Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Διδυμοι 19-20/09

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Διδυμοι 19-20/09

Δεν γίνεται να ικανοποιείται συνεχώς τους άλλους γύρω σας αγαπημένοι μου Δίδυμοι.

Αν και αυτό το Σάββατο θα κάνετε ακριβώς αυτό. Θα βάλετε όλο σας το είναι και θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ικανοποιήσετε τους πάντες (ανεπιτυχώς όμως τελικά).

 

Η Σελήνη που βρίσκετε πάνω από τον οίκο των σχέσεων σας, θα συμμετάσχει σε ένα πονηρό σχηματισμό Τ τετραγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα , και έτσι θα αυξηθεί μέσα σας κατά πάρα πολύ το αίσθημα της αβάσιμης κατά τα άλλα ενοχής.

zodia-taro-45

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι άνισες σε σύγκριση με τις ολοένα αυξανόμενες οικιακές σας υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της καριέρας σας – τομέας στον οποίο θέλετε να πετύχετε και δεν αρνείστε ότι αποτελεί προτεραιότητα σας- το διάστημα αυτό. Αυτό το κοσμικό κοκτέιλ μπορεί πραγματικά να προκαλέσει κάποια ζημιά στη σχέση σας.

Αντί λοιπόν να μοιράσετε τον εαυτό σας σε χίλια κομμάτια για να ικανοποιήσετε όλους τους τομείς που αναφέραμε , πάρτε πρώτα λίγο χρόνο αποκλειστικά για σας και προσπαθήστε να ενωθείτε ξανά με το βαθύτατο είναι σας. Βγάλτε εντελώς από το μυαλό σας τις ανάγκες των άλλων- Τι είναι αυτό που έχετε εσείς ανάγκη Δίδυμοι; Ελάτε σε επαφή με την ανάγκη σας πρώτα και μετά αναλάβετε ότι άλλο λοιπόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Την Κυριακή σας συμβουλεύω να πείτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Η μίξη Σελήνης και Αφροδίτης σας δίνει όλο τον ελεύθερο χώρο που χρειάζεστε ώστε να εκφράσετε ελεύθερα την άποψη σας και να πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας. Απλά φροντίστε να περάσετε τα μηνύματα χρησιμοποιώντας το κωμικό ταλέντο σας ταυτόχρονα έτσι ώστε οι όποιες διαφωνίες να μην καταλήξουν σε καυγά, ή να γίνει αποδεκτή η άποψη σας χωρίς αντιδράσεις και εντάσεις γενικότερα.

Με το να δράσετε έτσι ακριβώς θα ανοίξετε το δρόμο της μεταμόρφωσης μιας προσωρινής συνεργασίας που έχετε κάνει σε μια επίσημη πια συνεργασία-συμμαχία. Πιθανόν να τελειώσετε μάλιστα την ημέρα σας με το να υπογράψετε ένα πολύ επωφελές για εσάς συμβόλαιο. Συγχαρητήρια σκοράρατε σήμερα λοιπόν!

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zodia-astra-tarot