Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Λεων 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-lewn

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Λεων 19-20/09

Οι λέοντες ως θεατρίνοι θέλουν πάντα να βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως ποια ποσότητα δράματος θεωρείται αρκετή στη ζωή σας και πότε τελικά το δράμα καταφέρνει να κάνει τη ζωή σας άνω κάτω;
Το Σάββατο η τεταμένη όψη Τ τετραγώνου που υπάρχει ανάμεσα στη Σελήνη, Δία και Ποσειδώνα αποκαλύπτει ότι αυτός ο λεγόμενος ενθουσιασμός σας έχει μετατραπεί σε παράγοντα αποσταθεροποίησης του βίου σας τελικά, και πως η ζωή σας έχει ανάγκη και από άλλα χρώματα εκτός από το εκτυφλωτικό φως των προβολέων της δημοσιότητας σας.

 

Πιθανότατα να πρέπει να δαμάσετε και τον προ υπολογισμό σας σιγά σιγά. Αν και τα άστρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σας ωθούν σε ένα παράλογο ξεφάντωμα και δαπάνης των χρημάτων σας, καλά θα κάνετε να φανείτε σοφότεροι, και να βάλετε φρένο σε αυτή σας τη αβάσιμη διάθεση σκεπτόμενη τις επιπτώσεις των δαπανών αυτών μακροπρόθεσμα.

zodia-taro-45

Βεβαιωθείτε ότι θα βάλετε αρκετά χρήματα στην άκρη ώστε να μπορέσετε στο άμεσο μέλλον να χαρείτε ότι σας ικανοποιεί δίχως αισθήματα ενοχής και δίχως ανησυχίες. Ψωνίστε λοιπόν από την ντουλάπα σας αυτό το Σάββατο και επιλέξτε την αγορά ενός ακραίου ενδύματος για την βραδινή σας έξοδο. Ξεκινήστε φορώντας τα νέον ψηλοτάκουνα σας και περπατώντας με τον αντίστοιχο κατάλληλο βηματισμό που τα αναδεικνύει φυσικά , και έπειτα αφήστε την απαράμιλλη γοητεία σας να γεμίσει τον χώρο γύρω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia-astra-tarot

Με την Σελήνη να σχηματίζει μία φιλική όψη με τον πλανήτη Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται πάνω στον συνταρακτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε την τάση να έλκεστε προς το θράσος και υπερβολική τόλμη. Οπότε προσέξτε μην κάνετε το λάθος και αφήσετε τη θρασύτητα να σας καταβάλει λοιπόν. Το ίδιο θα πρέπει να προσέξετε και στον τομέα των ερωτικών σας.

Αν για παράδειγμα έχετε βάλει στο μάτι κάποιο άτομο που πραγματικά σας αρέσει τότε ο καλύτερο τρόπος να τον ή την πλησιάσετε είναι χρησιμοποιώντας την ειλικρίνεια , και να αποφύγετε είτε την θρασύτητα είτε τους θεατρινισμούς παίζοντας τον ρόλο του ή της ντροπαλής απέναντι του.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια