Αστρολογία 25/11 – 01/12 Τα ζητούμενα των σχέσεων παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12

Αστρολογία : Τι έπεται στην προσωπική σας ζωή;

Οι στόχοι αλλά και τα ζητούμενα σε επίπεδο σχέσεων, παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.

Η Αφροδίτη της αγάπης περνά στον Αιγόκερω της δόμησης από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου!

zodia-taro-45

Ανοίγει ένας ισχυρός κύκλος για το μέλλον των πάντων! Οι δεσμευμένοι θα εστιάσετε στην ευθυγράμμιση των κοινών σας στόχων. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που λαχταρά εξίσου να οικοδομήσετε κάτι ουσιαστικό. Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, τα θέματα καρδιάς αποκτούν περισσότερη σοβαρότητα… Αλλά μην φτάσετε σε σημείο καρδιακών επεισοδίων!

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να φανείτε ευγνώμονες αλλά με χαρωπή διάθεση. Η σαγηνευτική Αφροδίτη προτιμά την πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ακόμα και στις «προβληματικές» σχέσεις μπορεί να πάρει παιχνιδιάρικη χροιά, το να συζητήσετε τα στραβά κι ανάποδά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Είστε από τους τύπους που δεν θέλουν καν να απαριθμούν αρνητικές πτυχές; Αυτή είναι η περίοδος που μπορείτε να αφεθείτε στην ονειροπόληση. Αξιοποιήστε την επικράτεια του Αιγόκερω των κινήτρων στο ρομάντζο, για τις επόμενες εβδομάδες. Ειδικά τα ζευγάρια, μπορούν να πραγματώσουν από κοινού κάτι αξιομνημόνευτο και επικερδές!

Μην απολογηθείτε αν σας έλκει περισσότερο το κύρος τώρα. Προσαρμόστε αναλόγως την αναζήτηση του επόμενου ταιριού σας οι αδέσμευτοι… Η εποχή ενδείκνυται για να σκεφτείτε στρατηγικά πού θα τοποθετήσετε τα δικά σας γκυ!

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, βάλτε στόχο να ξεπεράσετε κάποια «σύνορα»: Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στήνει το ιδανικό σκηνικό για διαπολιτισμικές επαφές.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12

Ακόμα κι αν φαντάζει άβολο για κάποιους να γεφυρώσουν πρακτικούς διαχωρισμούς, τολμήστε να αδράξετε τη μέρα. Αν στους δικούς σας κύκλους υπάρχει ήδη σύμπνοια, ανοιχτείτε και σε ανθρώπους που ίσως δεν έχουν ανάλογα βιώματα!

Αυτές οι ακτίνες του φεγγαριού μπορούν να βάλουν σε κίνηση και τα ταξιδιωτικά σας όνειρα. Αναζητήστε άγνωστες γωνιές του πλανήτη που θέλετε να δείτε, ακόμα κι αν δεν μπείτε στο επόμενο αεροπλάνο… Έχετε περιθώριο να το κάνετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Τοξότη, στις 5 Ιουνίου 2020!

Και το πνεύμα της ειλικρίνειας θα πλανάται τώρα στον αέρα. Μήπως έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιον, πριν φτάσουν οι συγκεντρώσεις των γιορτών; Βάλτε το στο πρόγραμμα της Τρίτης, για να μην ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα στο εορταστικό τραπέζι!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, ο ονειροπόλος Ποσειδώνας της έμπνευσης λήγει την ανάδρομη πορεία του. Ορμά πρόσω ολοταχώς μέσα στους Ιχθύες, το ζώδιο του κυβερνά. Η διαδρομή του Ποσειδώνα με την όπισθεν άρχισε στις 21 Ιουνίου. Αυτή μπορεί να ακινητοποίησε προσωρινά κάποια καλλιτεχνικά εγχειρήματά σας. Αλλά από την άλλη, σας ώθησε να βουτήξετε βαθιά στην ψυχή σας και να οραματιστείτε εξερευνήσεις. Τώρα που ο πλανήτης της καθαρτικής δημιουργικότητας γυρίζει ορθόδρομος, θα επιστρέψει και

η αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να προχωρήσετε ένα σχέδιο ή μια πρόταση, που εξελισσόταν αργά από τον Ιούνιο!

Η θέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν είναι αμελητέα συγκυρία, πόσο μάλλον όταν κινείται ανάδρομος. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να διανύσατε μια διαδρομή ενδοσκόπησης των «σκιωδών» πτυχών σας. Γι’ αυτό θα σας φανεί πιο εύκολο από την Τετάρτη και μετά, να αναλύσετε συναισθήματα και να βρείτε τα δικά σας όρια.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Μήπως υπάρχουν τομείς που αφορούν τη συγχώρεση; Η αναστροφή του Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να τείνετε κλάδο ελιάς, εγκαίρως για την είσοδό σας στην εορταστική περίοδο!

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου είναι η Γιορτή των Ευχαριστών σε κάποια μέρη του πλανήτη. Είναι η μέρα που μαζεύεται όλη η οικογένεια… Όπως μια πλειάδα πλανητών μαζεύεται στον Αιγόκερω, την Πέμπτη και την Παρασκευή: Η συναισθηματική Σελήνη, η χλιδάτη Αφροδίτη, ο συμβατικός Κρόνος και ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα είναι εκεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογία : Οι συναντήσεις ή οι αγορές σας – ενόψει και της Black Friday! – θα διέπονται από καλό γούστο και υψηλές απαιτήσεις. Ευτυχώς, η πολυαστρία στον Αιγόκερω σας στρέφει στην ποιότητα αντί της ποσότητας. Μην ασχολείστε με τις προωθητικές καμπάνιες που βλέπετε παντού. Καταγράψτε κάποια κομμάτια «επένδυσης» που θα θέλατε και αναζητήστε προσφορές σε αυτά!

Η παρουσία των Κρόνου και Πλούτωνα, υποδεικνύει την ανάγκη αναβάθμισης κάποιων συνηθειών σας. Δοκιμάστε κάποιες πιο υγιείς εναλλακτικές στις οικογενειακές σας συνταγές… Και αρκεστείτε στα αληθινά έναντι των εντυπωσιακών!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot