εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 17-23/03

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 17-23/03

ζώδια Κριός

Η Νέα Σελήνη είναι ρομαντική, αλλά πρώτα θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα απολαύσει την τελειότητά σας, ποιος είχε το χρόνο που του διαθέσατε και ποιος περιμένει ακόμα να κάνει την κίνησή του, ποιος αποφασίσατε ότι αξίζει περισσότερο! Το καταλαβαίνω, Κριοί, δεν είναι μόνο η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αλλά και ο ερωτικός Ερμής. Γίνετε πιο ρομαντικοί, γίνετε πιο άμεσοι στο σημείο που στρέφετε τις ερωτικές φιλοδοξίες σας.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Καθώς ελπίζετε να βιώσετε μια σκηνή από ταινία, θα μπορούσατε να είστε περισσότερο σαφείς με το είδος της ταινίας που ψάχνετε; Η αγάπη είναι υποτίθεται ρομαντική κομεντί με γέλια κατά τη διάρκειά της, υποτίθεται ότι πρέπει να είναι μια ιστορία που θα αγγίξει την καρδιά σας ή θα θέλατε λίγη περισσότερη ένταση για να κρατήσει το ενδιαφέρον; Όλα προσφέρονται, επιλέξτε τον συμπρωταγωνιστή σας με προσοχή.

ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια κοινωνική περίοδος, αλλά είναι και μια γεμάτη περίοδος στη δουλειά, έχετε πράγματα να κάνετε, ανθρώπους να συναντήσετε. Δεν φταίει κανείς τότε, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον ότι στέκεται εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, μόνο εσείς, που κάνετε διαφορετικές επιλογές. Η παρέα με τα καλοπαρουσιασμένα λογιστικά φύλλα πρέπει να είναι υπέροχη, αλλά απ’ την άλλη, μπορεί και όχι; Αλλάξτε τον ρυθμό, Δίδυμοι, γίνετε κοινωνικοί, βάλτε λίγη αγάπη στη ζωή σας.

ζώδια Καρκίνος

Ο Άρης είναι στον τομέα της σχέσης από το Σάββατο, έρχεται να συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, και η ομάδα των τριών είναι παντοδύναμη και ψάχνει για αλλαγές. Βάλτε και τον Δία να μαγεύει τον τομέα της νέας αγάπης σας και την κυβερνήτη σας Σελήνη να γίνεται Νέα στον τομέα της περιπέτειας και είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μια μεγάλη εβδομάδα, Καρκίνοι. Σε σχέση με τι; Οτιδήποτε θέλετε, και η αγάπη είναι στη λίστα. Ψηλά στη λίστα.

taro-zodia-76

ζώδια Λέων

Δεν είστε γνωστοί για την λεπτότητά σας, μπορείτε να γίνετε, αλλά δεν είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία σας. Δεν είναι κακό αυτό για την ερωτική σας ζωή, καθώς δείχνετε πολύ ξεκάθαρα ποιος σας τράβηξε την προσοχή, ποιος είναι αρκετά τυχερός για να μπει στη λίστα σας. Και μετριόφρονες. Η τόλμη είναι το δικό σας, αλλά τι θα γινόταν αν δεν ήταν τόσο υπερβολική; Κάποιος προτιμά να τον συναρπάζουν, όχι να τον πετούν στον ουρανό. Κατεβάστε λίγο την ένταση.

ζώδια Παρθένος

Καθώς σας αρέσουν οι λίστες, σας αρέσει να μετράτε, να σας ζητήσω να κάνετε αυτές τις πράξεις; Τρεις στον τομέα της νέας αγάπης σας, τρεις στον τομέα της σχέσης σας, μετρήστε τους και μαζί κάνουν… έξι. Έξι από τους δέκα πλανήτες ασχολούνται με θέματα της καρδιάς για εσάς αυτή την εβδομάδα, Παρθένοι. Η τύχη είναι με το μέρος σας, έχετε τρεις στις πέντε πιθανότητες να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Προχωρήστε.

ζώδια Ζυγός

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας από την Τρίτη, την εαρινή ισημερία, φέρνει λαμπερά πράγματα και μαζί με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό στο ίδιο μέρος μπορεί να είναι όντως ιδιαίτερα λαμπερά. Αλλά. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από την Παρασκευή, τότε μήπως μια καλά σχεδιασμένη εκστρατεία να γίνει νωρίς μέσα στην εβδομάδα; Δείξτε την κλασική σας γοητεία, Ζυγοί.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Έχετε πράγματα που πρέπει να πείτε, πράγματα από την καρδιά σας, αλλά έχει σημασία ο τόπος και ο χρόνος όσο και όλα τα άλλα, Σκορπιοί και θα πρέπει να πετύχετε τα σωστά. Αν θέλετε να ζητήσετε κάποιον σε ραντεβού, μην το κάνετε στη μέση του λεωφορείου, αν πιστεύετε ότι δεν λειτουργεί, μην το πείτε από μήνυμα. Η νέα αγάπη δεν λειτουργεί, η δυνητική αγάπη θέλει να ξεκινήσει, επιλέξτε τα λόγια και την τοποθεσία προσεκτικά.

ζώδια Τοξότης

Ο Άρης φεύγει από το Σάββατο, προχωράει για να ασχοληθεί με τα λεφτά, αλλά ως ο κυβερνήτης της νέας αγάπης σας έχει κάνει τη δουλειά του, σας έχει συστήσει σε κάποιον που θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν αυτή την περίοδο θα μάθετε ένα νέο χόμπι ή θα περάσετε χρόνο μαζί, θα γίνετε φίλοι ή αν θέλετε τα πράγματα να πάνε κάπου τελείως αλλού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Αιγόκερως

Κανείς δεν μπορεί να σας πει τι να κάνετε, αλλά μπορούν να σας δώσουν συμβουλές και θα ήταν χαζό να κλείσετε τα αφτιά σας σε αυτές, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε. Μια νέα αγάπη μπορεί να μην πηγαίνει εκεί που θέλετε και για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Κάντε ότι θέλετε, αλλά ακούστε τις συμβουλές των καλών φίλων σας και της οικογένειάς σας.

ζώδια Υδροχόος

Δεν πρόκειται να παρασυρθείτε από μια στιγμή, δεν πρόκειται να αφήσετε την καρδιά σας να κυβερνήσει το πολύ ξεκάθαρο μυαλό σας. Εντάξει, τότε τι θέλετε να κάνετε; Θα επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας, δεν θα τα εμπιστευτείτε, θα παρουσιαστείτε ψυχροί σαν πάγος; Πολύ χρήσιμο. Σταματήστε την ανάλυση, Υδροχόοι, πηγαίνετε με τη ροή, δείξτε τι έχετε στην καρδιά σας, είστε ο εαυτός σας και πάρτε το ίδιο ως απάντηση.

ζώδια Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας προσφέρει ένα άστρο για να κάνετε την ευχή σας, την μια μέρα του έτους στην οποία παίρνετε ότι ζητήσετε και θέλετε, το μόνο που σας σκέφτεστε. Αν έχει να κάνει με την αγάπη, να είστε πολύ σαφείς με το πώς μοιάζει αυτή, πώς μοιάζει αυτός ή αυτή, πώς θα συμπεριφέρονται, τι θα πουν, ονειρευτείτε μέχρι να συμβεί. Χαρούμενη Νέα Σελήνη!

zwdia-66