αστρολογια ζωδια για ελευθερους Τριτη 15/09

sxeseis-anamoni

αστρολογια ζωδια για ελευθερους Τριτη 15/09

ζωδια κριός

Είστε πολύ γενναιόδωροι όσο αφορά τον τομέα της αγάπης και έχετε πάρα πολλά να προσφέρετε. Βεβαιωθείτε όμως ότι και οι δικές σας ανάγκες καλύπτονται εξίσου από τον σύντροφο σας. Το καλύτερο ταίρι για σας ερωτικά θα ήταν τελικά κάποιο άτομο που όπως και εσείς έχει απίστευτη γενναιοδωρία όσο πρόκειται για τον έρωτα και την αγάπη.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Η αυτοπεποίθηση σας λειτουργεί σαν μαγνήτης με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας ακολουθούν παντού. Εσείς ανοίγεται τον δρόμο και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πράξουν τίποτε άλλο από το να σας ακολουθήσουν ευθύς αμέσως. Σκεφτείτε λοιπόν λίγο σήμερα , που ακριβώς θέλετε να πάτε , ποιος είναι ο προορισμός σας καθώς και ποιο άτομο ή ποια άτομα θα θέλατε να έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να φτάσετε εκεί.

 

ζωδια δίδυμοι

Είστε τόσο καλόκαρδα άτομα και εντελώς γενναιόδωροι προς τους φίλους σας. Για αυτό σας συμβουλεύω να αρχίσετε από σήμερα να πλαισιώνεστε από άτομα που είναι ακριβώς όπως και εσείς. Έτσι θα μπορείτε εύκολα τόσο να δίνετε στον άλλον όσο και να λαμβάνεται από αυτόν (κάτι το οποίο συνήθως δεν γίνεται όταν μπλέκεται με άτομα που θέλουν μόνο να παίρνουν από τον άλλον αλλά όχι να δίνουν προς τον άλλον)

 

ζωδια καρκίνος

Νιώθετε την ανάγκη – η οποία πηγάζει από βαθιά μέσα σας- σήμερα να βγείτε έξω και να κάνετε υπέρβαση στον τομέα των αγορών και της κατανάλωσης. Να κάνετε βασιλικά ψώνια και να τα δώσετε όλα για εσάς και μόνο. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα το κακό εδώ, και αυτή σας η ανάγκη πρέπει να καλυφθεί ολοκληρωτικά, ελέγξτε πρώτα τα οικονομικά σας (ώστε να μην έχετε σύντομα άσχημες εξελίξεις με τα χρήματα) και έπειτα δώστε του να καταλάβει. Αγοράστε ότι σας αρέσει, πηγαίνετε στα πιο ακριβά μαγαζιά, και γενικά φερθείτε στον εαυτό σας , σαν την βασίλισσα που είναι φυσικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Ακτινοβολείτε ολόκληροι σήμερα. Τόσο πολύ που δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μη γυρίσουν όλοι για να σας κοιτάξουν από πάνω μέχρι κάτω. Αν λοιπόν κατά τη διάρκεια της ημέρας συναντήσετε κάποιον γοητευτικό που δεν μπορεί απλά να ξεκολλήσει τα μάτια του από επάνω σας, αρπάξτε την ευκαιρία και πιάστε ψιλοκουβέντα με στόχο να τον κάνετε να ζητήσει το τηλέφωνο σας…. ξέρετε εσείς το πώς.

 

ζωδια παρθένος

Συμβαίνουν τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας το τελευταίο διάστημα που σας είναι σχεδόν αδύνατον να συμβαδίζετε με όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ή να είστε παρών σε όλα τα κοινωνικά event. Για αυτό καλύτερα να φροντίσετε ώστε να κάνετε μια διακοπή και να αφιερώσετε το χρόνο σας , στο να απομονωθείτε από τους πάντες και σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένοι μόνο από τον εαυτό σας, να ξανά τσεκάρετε την κοινωνική σας ατζέντα και ότι έχετε σημειώσει σε αυτή. Αναδιοργανώστε το ημερολόγιο σας. Σίγουρα δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε μία ρομαντική έξοδο που έχετε ήδη κανονίσει με κάποιο σημαντικό για σας άτομο….

 

ζωδια ζυγός

Όλες αυτές οι δεκάρες που έχετε κατά καιρούς πετάξει στα συντριβάνια ευχών, ανά διαστήματα επιτέλους ετοιμάζονται να ξεπληρώσουν το χρέος τους ως προς εσάς. Κάτι πολύ καλό λοιπόν, έρχεται για εσάς. Μάλιστα ήδη περπατάει στο ίδιο μονοπάτι με το μονοπάτι που περπατάτε και σεις κάθε μέρα. Το καλύτερο μέρος της ευχής σας που από ότι δείχνει τελικά θα πραγματοποιηθεί; Το αμόρε που ευχηθήκατε να είχατε στη ζωή σας όχι απλά θα είναι κάποιο άτομο καλό και σωστό που θα σας φερθεί καλά και θα σας αγαπά αλλά θα είναι ακριβώς ότι φανταζόσασταν την στιγμή που κάνατε συνέχεια και συνέχεια την ίδια αυτή ευχή.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός

Στον τομέα της εργασίας σας μπορεί να αντιμετωπίζετε καταστάσεις ιδιαίτερα αγχώδεις αυτές τις ημέρες. Για αυτό σας προτείνω να βγάλετε σήμερα το αφεντικό σας εντελώς από τις σκέψεις σας και αντί αυτού να επικεντρωθείτε στις ομορφιές της ζωής και τις καλές στιγμές που αυτή προσφέρει. Όλη αυτή η ανακατωσούρα στην δουλειά σας είναι προσωρινή και σύντομα θα πάψει να υπάρχει, οπότε γιατί να χαλάτε την ψυχή και την καρδιά σας όταν περιτριγυρίζεστε από τόσο καλούς φίλους οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα για εσάς;

 

ζωδια τοξότης

Αν είχατε στο μυαλό σας να γίνετε λίγο άτακτοι σήμερα και να κάνατε κάτι το τολμηρό, τολμήστε το άφοβα. Τα άστρα σήμερα υποδεικνύουν αυτή την ημέρα ως την ιδανικότερη για κάτι τέτοιο. Οπότε αν για παράδειγμα είχατε στο πρόγραμμα να ζητήσετε από τον νέο σας γείτονα να βγείτε έξω σήμερα το βράδυ, απόλυτα ολοκληρώστε το σχέδιο αυτό. Η επιτυχία σας έχει προοπτικές που αγγίζουν το εκατό τοις εκατό.

 

ζωδια αιγόκερως

Η σημερινή σας ημέρα ξεκινά κάπως περιπετειώδες. Κάτι στον εργασιακό σας χώρο θα σας εκνευρίσει που δεν θα απορήσω αν ακόμα βρεθείτε να πιαστεί τε στα χέρια με κάποιον συνάδελφο σας. Το καλό όμως είναι πως , όσο η ώρα θα περνάει , τόσο και ο εκνευρισμός θα εξατμίζετε από την ατμόσφαιρα με τελικό αποτέλεσμα προς το βραδάκι η διάθεση σας να είναι και πάλι καλή και να είστε ορεξάτοι για έξοδο και διασκέδαση. Οπότε , τι περιμένετε, σηκώστε το ακουστικό και πείτε στον κολλητό σας να σας συναντήσει στο τάδε μπαράκι. Άλλωστε όσο περίεργη και εκνευριστική και αν ήταν η ημέρα αρχικά ο μπάρμαν ή η μπαργούμαν που θα σας σερβίρει απόψε τα ποτά σας, αξίζει όλη την αναταραχή της ημέρας και ακόμα κάτι περισσότερο μάλιστα.

zodia-zvdia-yy

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος.

Όντας πρόθυμοι να συμβιβαστείτε , τις επόμενες μια με δυο ημέρες θα επιφέρει στη ζωή σας μόνο θετικά αποτελέσματα. Βλέπετε υπάρχουν και καταστάσεις στη ζωή που δεν είναι μόνο είτε νικάς είτε χάνεις. Υπάρχει και η λεγόμενη μέση οδός. Οπότε ακούστε τα λόγια μου και βρείτε την μέση οδό στο ζήτημα που σας απασχολεί και που σας έφερε αναταραχές καθώς άνοιξε και μια διαμάχη με κάποιο άλλο άτομο, και τελικά θα διαπιστώσετε ότι με το να γίνετε λίγο πιο διπλωμάτες τα πάντα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά από ότι είχατε ποτέ φανταστεί,- εκτός βέβαια και του αποτελέσματος το οποίο θα είναι το ίδιο επικερδές για την άλλη μεριά όσο θα είναι και για εσάς-. Άρα κανείς δεν πρόκειται να χάσει εδώ. Και από την στιγμή που δεν θα ηττηθείτε δεν υπάρχει και τίποτα άλλο αφού ο στόχος σας ήταν εξαρχής αυτός.

 

ζωδια ιχθείς

Έπειτα από το τελευταία ερωτικό ραντεβού που είχατε , σας είναι αδύνατον να επικεντρωθείτε κυριολεκτικά στα πάντα. Φαίνεται αυτό το φλερτ κατάφερε να αιχμαλωτίσει την φαντασία σας για τα καλά. Ότι και να νιώθετε ερωτικά όμως καλό είναι να βάλετε να δυνατά σας και να μαζέψετε τα κομμάτια σας καθώς το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε αυτή την στιγμή είναι να απογοητεύσετε το αφεντικό σας ή να τα κάνετε μαντάρα επειδή το μυαλό σας ταξιδεύει συνεχώς στο αντικείμενο του πόθου σας. Θα έχετε χρόνο και για αυτά. Απλά τώρα φανείτε επαγγελματίες και διώξτε κάθε πειρασμό τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το εργασιακό ωράριο της ημέρας σας.

zwdia-zodia-astrologia-65