ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 17-18/03 πρωτόγονες αισθήσεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Από την Παρασκευή το βράδυ το φεγγάρι έχει αρχίσει την προετοιμασία, για την ανάδυση της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες και τη συνάντηση με τον Ήλιο.

Καθ’ οδόν σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό.

Στις διαθέσεις διεισδύουν κύματα σκοτεινού πάθους, εκείνου που υποδεικνύει ότι όλες οι σωστές λεπτομέρειες αρχίζουν να παίρνουν τη θέση τους!

zodia-taro-45

Υπάρχει θέρμη, υπάρχει ρίγος, υπάρχει η γνώση ότι όλα είναι λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, όλα δείχνουν προς την αρχή του τέλους. Τα στοιχεία δεν είναι καλά ή κακά, απλώς είναι. Τα κατανοείτε και μπορείτε να τα χειριστείτε, αν το θελήσετε… Οι σχέσεις ξαναβρίσκουν τη δυναμική τους, το πάθος τους!

Το Σάββατο το πρωί ο Άρης πορεύεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ήλιο. Στη συνέχεια η Σελήνη προσεγγίζει τον Χείρωνα και ο Άρης αγγίζει την πρώτη μοίρα του Αιγόκερω, κηρύττοντας την εαρινή ισημερία. Η Αφροδίτη και ο Ερμής πορεύονται μαζί στον Κριό και σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς τα κονγκ πάλλονται στο ερώτημα «πώς θα πάρω αυτό που θέλω»;

zwdia-fotia

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη, που εστιάζει την προσοχή στο ασθενικό τρίγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Δία. Όταν το φεγγάρι περνά τον Ήλιο και συναντά τον Χείρωνα,

ο Άρης από τον Αιγόκερω αρχίζει να μειώνει την ένταση ονειροπόλησης του διδύμου Αφροδίτης – Ερμή.

Τα τετράγωνα των τελευταίων χρόνων ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Ουρανό, έσπασαν αλλά άφησαν κάποια θραύσματα στην πορεία σας. Όσο λιγότερα είναι, τόσο πιο εύκολα θα τα εντοπίσετε και θα τα καθαρίσετε. Καθώς το φως της Σελήνης αργοσβήνει τώρα μέχρι να εκλείψει, αυτά δημιουργούν τις αιχμηρά αντιφατικές σκιές!

zodia-098

Αργα το Σαββατο, η Σελήνη θα μπει στον Κριό και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω. Οι πρωτόγονες αισθήσεις έχουν οξυνθεί και εμπλουτιστεί, είναι έτοιμες να ξεχυθούν… Υπάρχουν πέτρες στον δρόμο σας, που πρέπει να τις δείτε, να τις αναγνωρίσετε, να τις πιάσετε και να τις βγάλετε από τη μέση!

Η ύπαρξη του Χείρωνα στο σκηνικό δείχνει ότι κάθε πόνος που αντιπροσωπεύουν, είναι παλιός. Υπάρχει ένα μάθημα για τον καθένα σας εδώ, που πρέπει να το πάρετε πριν προχωρήσετε.

Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Χείρωνα την Κυριακή, ενώ η Σελήνη θα προχωρήσει σε ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές οι πέτρες στον δρόμο σας, δεν θα μετακινηθούν από μόνες τους… Μην τις αφήσετε, η πορεία είναι περιστροφική. Γιατί να μην τις χειριστείτε τώρα, που το κλίμα είναι ευοίωνο;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Θέλετε μια καθοδήγηση για αυτή τη Νέα Σελήνη; Μετακινήστε τις πέτρες! Αλλά αφού θα τις έχετε αναγνωρίσει, θα ξέρετε την προέλευσή τους και όσα έχουν να σας πουν. Αν ξέρετε τη θέση του Χείρωνα στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, συγκρίνετε τον Οίκο αυτόν με την παρούσα θέση του Κένταυρου πλανήτη.

Αυτοί οι δύο Οίκοι συνδέονται, σε αυτό το σημείο πονάτε, αυτό τον πόνο κουβαλάτε εδώ και καιρό. Ο Χείρων προσεγγίζει το τέρμα της διαδρομής του στους Ιχθύες. Αυτή τη χρονιά πρέπει να κάνετε τις ύστατες κινήσεις, για να αποβάλετε αυτές τις πέτρες από την πορεία σας. Φροντίστε να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

 

Αν βιώνετε έναν συναισθηματικό πόνο που σας καταρρακώνει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε βοήθεια για το «καθάρισμα» που πρέπει να κάνετε. Αν νιώθετε αναζωογονημένοι, η ένταση θα σας πονά λιγότερο γιατί ταυτόχρονα θα λειτουργεί αφυπνιστικά και υποβοηθητικά. Σαν το πιάσιμο που νιώθετε μετά από έντονη γυμναστική, που ξέρετε ότι δυναμώνει τους μύες σας. Θετικός πόνος!

Αν πρέπει να αναπληρώσετε κενά σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας πονά η διαδρομή. Όσο ανεβάζετε ταχύτητα και βλέπετε αποτελέσματα, ο πόνος γίνεται γλυκός.

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Κριό θα συναντήσει την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η στιγμή να κάνετε τα σχέδιά σας και να χαρείτε αυτή τη διαδικασία. Είναι καλός ο σχεδιασμός, σας δίνει την αίσθηση ότι προχωράτε μπροστά. Η πραγματική κίνηση θα ξεκινήσει σταδιακά, καθώς ο Άρης θα προσεγγίζει τον Κρόνο. Έτσι στήνονται τα στιβαρά θεμέλια, με κέφι και αισιοδοξία!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra