και για να επουλώσετε τις πληγές σας. Μια βαθιά κάθαρση θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σας, γι’ αυτό ξεχάστε για λίγο την πόρτα!

Αιγόκερως

Αν αναζητάτε την αγάπη αυτή την περίοδο, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να έλξει κοντά σας το πιο εκκεντρικό άτομο: με κύρος, μορφωμένο και εύκαμπτο. Πάντως η λεκτική του προσέγγιση, θα ακροβατεί πάνω σε όλα αυτά! Η προσαρμοστικότητα θα είναι το στοιχείο – κλειδί σε αυτή τη φάση, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να ασκήσετε λίγο το πνεύμα σας για να βρείτε τις απαντήσεις που αποζητάτε!

zwdia

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες έχει την πρόθεση να σας προσγειώσει σημαντικά, με μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά! Μην ασχοληθείτε τώρα με την πορεία που πρέπει να πάρετε, ενώ διαθέτετε μόνο τα μισά στοιχεία ή σας διέπουν αρνητικά συναισθήματα. Αντ’ αυτού, μείνετε ακίνητοι και απολαύστε την αγκαλιά… Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απορροφήσετε όλη αυτή τη συναρπαστική ενέργεια!

Ιχθύες

Τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη; Σημαίνει ότι ένα άτομο παίρνει κάτι από ένα άλλο άτομο, ενώ και τα δύο μέρη ξέρουν ότι δεν του οφείλεται. Δεν έχει σημασία. Η αγάπη είναι αυτή που θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, με την ανάδυση της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Μια φάση σαν τον διαχωρισμό των υδάτων, σαν το δέρμα να διασπάται, που οι άνθρωποι γίνονται ένα και πορεύονται μαζί, για να αποδείξουν ότι η παγκόσμια αισιοδοξία είναι παρούσα και ενεργή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098