αστρολογικές προβλέψεις singles Τριτη 25/08

zwdia-ermis-karkinos

αστρολογικές προβλέψεις singles Τριτη 25/08

ζωδια κριός
Απομονωθείτε για λίγο σήμερα μακριά από τους πάντες και τα πάντα και αφού πρώτα ηρεμήσετε πλήρως τη ψυχή και το σώμα σας, έπειτα κάντε την ακόλουθη ερώτηση στον ίδιο σας τον εαυτό, φροντίζοντας όμως να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια. Ποιος ή ποιοι υπήρξαν στην πραγματικότητα οι λόγοι για τους οποίους απορρίψατε ή επιλέξατε τα τελευταία ερωτικής φύσεως ραντεβού σας; Εάν απορρίψατε κάποιον υπήρχε όντως σοβαρό ζήτημα ή ήταν απλά μία αντίδραση αντανακλαστική δική σας από την έντονη νευρικότητα που σας διακατέχει τις ημέρες αυτές ολοκληρωτικά; Εάν είστε ειλικρινείς τότε θα δείτε και το γιατί αντιδράσατε όπως αντιδράσατε αλλά και θα μπορέσετε να λάβετε σωστές αποφάσεις επιτέλους στον εν λόγω τομέα σχέσεων από σήμερα και εμπρός.

 

ζωδια ταύρος
Αν νιώθετε ότι δεν είστε σε θέση να ακούσετε λεπτομερώς το τέλειο ραντεβού που είχε χθες το βράδυ ο καλύτερος σας φίλος σας ή να συζητήσετε με τον επίσης αγαπημένο σας συνάδελφο για την τέλεια ερωτική ζωή που έχει το διάστημα αυτό δεν πειράζει. Δώστε λίγο χώρο για τον εαυτό σας και ζητώντας ευγενικά συγνώμη, απομακρύνεται τουλάχιστον για σήμερα τα φιλαράκια σας ώστε να μη πληγώνετε μόνοι σας τον ίδιο σας τον ψυχισμό.

ζωδια δίδυμοι
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχετε έναν φίλο ή συνάδελφο του οποίου πάντα η ερωτική ζωή είναι κατά ποσοστό 99% ρόδινη ή που πάντα δύναται να έχει επιτυχία στο αντίθετο φύλο. Τι περιμένετε λοιπόν; Σήμερα ήρθε η στιγμή να παρατηρήσετε απόλυτα τις τακτικές που ακολουθεί και τον πως τελικά επιτυγχάνει σχεδόν πάντα τα θέλω του και να τα προσαρμόσετε στην προσωπική σας ζωή αλλάζοντας το μέχρι σήμερα ερωτικό σας πλάνο και σχεδιασμό.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Αυτές τις ημέρες υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικώς. Είτε αυτά είναι άτομα με τα οποία συνομιλείτε στο διαδίκτυο είτε φλερτ με τα οποία βγήκατε κάποιες φορές ραντεβού, συνεχίστε να χαμογελάτε και να επικοινωνήστε μαζί τους ακριβώς με τον ίδιο στυλ που κάνετε τόσο καιρό μιας και η προσωπική σας εσώτερη ανασφάλεια έχει αυξηθεί και δεν σας συνιστώ να επιλέξετε έναν από όλους αυτή τη χρονική στιγμή. Η επιλογή σας θα είναι λάθος δυστυχώς, οπότε αφήστε λίγο χρόνο να κυλίσει ακόμα πριν πάρετε την μεγάλη σας απόφαση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
ζωδια λέων
Οι έρωτες έρχονται και παρέρχονται. Η οικογένεια όμως όχι. Η οικογένεια παραμένει. Για αυτό ξεκινώντας από σήμερα και για τις επόμενες δυο τρεις ημέρες φροντίστε να δώσετε όλη σας την προσοχή και ενέργεια στα αγαπημένα σας οικογενειακά πρόσωπα και σε όσα άτομα εκτός εξ αίματος συγγένειας , αποτελούν οικογένεια για εσάς προσωπικώς. Η διαδικασία αυτή εκτός ότι θα σας φανεί αρκετά θεραπευτική για το είναι σας θα βοηθήσει στη ανασυγκρότηση των δυνάμεων σας και στην πλήρη επιτυχή επιστροφή σας , λίγο αργότερα στον τομέα των ερωτικών δεσμών.

ζωδια παρθένος
Ο εγκέφαλος σας λαχταρά και ποθεί νέες εμπειρίες γνώσεων. Οπότε και σήμερα το ιδανικό θα ήταν να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στα μαθήματα ξένες γλώσσες ή καλλιτεχνικών που έχετε επιλέξει από τις αρχές του καλοκαιριού σχεδόν. Εκτός ότι θα ικανοποιήσετε και θα σβήσετε την εγκεφαλική σας δίψα για νέα μάθηση θα διευρύνεται και τον κοινωνικό σας κύκλο γνωριμιών κάτι που αργότερα θα είναι υπέρ σας συναισθηματικώς.

ζωδια ζυγός
Σήμερα καλείστε να αναβαθμίσετε μία εκ των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Για παράδειγμα ρωτήστε πως πέρασε το Σαββατοκύριακο αυτό ο συνάδελφος σας και χτίστε μία φιλία φέτος μαζί του ή τηλεφωνήστε στο τωρινό σας φλερτ κανονίζοντας να φάτε μαζί μεσημεριανό και περνώντας τη σχέση από το απλό φλερτ στον κύκλο των ραντεβού λοιπόν.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια σκορπιός
Αυτό το διάστημα είστε ένας κινούμενος ερωτικός μαγνήτης. Το ξέρετε ήδη αυτό. Οπότε το ότι έλκεται και πλήθη ατόμων ερωτικώς είναι και αυτό κάτι που συνηθίσατε να αντικρίζετε και να βιώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας λοιπόν. Το μόνο ζήτημα που τίθεται σήμερα για εσάς είναι που και πως και με ποιον τελικά θα αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια; Θα είναι έτσι δίχως σκέψη με όποιον ..και ότι .. ή θα επιλέξετε να περάσετε τον χρόνο σας σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ενδιαφέροντες πολυάσχολους και θαυμαστούς ανθρώπους σαν και εσάς ελπίζοντας σε μία νέα ερωτική γνωριμία ακόμα και σήμερα;

ζωδια τοξότης
Ανακαλύψτε λοιπόν σήμερα ένα αναπάντητο ερωτικό μυστήριο που υπάρχει στον τομέα αυτό της ζωής αυτό τον καιρό. Τι να κάνει άραγε ο σχολικός σας έρωτας; Βρίσκετε ακόμα στην πόλη κλπ; Ποια άτομα συχνάζουν στο πιο καυτό μπαρ της περιοχής σας και ποια η ιστορία που κουβαλάει το καθένα από αυτά; ή ακόμα , η πανέμορφη κοπέλα που μόλις μετακόμισε δίπλα σας είναι μόνη της ή έχει κάποια σχέση; Καιρός να λύσετε τα μυστήρια και να βρείτε απαντήσεις…. ξεκινώντας τώρα αμέσως…

ζωδια αιγόκερως
Η ιδιαίτερη αναλυτική και εύστοχη αντίληψη που έχετε εκ γενετής είναι και αυτή που θα σας λύσει το πρόβλημα των ερωτικών σας ζητημάτων σήμερα. Εάν έχετε βρεθεί ανάμεσα σε δυο άτομα τα οποία σας ελκύουν ισάξια και ερωτικά και εγκεφαλικά και το να επιλέξετε ένα εκ των δύο ακούγεται εντελώς ανύπαρκτο όχι απλά αδύνατο να συμβεί, τότε κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα σε όλη σας τη ζωή. Ακολουθήστε τον πατροπαράδοτο τρόπο επιλογή σας και δημιουργήστε μία λίστα με υπέρ και κατά και καταγράψετε αυτά που αντιστοιχούν στο νο 1 φλερτ και στο 2 φλερτ αντίστοιχα. Έπειτα κοιτάξτε τα αποτελέσματα που βγάζει η λίστα σας και ιδού η απόφαση σας – μπροστά στα μάτια σας.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια υδροχόος
Η προστασία της προσωπικής σας ζωής είναι τρομερά σημαντική για εσάς έτσι και αλλιώς αλλά είναι εξίσου σημαντική και για το σύμπαν το χρονικό αυτό διάστημα τόσο σε γη όσο και σε ουρανό. Επί τούτου λοιπόν σας συνιστώ να μην μοιραστείτε άλλες πληροφορίες που να αφορούν την ζωή σας, το παρελθόν σας , τις εμπειρίες σας, την ερωτική σας ή καθημερινή ζωή σας ακόμα και συμβάντα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απολύτως κανέναν- ξεκινώντας από σήμερα.Με το να αρχίσετε να κρατάτε κάποια πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να δείτε τα πάντα ξεκάθαρα να λάβετε τις σωστές αποφάσεις αφού πρώτα εξαφανίσετε όποιο ίχνος που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λάθος συμπέρασμα και κρίση και αφού ζυγίσετε τα πάντα αλάνθαστα.

ζωδια ιχθείς
Αν το σημερινό σας πρόγραμμα περιλαμβάνει την εμφάνιση σας σε κάποιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός που είστε προσκεκλημένοι , τότε καλύτερα για συνοδό να επιλέξετε ένα από τα άτομα με τα οποία οι κολλητοί σας ήδη έκλεισαν τυφλό ραντεβού μαζί τους -κάτι που υποδείχνει ότι οι ίδιοι θεωρούν ότι πρόκειται για τα κατάλληλα για εσάς άτομα στο τομέα του φλερτ και πως θα περάσετε όμορφα μαζί τους απόψε, ή επιλέξτε ανάμεσα σε φλερτ με τα οποία ήδη έχετε μια άλφα επαφή. Αποφύγετε εάν γίνετε και δια ροπάλου πάντως να πάτε στο κοινωνικό αυτό γεγονός συνοδευόμενοι από ένα εντελώς άγνωστο προς εσάς άτομο που σήμερα αποτελεί και την πρώτη επαφή μαζί του , διότι στον αέρα η αύρα μια τέτοιας πράξεως διαισθάνεται αρνητική ως επικίνδυνη συμπαντικά και μεταφυσικά.