Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Παρθενος 19-20/09

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Αστρολογια Σαββ/κυριακο ζωδια Παρθενος 19-20/09

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, τώρα που ο Δίας έχει εισέλθει στο ζώδιο σας προχωράτε προς τα εμπρός αλματωδώς, και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και τους 13 μήνες που ο Δίας θα κατοικεί στο ζώδιο σας.

Πως όμως η αλλαγή αυτή της ταυτότητας σας έχει επηρεάσει τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας ή την οικογένεια σας; Ίσως να είναι η ώρα οι δυο προαναφερόμενοι τομείς να αρχίσουν να εξελίσσονται εξίσου και να βρεθούν δίπλα σας καθώς και να ακολουθήσουν την συνεχιζόμενη από εδώ και πέρα ανοδική πορεία σας.

 

Η τεταμένη όψη Τ τετραγώνου το Σάββατο ανάμεσα στη Σελήνη-Δία-Ποσειδώνα θα φανερώσει ποιοι είναι οι τομείς του βίου σας που είναι ασύγχρονοι με την αλλαγή σας. Οι συγγενείς σας όπως και τα πολύτιμα πρόσωπα του βίου σας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια να βασίζονται επάνω σας και φταίτε κατά κάποιο ποσοστό και εσείς οι ίδιοι σε αυτό αφού οι ίδιοι καλλιεργήσατε αυτές τις καταστάσεις.

zodia-taro-45

Το να κόψετε τους δεσμούς αυτούς δεν θα είναι καθόλου εύκολο ούτε δίχως ενοχές από την δικιά σας μεριά , όμως είναι το πιο απαραίτητο που πρέπει όντως να συμβεί στο βίο σας. Αυτή η περίοδος είναι για εσάς και μόνο Παρθένοι- και όχι για άλλους- αποκλειστικά για εσάς , αφήστε που το δικαιούστε άλλωστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Κρατήστε την ηρεμία σας και αποφύγετε τα δράματα καθ’όλη τη διάρκεια της Κυριακής Παρθένοι. Φροντίστε μονάχα να μην αποκοπήτε εντελώς από τα συναισθήματα σας κατά την διαδικασία αυτή. Για παράδειγμα αν κάποιος επίτηδες πατήσει τα ‘κουμπιά’ σας , κατανοήστε τα συναισθήματα σας απλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αντιδράσει στο ερέθισμα.

Επειδή αρχίζει το στομάχι σας να γίνεται κόμπος και η καρδιά σας είναι έτοιμη να εκραγεί δεν σημαίνει ότι πρέπει και απόλυτα να προβείτε στην πράξη αυτομάτως. Επιτόπου πάρτε βαθιές αναπνοές χαλάρωσης και ηρεμήστε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω πριν ακόμη σκεφτείτε την επόμενη κίνηση σας.

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia Διαβαστε εδω :  ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια

zodia-astra-tarot