Αστρολογία 22/12 Η Πανσέληνος που θα φέρει ανατροπές σε όλα τα ζώδια!

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολογία 22/12 Η Πανσέληνος που θα φέρει ανατροπές σε όλα τα ζώδια!

Πλησιάζει η πιο σημαντική πανσέληνος του έτους!

Θα συντελεστεί στον άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερου και θα δώσει ευκαιρίες και πρακτικές αφορμές, για να αναδειχθεί η αγάπη σε όλες τις μορφές της.

Αστρολογία, πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

Κριός : Ξέρετε ότι τώρα, οι καταστάσεις με τον σύντροφο σας δεν είναι και οι καλύτερες. Από την καινούργια εβδομάδα, όλα θα έχουν μπει σε πιο επικοινωνιακούς ρυθμούς καλύτερους.
Εύνοια ζωδίου : +++++

Ταύρος : Σαφώς και θα υπάρξουν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην συμπεριφορά αυτού που αγαπάτε, άσχετα αν στο τώρα η πραγματικότητα σας κρατά απόμακρους.
Εύνοια ζωδίου : +++/++

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι : Δεν έχετε κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις. Είστε οι πιο πολλοί ελεύθεροι αυτό το χρονικό διάστημα, και απολαμβάνετε τις γιορτές μαζί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν.
Εύνοια ζωδίου : +++++

Καρκίνος : Εσείς δίνετε τον ρυθμό της εποχής. Είστε το επίκεντρο για πολύ κόσμο. Μερικοί θα σας πλησιάσουν και θα θελήσουν να γίνουν φίλοι σας ή και να κερδίσουν την καρδιά σας.
Εύνοια ζωδίου : ++/+++

Αστρολογία 22/12 Η Πανσέληνος που θα φέρει ανατροπές

Λέων : Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Αυτό ισχύει και για τις εργασιακές σχέσεις αλλά και για τις ερωτικές. Εσείς απλά κρατήστε την δική σας την μεριά – συμπεριφορά σωστή.
Εύνοια ζωδίου : ++++/+

zodia-zwdia-9988

Παρθένος : Μπορεί να είστε μπερδεμένοι, μέσα σε παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν οι λύσεις για να μείνετε μόνο με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Εύνοια ζωδίου : +++/++

Ζυγός : Είστε κάτω από μεγάλη χρονική πίεση, για να δώσετε απαντήσεις και λύσεις σε καταστάσεις εργασίες και οικογένειας. Τουλάχιστον στην εβδομάδα των γιορτών κάντε ένα διάλειμμα, για να δείτε και τον άνθρωπο σας.
Εύνοια ζωδίου : +++++

Σκορπιός : Μην δίνετε πληροφορίες για την ερωτική σας σχέση, σε άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας εκθέσουν. Υπάρχουν τώρα καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε.
Εύνοια ζωδίου : +++/++

zodia-88

Τοξότης : Δεν θα ξεχάσετε εύκολα, αυτά που σας έχει κάνει ο πρώην σας. Σίγουρα είστε ήδη μέσα στο ερωτικό του στόχαστρο μέσα από νέες προτάσεις για άμεση επανένωση.
Εύνοια ζωδίου : ++++/+

Αιγόκερως : Έχετε χαθεί μέσα σε απατηλές σχέσεις και ψεύτικα συναισθήματα. Αυτό είναι και κάτι που εντός του μήνα αυτού θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαριστεί μέσα στο μυαλό σας.
Εύνοια ζωδίου : +++++

Υδροχόος : Η αρχή για μια επανασύνδεση ήδη έχει γίνει. Αυτό που τώρα χρειάζεστε είναι να δώσετε και το σχετικό σινιάλο γύρω σας, ότι δεν είστε πια διαθέσιμοι!
Εύνοια ζωδίου : +++++

Ιχθείς : Αν θέλετε να έχετε την ησυχία σας, μάλλον δεν θα πρέπει να δώσετε άλλο περιθώριο σε περαστικούς εραστές να παίζον με τα συναισθήματα σας. Άλλωστε ήδη έχετε βρει κάτι νέο και ποιοτικό.
Εύνοια ζωδίου : +++/++

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia