Αστρολογια zwdia για ελευθερους 27/09

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Αστρολογια zwdia για ελευθερους 27/09

zwdia κριός

Οι πράξεις σας αντιπροσωπεύουν τα αληθινά σας συναισθήματα; Η αλήθεια είναι πως δίνεται πολύ μεγάλη σημασία στο πως οι άλλοι σας βλέπουν. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και δείξτε τους τον καλύτερο σας εαυτό.

 

zwdia ταύρος

zodia-taro-45

Όταν παλεύετε για να κατανοήσετε το τι ακριβώς συμβαίνει με μια κατάσταση, δοκιμάστε να δείτε το όλο ζήτημα από την μεριά του άλλου. Έτσι θα αποκτήσετε ένα ευρύτερο κύκλο κατανόησης – κάτι που θα σας φέρει τελικά πιο κοντά τον έναν στον άλλον.

 

zwdia δίδυμοι

Μια σχέση σας , το πιθανότερο είναι πως είναι αρκετά τεταμένη τώρα τελευταία. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καθίσετε για μια δυο μέρες μόνοι σας και να αναλογισθείτε την σχέση αυτή. Είναι ακριβώς ότι θέλετε ή μήπως όχι; Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε καλύτερα να την δώσετε ένα τέλος και να προχωρήσετε παρακάτω

 

zwdia καρκίνος

Δεν είναι ανάγκη να βγαίνετε κάθε βράδυ έξω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι καλύτερα απλά να μείνετε στο σπίτι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Φορέστε τις αγαπημένες σας πυτζάμες και συνεχίστε το διάβασμα της αγαπημένης σας νουβέλας. Κοιμηθείτε μερικές ώρες παραπάνω, και θα ξυπνήσετε την επομένη χάρμα οφθαλμών.

zodia-astra-tarot

zwdia λέων

Όπως λέει και το γνωμικό” Όταν πρόκειται για την πρώτη εντύπωση , τότε έχεις μόνο μια ευκαιρία και μόνο”. Φροντίστε ώστε οι πρώτες εντυπώσεις που κάνετε να είναι και αντάξιες σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας λέει το άλλο άτομο, και έπειτα σκεφτείτε λίγο τις απαντήσεις σας πριν τις σερβίρεται στο πιάτο. Ήδη έχετε έναν άσσο στο μανίκι , εφόσον η αυτοπεποίθηση σας φροντίζει ώστε να είστε πάντα όμορφος και γοητευτικός στα μάτια των άλλων.

 

zwdia παρθένος

Ο ρομαντισμός επικρατεί στην ατμόσφαιρα σήμερα. Αφήστε αυτή την προδιάθεση του σύμπαντος να εξελιχθεί , ξεκινώντας με το να αγοράσετε ένα όμορφο μπουκέτο άνθη για το σπίτι σας. Όταν αισθάνεστε ιδιαίτερα ρομαντικοί, εκπέμπεται το ίδιο έντονα ερωτισμό και γύρω σας. Μην σας φανεί λοιπόν περίεργο αν η άκρη του ματιού σας πιάσει διάφορους να σας τσεκάρουν καθώς θα προχωράτε στο δρόμο….

 

zwdia ζυγός

Παλαιά ζητήματα που νομίσατε ότι τακτοποιήσατε, κάνουν και ξανά την εμφάνιση τους στη ζωή σας και σήμερα. Μόνο που σήμερα έχετε όλη την δύναμη που σας έλειπε ώστε αυτή την φορά να είστε ικανοί να θέσετε ένα τέλος στην κατάσταση αυτή οριστικότατα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia σκορπιός

Θα έχετε πλήρη επιτυχία σε ότι αφορά τον τομέα της επικοινωνίας σήμερα. Επομένως πάρτε μερικά λεπτά και σκεφτείτε τι θα θέλατε να πείτε στον κρυφό σας έρωτα. Έπειτα απλά σηκώστε το ακουστικό , τηλεφωνήστε του και πείτε τα. Αν αισθάνεστε κάπως ντροπαλοί ακόμα και ένα μειλ μπορεί να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά.

 

zwdia τοξότης

Κάποιος με αρκετά περίεργη αίσθηση και κατανόηση περί ζωής και σύμπαντος θα εμφανισθεί στην ζωή σας ξεκινώντας από σήμερα και μέσα στο διάστημα των ερχόμενων δυο ή τριών ημερών. Μόλις ξεπεράσετε το αρχικό σοκ που σας προκαλεί αυτή η ιδιαιτερότητα των αντιδράσεων του, θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά βρίσκεστε πάρα πολύ συναρπαστικό το άτομο αυτό. Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο εντελώς διαφορετικός ή αντίθετος από εσάς κατ’ ουσίαν.

 

zwdia αιγόκερως

Είστε ιδιαίτερα καυτοί σήμερα. Όλοι τριγύρω σας πεθαίνουν για να μάθουν το μυστικό σας- τώρα κατά πόσο θα θελήσετε να τους το πείτε αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και μόνο. Πάντως ότι και να είναι αυτό που πράττεται και κάνετε τους άλλους να αντιδρούν έτσι όπως αντιδρούν προς εσάς, συνεχίστε την καλή δουλειά. Μόνο αυτό έχω να πω.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia υδροχόος

Δεν είστε καθόλου ευτυχισμένοι όταν αισθάνεστε έντονα καταπιεσμένοι. Σας αρέσει να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε την στιγμή που θέλετε να το κάνετε. Αν συναντήσετε κάποιον που προσπαθεί να σας περιορίσει ή έχετε ήδη γνωρίσει ένα τέτοιο άτομο καλύτερα να του δώσετε την άδεια ελευθέρας. Άλλωστε αυτός που πραγματικά του αρέσετε , δεν θέλει να σας αλλάξει αλλά να είστε αυτοί που είστε.

 

zwdia ιχθείς.

Ένας φίλος σας που έχει όλες τις σωστές και κατάλληλες γνωριμίες δύναται να σας βοηθήσει ώστε να κλείσετε ραντεβού απόψε στο πιο καυτό μπαρ της πόλης. Μόνο και μόνο με αυτή τη δυνατότητα θα αποκτήσετε μία ολόκληρη λίστα με άτομα που θα θέλουν να σας συνοδέψουν απόψε έξω- τυχεροί που είστε – θα μπορέσετε σήμερα άνετα να είστε αυτός που θα επιλέξει το ποιος η ποια θα είναι ο ή η τυχερή που θα στέκεται δίπλα σας όλο το βράδυ.