αστρολογια εβδομαδας 31/08 – 06/09

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

αστρολογια εβδομαδας 31/08  – 06/09

 

Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να αρχίσει με ασάφεια και αμφιβολία αλλά σίγουρα πρόκειται να τελειώσει με σταθερότητα. Για αυτό κρατηθείτε γερά, κάντε υπομονή … και διαβάστε ότι χρειάζετε να γνωρίζετε παρακάτω για όλη την εβδομάδα.

Δευτέρα 31 Αυγούστου: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα
Τη Δευτέρα ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον πλανήτη Ποσειδώνα με αποτέλεσμα την δημιουργία μίας ομίχλης ολόγυρα μας η οποία δεν θα μας αφήσει να βλέπουμε ούτε καν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Θα μας είναι σχεδόν αδύνατον να επιλύσουμε το όποιο ζήτημα και εάν υπάρξει, η λύση θα εμφανιστεί από μόνη της δίχως τη δική μας παρέμβαση. Θα είμαστε σχεδόν ανήμποροι καθώς τα πάντα θα λειτουργούν σχεδόν αυτόνομα και δίχως εμάς. Οπότε η Δευτέρα θα αποτελεί ιδανική ημέρα μόνο για τον τομέα της φαντασίας και των φανταστικών μας επιδιώξεων μιας και στην πραγματικότητα η δύναμη μας είναι μηδαμινή πάνω σε όλα τα θέματα.
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015: Η Αφροδίτη ( ανάδρομη ) σύνοδο με τον Άρη
Την Τρίτη η Αφροδίτη θα προβεί στην δημιουργία μιας ιδιαίτερα θερμής συνόδου με τον πλανήτη Άρη. Κινούμενη ακόμα σε ανάδρομη τροχιά η Αφροδίτη θα ερωτροπίσει πέρα από τα όρια με τον Άρη και θα τον σπρώξει πέρα από τα δικά του όρια. Ότι συμβεί στην ερωτική σας ζωή αυτή την ημέρα θα έχει την όψη ενός οικείου προσώπου αλλά θα είναι πέρα για πέρα κάτι που δεν έχετε βιώσει ποτέ ξανά στα ερωτικά σας και σίγουρα ιδιαίτερα συναρπαστικό βίωμα

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σαββατο 05 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Ήλιος θα κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα.
Το Σάββατο ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και επιτέλους θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε σκοπό να πράξετε.

Αντί να περιφέρεστε σαν ζόμπι δίχως αιτία και σκοπό , όπως κάνατε τη Δευτέρα, το Σάββατο θα αισθανθείτε ένα κύμα ενέργειας που θα σας δώσει τη δύναμη να διεκπερεώσετε όλα σας τα ζητήματα. Εάν έχετε στο πρόγραμμα σας κάτι το σημαντικό που θα λάβει μέρος κατά το Σαββατοκύριακο να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μεγάλη εντύπωση και πως κανένας δεν πρόκειται να αμφισβητήσει την παραμικρή εντολή σας.

Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 : Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε ορθή πορεία.
Το καλύτερο γεγονός της εβδομάδας πάντως θα συμβεί την Κυριακή όπου επιτέλους η Αφροδίτη βγαίνει από την ανάδρομη πορεία της την οποία άρχισε στις 25 Ιουλίου του 2015 και επανέρχεται σε ορθή πορεία. Οι ερωτευμένοι ανά τον κόσμο επιτέλους μπορούν να χαρούν και να πάρουν ανάσα.

zwdia-zodia-astrologia-65