αστρολογια zwdia για ελευθερους 29/09

αστρολογια zwdia για ελευθερους 29/09

zwdia κριός

Όταν πρόκειται κάποιος να παίξει στο παιχνίδι της αγάπης εννοείται πως μετράει ακόμα και η συμμετοχή του. Αν αισθάνεστε ότι ακόμα δεν έχετε λάβει τα αντίστοιχα αποτελέσματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει, τότε ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τις προσπάθειες σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να στήσετε ξανά την διαδικτυακή σας αγγελία ή ακόμα καλύτερα τοποθετήστε μία άλλη σε νέα σελίδα….

 

zwdia ταύρος

zodia-taro-45

Κάποιος που διαγράψατε σας ζητάει τώρα μια δεύτερη ευκαιρία; Ίσως σε πλησίασε με λάθος τρόπο την πρώτη φορά που συναντηθήκατε. Τι λέτε, μπορείτε να διαγράψετε από το μυαλό σας την περίεργη συμπεριφορά που είχε την πρώτη φορά που συναντηθήκατε και να του ή της δώσετε μία ακόμα ευκαιρία; Μπορεί τελικά για σας να είναι η δεύτερη φορά που να είναι η τυχερή σας φορά όπως λέει και το γνωμικό.

 

zwdia δίδυμοι

Κάποιος ή κάποια εντελώς διαφορετικός από όσους έχετε βγει ραντεβού στο παρελθόν, πρόκειται να εμφανισθεί στη ζωή σας αρκετά σύντομα. Και ακριβώς αυτή την περίοδο , για κάποιον άγνωστο μεταφυσικό λόγο το άτομο αυτό θα αποδειχτεί ακριβώς αυτό που σας λείπει… για είστε πλήρης και ευτυχισμένοι. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και θα διαπιστώσετε σύντομα πως τελικά σας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα σας χωρίζουν και ας προέρχεστε από δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους τελικά.

 

zwdia καρκίνος

Αυξήστε τις πιθανότητες του να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε μέσω της διαδικτυακής σας αγγελίας , με το να είστε κάπως πιο ευέλικτοι στο όλο θέμα. Ρωτήστε ειλικρινέστατα τον εαυτό σας ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που αναζητάτε στον άλλον και ποια αυτά στα οποία θα μπορούσατε να κάνετε μια κάποια υποχώρηση. Αυτός ο τέλειος τύπος, όντως είναι εκεί έξω και σας αναμένει. Όμως μάλλον θα χρειαστεί να τον συναντήσετε στο μέσο της διαδρομής του έρωτα….

zwdia-taro-astra

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia λέων

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε στην φάση όπου αντί να κρατάτε το χέρι αυτού που θέλετε , θα καυγαδίζετε έντονα. Το σημαντικό εδώ είναι, όχι να βγείτε για παράδειγμα νικητής εσείς σε αυτόν τον καυγά αλλά να βρείτε αυτό που θα δώσει και στους δυο σας αυτό που θέλετε δίχως καυγάδες και εντάσεις ως αποτέλεσμα. Με το να γίνετε λίγο προσαρμοστικοί στην τελική μόνο προς όφελός σας είναι καθώς εκτός του ότι θα περάσει εν μέρη και το δικό σας θέλω, θα έχετε και αυτόν ή αυτήν που θέλετε…

 

zwdia παρθένος

Όταν κάποιος φίλος σας , σας ζητήσει να εκφράσετε την άποψη σας και την γνώμη σας όσο αφορά το νέο του έρωτα προσπαθήστε να μην είστε τόσο απόλυτα και κάπως βάρβαροι ξεστομίζοντας την άποψη σας με πάσα ειλικρίνεια και λέγοντας στον φίλο σας την αλήθεια κατάμουτρα…. Μπορεί ναι μεν να μην είναι τέλειοι για τα δικά σας δεδομένα ,(κάτι το οποίο ξεχάσατε να βγάλετε από τον πυρήνα της αξιολόγησης σας, αφού τους κρίνετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα…), αλλά από ότι φαίνεται έχουν κάτι που αιχμαλωτίζει την καρδιά του φίλου σας. Καλύτερα να βρείτε κάτι καλό και όμορφο να πείτε , δίχως να πείτε ψέματα ή να τονίσετε κάποια σημεία που ίσως σας κάνουν να ανησυχείτε για την ασφάλεια του φίλου σας (και μόνο σε αυτή την περίπτωση) και χαρείτε για τον φίλο σας ειλικρινά.

 

zwdia ζυγός

Ένας φίλος σας, σας ζητά συνέχεια να τον ακολουθήσετε σε μία συνάντηση της κοινωνικής ομάδας της οποίας είναι μέλος, και εσείς συνέχεια βρίσκετε και μία απάντηση του γιατί τελικά δεν θα μπορέσετε να τον συνοδέψετε ξανά … ήρθε λοιπόν η στιγμή να σταματήσετε τις γελοίες αυτές δικαιολογίες και να πάτε στην συνάντηση μαζί του σήμερα. Το να συναντάς νέα πρόσωπα είναι πάντα κάτι θετικό και ενδιαφέρον, ιδίως όταν έχεις δίπλα σου κάποιον που ήδη τους γνωρίζει και που είναι σε θέση να σας συστήσει όποιον προκαλέσει τρομερά το ενδιαφέρον σας.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia σκορπιός

Ένας από τους φίλους σας σήμερα έχει την λαμπρή ιδέα να γίνετε μέλη ενός γνωστού και ονομαστού κοινωνικού κλαμπ , μόνο και μόνο για να μπορέσετε να γνωρίσετε κατά αυτόν τον τρόπο κάποια ονομαστά και ξακουστά άτομα.. σίγουρα στο μυαλό σας όλο αυτό σας ακούγετε εντελώς τρελό , αλλά μην πείτε όχι ακόμα. Σας συμβουλεύω καλύτερα να κρατήσετε από εδώ και έπειτα το μυαλό σας ανοιχτό σε όποια ιδέα η κατάσταση και σύντομα θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας.

 

zwdia τοξότης.

Μήπως καθημερινά ανυπομονείτε να πάτε στην δουλειά μόνο και μόνο για να πετύχετε αυτή την όμορφη κοπέλα που βλέπετε το πρωί να περιμένει το λεωφορείο στη στάση; Αν ναι , τότε σήμερα θα χρειαστεί να σταματήσετε να την ονειρεύεστε κάθε βράδυ …. και να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα , με το να την πλησιάσετε και να της πιάσετε την κουβέντα. Οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ σας καθώς τα άστρα υποδεικνύουν ότι και αυτή σας έχει τσεκάρει εξίσου καλά με εσάς. Οπότε πείτε μια καλημέρα και αφήστε το ζήτημα να πάρει τη ροή του ελεύθερα.

 

zwdia αιγόκερως.

Φέρτε στον νου σας , τον πιο πετυχημένο στην κοινωνική του ζωή φίλο σας. Αναλογισθείτε τι είναι αυτό που κάνει… ποιες είναι οι μέθοδοι ή οι τρόποι που ακολουθεί και ζητήστε του στο τέλος να σας δώσει μερικές συμβουλές στον ερωτικό τομέα. Έπειτα πάρτε όλες αυτές τις πληροφορίες , συνδέστε τες με τις δικές σας μεθοδολογίες και χαρακτηριστικά και φτιάξτε ένα δικό σας καλούπι κοινωνικής προσέγγισης και συμπεριφοράς Την επόμενη φορά λοιπόν που στο δρόμο σας θα εμφανιστεί μια παρουσία που σας αρέσει αρκετά πολύ ερωτικά , βάλτε μπρος και χρησιμοποιήστε όλα τα προαναφερόμενα. Μην απορήσετε αν σε λίγο διάστημα τελικά γίνετε εσείς αυτό το άτομο της παρέας με την καλύτερη κοινωνική-ερωτική εικόνα….

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σας , ξεκινάει περίφημα, ιδίως όταν προσέχετε ότι ο υπεύθυνος του αγαπημένου σας μαγαζιού όπου αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ μόλις προσέλαβε μια πανέμορφη βοηθό. Άρα κάντε την καθιερωμένη παραγγελία σας, μόνο που αυτή τη φορά μη ξεχάσετε να χαμογελάσετε και να κλείσετε λίγο παιχνιδιάρικα το μάτι σας στην αιθέρια ύπαρξη που στέκεται απέναντι σας . Από ότι κατανοείτε και εσείς τα πρωινά σας από σήμερα και ύστερα πρόκειται να γίνουν πολύ καλύτερα από πριν

 

zwdia ιχθείς

Το κεφάλι σας είναι γεμάτο με τόσες πολλά πιθανά ρομαντικά σενάρια που σας είναι τρομερά δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε ένα και μόνο πράγμα. Αντί να πολεμήσετε το αίσθημα που νιώθετε αυτή τη στιγμή, καλύτερα να το αφήσετε να σας παρασύρει….. και ας είστε συνέχεια σε μία κατάσταση λίγο ονειρική. Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να υπολογίσετε τις επιλογές σας και να πάρετε την απόφαση σας για τα καλά , θα το ξέρετε ήδη μέσα σας.