αστρολογια 13-29/06 Στον Ιλιγγο της Επικοινωνιας

erwtikes-13214

αστρολογια Ο Ερμής Επιστρέφει Στους Διδύμους, 13 – 29 Ιουνίου, 2016

Είναι μια μικρή διέλευση, φίλοι μου, αλλά είναι δημιουργικη , καθώς οι Δίδυμοι περιστρέφονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αν μη τι άλλο είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε αντίο στην ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα από τον Ταύρο. Ο Ερμής κυβερνά τόσο τους Διδύμους, όσο και την Παρθένο. Στην αστρολογία λέμε ότι τώρα επιστρέφει στο “σπίτι” του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα ακατέργαστο σχετικά με τον Ερμή στους Διδύμους. Τα δίδυμα είναι σαν αδιόρθωτα χειρόγραφα, ασφυκτικά γεμάτα με σημειώσεις και προσθήκες και βιαστικά κακογραμμένες συμβουλές. Στο άπειρο μάτι οι Δίδυμοι φαίνονται ήρεμοι, δροσεροί και μαζεμένοι.

Ωστόσο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια αυτής της προσεκτικά περιποιημένης πρόσοψης, κρύβεται μια δέσμη νευρικής ενέργειας. Ο Ερμής στους Διδύμους μιλάει πάρα πολύ και συχνά με δραματικά εφέ, που αναπόφευκτα υπερβάλλει (για χάρη μιας καλής ιστορίας, φυσικά) και στη συνέχεια αναγκάζεται να συγκαλύψει, να αθετήσει το λόγο του ή διαφορετικά να προσθέσει μια ιστορία πάνω στην άλλη και κατά τη διάρκεια συνεχίζει να μιλάει περισσότερο, σκάβοντας ακόμα πιο βαθιά την τρύπα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παρά το ασταμάτητο στόμα τους, οι Δίδυμοι είναι προσεκτικά και σοβαρά πλάσματα. Η δίδυμη ψυχή είναι κρυμμένη και κεκαλυμμένη – υπεύθυνη, ιδιωτική, διακριτική. Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε ενεργά την ανειλικρίνεια με τον Ερμή στους Διδύμους. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Δίδυμοι είναι ψεύτικοι από τη φύση τους.

Απλά να θυμάστε ότι ρίχνουν ισχυρά ξόρκια στη σφαίρα της κοινωνικής επαφής, για να κρατήσουν τον αληθινό Εαυτό τους, καλά φυλαγμένο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή είναι η πηγή της περιβόητης επιφυλακτικότητας των Διδύμων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε ο Ερμής στους Διδύμους να παίξει τόσους πολλούς ρόλους ταυτόχρονα και με τέτοια ποιοτητα; Παραμένοντας αποστασιοποιημένος και κρατώντας τα χείλη του υπό έλεγχο.

zwdia

Οι τύποι των Διδύμων παραδέχονται ανοιχτά ότι συνήθως δεν μένουν στις σχέσεις, στις δουλειές ή σε φυσικές τοποθεσίες για πολύ καιρό. Καθώς ο ίδιος ο Ερμής είναι ξετρελαμένος από το μυστήριο, οι Δίδυμοι ελκύονται απευθείας (ακόμα και εθίζονται) από ορισμένους ανθρώπους και ιδέες, αλλά όσο γρήγορα προκύπτουν αυτά τα συναισθήματα, τόσο γρήγορα θα τα παρατήσουν σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα.

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να είναι τόσο προσανατολισμένος στην λεπτομέρεια, που η ευρύτερη εικόνα συχνά παραβλέπεται. Αλλά από ποιες λεπτομέρειες καθηλώνεται; Θεωρώ ότι αυτό που ξεκινά σαν πνευματική / ψυχολογική ανάλυση, καταλήγει σε έναν συγκλονιστικό λαβύρινθο ψυχικού κοψίματος και ραψίματος μιας ατελείωτης υφής και ποικιλίας σκέψεων, που προέρχονται από κάθε γωνιά της μνήμης, οι οποίες στη συνέχεια αρνούνται προσεκτικά την αρχική ανάλυση. Ο Ερμής στους Διδύμους είναι πραγματικά ταλαντούχος όταν πρόκειται για την αποκωδικοποίηση του περιβάλλοντος του και τους ανθρώπους γύρω του. Ότι ιδέες κερδίζει, ωστόσο, συχνά παραμορφώνονται αμέσως από την εμμονή του να ελέγχει τα πάντα μέχρι θανάτου!

zwdia - love

Γίνετε ένας μόνιμος πόλεμος μέσα στο μυαλό των Διδύμων. Το ένα διδυμάκι θέλει να αγαπηθεί και να λατρευτεί, το άλλο δεν μπορεί να περιμένει για να πετάξει μακριά και να μην επιστρέψει ποτέ. Νομίζω ότι οι Δίδυμοι φοβούνται να προσβάλλουν τους άλλους. Ξέρουν πολύ καλά το πόσο συχνά και πόσο γρήγορα κυμαίνονται και παλεύουν να επικοινωνήσουν το πώς το νιώθουν αυτό, το τι χρειάζονται, το τι συμβαίνει, το ποιοι γίνονται από στιγμή σε στιγμή. Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα ενδεχομένως να σας δώσω κατά τη διάρκεια της σεζόν των Διδύμων είναι να χαλαρώσετε και να αναπνεύσετε. Μην σκέφτεστε τόσο πολύ, όλα είναι εντάξει.

Παρόλο που περιστρέφεται σε στενή ομοκεντρικότητα, ποτέ δεν φεύγει πολύ μακριά από τα γνωστά, ο Ερμής στους Διδύμους θα σας κάνει να θέλετε να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε ή να πάτε (πίσω) στο σχολείο. Αυτή είναι μία από τις πολλές αντιφάσεις σε αυτόν τον αστερισμό. Οι Δίδυμοι ωθούν συνήθως τον εαυτό τους εκτός της ζώνης άνεσής τους για να σβήσουν προσωρινά την αθάνατη, αιώνια δίψα τους για εμπειρία. Ο Ερμής στους Διδύμους είναι επίσης άριστος χειριστής του λόγου και μαθητής.

zwdia shmera

Είναι μια ιδανική στιγμή για το γράψιμο όλων των ειδών, την ανάγνωση, τα παιχνίδια λέξεων, τα πάζλ, τις ομιλούντες μορφές τέχνης, την εφευρετική σκέψη, την τεχνογνωσία, για τη μουσική και το τραγούδι. Όπως και με κάθε διέλευση στους Διδύμους (αλλά ειδικά σε αυτή), θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία – στο τι και στο πώς.

Αυτή η διέλευση οριοθετεί μία από τις πιο γεμάτες περιόδους του έτους, αν όχι την πιο γεμάτη. Πιθανότατα δεν θα έχουμε το χρόνο ή την επιθυμία να ασκήσουμε καθημερινά τρόπους για να βρούμε το κέντρο μας, όπως τον διαλογισμό, οπότε καλή τύχη στο να βρείτε στιγμές μέσα στην ημέρα σας οι οποίες να σας παρέχουν ανακούφιση και ηρεμία, ανεξάρτητα με το πόσο σύντομες είναι.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia