Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Καρκινος 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Καρκινος 19-20/09

Πολλές μα πάρα πολλές πληροφορίες!!!

Αυτός ο σχηματισμός το Σάββατο ανάμεσα στην Σελήνη-τον Δία και τον Ποσειδώνα , εκτός από σύγχυση σας βρίσκει και διχασμένους ανάμεσα σε επιλογές που σχετίζονται με μία πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε το διάστημα αυτό.

Όσες περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα αυτό μαζεύετε τόσο πιο δύσκολο σας είναι να αποφασίσετε – φαίνεται είτε λες και δεν υπάρχει ούτε μία καλή άποψη είτε ακριβώς αντίθετο ότι υπάρχουν πάρα πολλές.

zodia-taro-45

 

Μπορεί ακόμα να διαπιστώσετε πως έχετε πλέον εξαντληθεί με όλη αυτή την υπερβολική ανάλυση των πλευρών του θέματος αυτού , οπότε δώστε λίγο προσοχή εδώ και κάντε το παν ώστε να μην ξεπεράσετε τα όρια και υπέρ πιέσετε τον εαυτό σας. Για αυτό και σας συμβουλεύω απλά να αφήσετε το όλο θέμα στην άκρη σήμερα και να πάψετε εντελώς να το αναλύετε ή να σκέφτεστε ότι συσχετίζεται με αυτό.

Πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση (ιδίως σε περιοχές που έχουν πηγές νερού) , ακούστε απαλή μουσική, κάντε διαλογισμό, πηγαίνετε για χορό ή κλείστε ραντεβού για μασάζ. Συντονιστείτε με το εσώτερο είναι του σώματος και του πνεύματος σας και οι απαντήσεις που ψάχνατε θα έρθουν στο μυαλό σας αβίαστα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

Η Κυριακή σας καλεί στο να προβείτε στην εκτέλεση προσωπικών σας τελετουργιών που ως αποτέλεσμα έχουν να σας επιφέρουν το συναίσθημα της ειρήνης και της ηρεμίας. Αντί να πετάτε στα σύννεφα καλύτερα να ακολουθήσετε κάποια τελετουργικά που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στη γη. Βάλτε το ξυπνητήρι σας 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε μνήμη των ονείρων σας , τα οποία και καταγράψτε στο ημερολόγιο σας.

Απομακρύνεται από πάνω σας όποιες ενεργειακές δονήσεις νιώθετε ότι σας εξαντλούν και φροντίστε να προετοιμαστείτε για την αυριανή εργασία σας από το προηγούμενο βράδυ. Διαλέξτε τα ρούχα που θα βάλετε, ετοιμάστε την τσάντα σας ή το σάκο για το σχολείο καθώς επίσης και το σνακ σας.Αν η εργασία σας απαιτεί να είστε πίσω από ένα γραφείο όλη την ημέρα κανονίστε κάθε μία ώρα να τεντώνετε τα πόδια σας για μερικά λεπτά και μην ξεχνάτε να γεμίζετε το παγούρι σας με νερό μιας και θα σας κάνει τρομερό καλό η κατανάλωση αρκετών υγρών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ενσωματώσετε στην ρουτίνα σας τακτικές χαλάρωσης καθημερινά.

 

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zodia-zvdia-75