Αστρολογια zwdia για ελευθερους Πεμπτη 24/09

wroskopia-diazygio

 

Αστρολογια  zwdia  για ελευθερους Πεμπτη  24/09

zwdia κριός

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να αρχίσετε αυτήν την τόσο σημαντική συζήτηση με το άτομο που ξέρετε ότι πρέπει να την κάνετε. Είναι αρκετά εύκολο για εσάς να είστε τόσο ειλικρινείς όσο και ανοιχτή, όμως καλό θα ήταν να αποφύγετε να αγγίξτε τα όρια της αναισθησίας εδώ. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα του άλλου όταν φτάσετε στα θέματα που ίσως είναι κάπως δύσκολα για τον συνομιλητή σας να τα ακούσει με πάσα ειλικρίνεια.

 

zwdia ταύρος

zodia-taro-45

Το ρίσκο που έχετε στο μυαλό σας να πράξετε σήμερα το βράδυ τα άστρα λένε ότι δεν θα σας αποδώσει ακριβώς το αντάλλαγμα που αναμένατε, οπότε καλύτερα να μείνετε σε αυτά που ήδη ξέρετε να κάνετε άριστα. Κανονίστε μια νύχτα έξω στα στέκια σας με την παρέα σας και περάστε μία όμορφη και ώριμη έξοδο…

 

zwdia δίδυμοι

Τα σενάρια περί καλυτέρευσης της καθημερινότητας σας δεν θα μπορούσαν πραγματοποιηθούν καλύτερα από τα σημερινά. Όλες οι πτυχές της ζωής σας , βρίσκονται ακριβώς εκεί που θέλατε να βρίσκονται ακριβώς αυτή την χρονική στιγμή και εννοώ τους τομείς: του έρωτα, της φιλίας και της επαγγελματικής σας ανόδου και προόδου. Όποια και αν είναι η μέθοδος που ακολουθείτε, λειτουργεί επομένως συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε.

 

zwdia καρκίνος

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω το κέλυφος μέσα στο οποίο κρυβόσασταν όλο αυτό το διάστημα. Αν και υπάρχει το αίσθημα της ασφάλειας όταν είστε κρυμμένοι κάτω από το κέλυφος σας, παρόλα αυτά ταυτόχρονα είστε και εσωτερικά -εγκεφαλικά και σωματικά έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και για να βιώσετε νέες περιπέτειες-εμπειρίες ζωής. Μην ντρέπεστε άλλο, απλά ακολουθήστε και ενσωματωθείτε με τους υπολοίπους στο πάρτι της ζωής..

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia

zwdia λέων

Όταν είστε καυτοί- τελεία και παύλα είστε καυτοί.Η ενέργεια σας δεν γνωρίζει όρια σήμερα. Για αυτό επιλέξτε κάτι ή κάποιον για τον οποίο αισθάνεστε πάθος και μόνο πάθος προς αυτό ή αυτόν/αυτήν και συγκεντρωθείτε απόλυτα προς την κατεύθυνση αυτή.

 

zwdia παρθένος

Ποιο είναι το πιο τρελό και ασυνήθιστο πράγμα που φαντάζεστε στον εαυτό σας να κάνει; Ε λοιπόν σταματήστε απλά να το φαντάζεστε και σήμερα απλά υλοποιήστε στο έμπρακτα. Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για εσάς να κινηθείτε με τόλμη και θάρρος. Στοιχηματίζω ότι θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι όταν καταλάβατε τις δυνατότητες που κρύβετε μέσα σας.

 

zwdia ζυγός

Να αναμένετε θετική αύρα και απαντήσεις από όσους σας φλερτάρουν και φλερτάρετε μαζί τους στο διαδίκτυο σήμερα. Αν είχατε σκοπό να κάνετε κάποια σχέδια σύντομα θα ανακαλύψετε ότι το Σαββατοκύριακο σας έχει καλυφθεί πλήρως από κλεισμένα ραντεβού ήδη από σήμερα….

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

zwdia σκορπιός

Μήπως τώρα τελευταία έχετε συναντήσει κάποιον που παραείναι καλός για να είναι αληθινός; Αν όντως νιώθετε έτσι γιατί δεν κάνετε λίγη έρευνα για το άτομο του παραπάνω; Εμπιστευτείτε το τι λέει το δικό σας ένστικτο σε αυτή την περίπτωση

 

zwdia τοξότης

Η φωτιά της έμπνευσης καίει ασταμάτητα για εσάς σήμερα. Τι σκοπεύεται να κάνετε με όλη αυτήν την τεράστια δημιουργική ενεργητικότητα σας; Μήπως σας πέρασε από το μυαλό η σκέψη να ομορφύνει το περιβάλλον σας; Όταν το περιβάλλον σας , σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και χαρούμενοι τότε κουβαλάτε την ενέργεια αυτή μαζί σας – μέσα σας και όπου και να βρεθείτε κατά το υπόλοιπο της ημέρας σας.

 

zwdia αιγόκερως

Ο Κρόνος και ο Δίας παίζουν τρομερά σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το διάστημα αυτό. Πιθανόν να αισθάνεστε ότι μπροστά σας βρίσκονται εμπόδια που σας “απαγορεύουν” στο να αποκτήσετε το είδος της ρομαντικής σχέσης που επιθυμείτε. Όμως στην πραγματικότητα , η αλήθεια είναι πως αυτό που ψάχνετε είναι απλά μερικά βήματα πιο πέρα…. από εκεί που στέκεστε αυτή τη στιγμή φυσικά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia υδροχόος

Κάτι το απρόσμενο, για παράδειγμα το να δεχθείτε ένα μπουκέτο από κάποιον ανώνυμο θαυμαστή σας πρόκειται να συμβεί νωρίς το πρωί σήμερα. Με μια τόσο ωραία έναρξη του 24ωρου λοιπόν , τι άλλο απομένει για το υπόλοιπο της ημέρας από το να πετάτε στα σύννεφα. Ίσως ακόμη αισθανθείτε πως σήμερα στο πνευματικό και συνάμα αστρικό αυτό σας ταξίδι είδατε μια μικρή αντανάκλαση της εικόνας του Σύμπαντος.

 

zwdia ιχθείς

Η τύχη είμαι με το μέρος σας σήμερα. Οπότε έχοντας την πληροφορία αυτή στο νου σας, προχωρήστε και πράξτε κάτι το τολμηρό. Για παράδειγμα ζητήστε να βγείτε έξω , έστω και για έναν καφέ με το κρυφό σας ερωτικό “λιώσιμο” – διότι μπορεί ναι μεν εσείς να έχετε κρατήσει τον έρωτα σας αυτό κρυφό από τους πάντες αλλά το σύμπαν γνωρίζει τα πάντα και ίσως τελικά το άλλο άτομο να περίμενε απλά να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Τι λέτε λοιπόν για αυτή την πληροφόρηση; !!!

zwdia-zodia-astrologia-65