Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Ταυρος 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Ταυρος 19-20/09

Φίλοι-εραστές ή κάτι το ενδιάμεσο;

Το Σάββατο ο σχηματισμός Τ τετραγώνου μεταξύ Δία ,Ποσειδώνα και της Σελήνης σας τοποθετεί κάπου μεταξύ του δράματος και της αδιαφορίας.

 

Σας κινεί την περιέργεια και την λαχτάρα για την απόκτηση μίας βαθύτατης διαπροσωπικής σχέσης , ενώ από την άλλη φοβάστε ταυτόχρονα μήπως και τελικά υποκύψετε στις προσδοκίες του άλλου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ακεραιότητα του είναι σας.

zodia-taro-45

Θα πρέπει να είστε λοιπόν πάρα πολύ προσεκτικοί ώστε να μην δώσετε στον άλλο ανάμεικτα μηνύματα για παράδειγμα την μια στιγμή να δίνεστε σε αυτήν/αυτόν ψυχή και σώμα και την επόμενη να μη σας βρίσκει πουθενά.

Ζητήστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στην ψυχή σας αναζητώντας τα όρια δέσμευσης που εκείνη επιθυμεί αυτή την περίοδο να βιώσει.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  
Αυτήν την Κυριακή , βάλτε τους αμυντικούς μηχανισμούς σας εκτός λειτουργίας. Ο σχηματισμός τριγωνικής όψης μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης σήμερα , σας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα βάθη της πραγματικής και αληθινής οικειότητας δίχως να φοράτε την πανοπλία σας. Πάρτε το ρίσκο και αφήστε τον εαυτό σας ευάλωτο μπροστά στο άτομο που συνεχώς και επανειλημμένως δείχνει την πλήρη υποστήριξη του προς εσάς και ότι αφοράς εσάς.

Δεν χρειάζεται φυσικά να αποκαλύψετε όλο τον συναισθηματικό κόσμο ή να δείξετε εξ’αρχής όλες τις συναισθηματικές πτυχές του χαρακτήρα σας, όμως άνετα μπορείτε απλά να είστε ο εαυτός σας , φανερώνοντας στο άτομο αυτό ότι δεν είστε πάντα και συνέχεια τέλειοι. -όπως γενικότερα δείχνετε προς τα έξω- . Όταν λοιπόν τολμήσετε να δείξετε και την ατελή πλευρά του εαυτού σας στο άτομο αυτό, τότε θα αρχίσει και η εμβάθυνση και ενδυνάμωση του δεσμού σας.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65