αστρολογικες προβλεψεις για δυο 02/01 Δευτέρα

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 02/01 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Το αν είστε μέρος ενός ζευγαριού, δεν σημαίνει ότι μοιράζεστε έναν εγκέφαλο. Πείτε τη γνώμη σας, ακόμη κι ξέρετε ότι είναι αντίθετη από του ταιριού σας. Το να μείνετε ανεξάρτητοι στις ιδέες και τις απόψεις σας, κάνει αυτή τη σχέση συναρπαστική.

ζωδια Ταύρος
Κατεβείτε από κει πάνω. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δώσετε στο ταίρι σας μια διάλεξη περί ζωής, αλλά αντισταθείτε στο να φανείτε πιο ηθικοί απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα. Κανείς δεν εκτιμά το μάλωμα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι πολλές καλές στιγμές με το ταίρι σας μπορεί να σας έχουν αφήσει εξαντλημένους για να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και ευθύνες. Όλα είναι καλύτερα όταν είναι σταθερά, οπότε κάντε ένα διάλειμμα από την καταρρακτώδη σχέση σας για να κάνετε τις δουλειές σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Κρατήστε την προσωπική σας ζωή έξω από τη δουλειά σας. Ακόμα κι αν νιώθετε τους συναδέλφους σας ως οικογένεια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσετε το ελεύθερο να μιλούν για τα καλά του ταιριού σας στο διάλειμμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η υπερβολική σχολαστικότητα και η μικροπρέπεια σας τη δίνουν στα νεύρα. Ενώ οι τσακωμοί μπορεί να είναι στο πρόγραμμα του ταιριού σας για σήμερα, εσείς δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου. Αποφύγετε αυτή την αποστολή για να βρείτε το φταίξιμο, περνώντας χρόνο μόνοι σας.

ζωδια Παρθένος
Αντισταθείτε στην προτροπή να παλέψετε με τη μοίρα. Η αλλαγή δεν είναι στον έλεγχό σας, οπότε απλά αφεθείτε στη ροή. Το ταίρι σας θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να είστε ευέλικτοι μέσα στις απρόσμενες αλλαγές.

ζωδια Ζυγός
Η εξερεύνηση μεγάλων ιδεών με το ταίρι σας μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις με θέμα τα πολιτικά, την πνευματικότητα και τα παγκόσμια γεγονότα. Μην κρατιέστε. Δώστε στις παθιασμένες ανταποκρίσεις που βγαίνουν και απ’ τους δυο σας τον σεβασμό που αξίζουν.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Οι γονείς πιστεύουν πως ξέρουν καλύτερα σε ότι έχει να κάνει με τα θέματα της καρδιάς, οπότε γιατί να μην τους ζητήσετε τη σοφία τους; Ασχέτως με τη γενιά, υπάρχει πάντα μια ερωτική ιστορία που περιμένει να ειπωθεί. Δώστε προσοχή και κρατήστε σημειώσεις.

ζωδια Τοξότης
Το να ωριμάζετε ως ζευγάρι είναι εξίσου δύσκολο με το να βρείτε ο ένας τον άλλο αρχικά! Οι άνθρωποι αλλάζουν καθώς βρίσκουν νέα ενδιαφέροντα. Επιτρέψτε την απεριόριστη επέκτασης τόσο του εαυτού σας, όσο και του ταιριού σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Αληθινό θάρρος είναι αυτό που χρειάζεστε για να περάσετε το τελευταίο εμπόδιο που παρουσιάστηκε στη σχέση σας. Με κάποια πειθαρχία και αυτοπεποίθηση, έχετε φτάσει στα μισά του δρόμου για να λύσετε το πρόβλημα.

ζωδια Υδροχόος
Αφιερώστε το χρόνο σας σήμερα για να διοργανώσετε κάτι που θα περιλαμβάνει το ταίρι σας και φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Κάντε κάτι χαλαρό, διασκεδαστικό και λιτό. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!

ζωδια Ιχθύες
Ο διάλογος που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σας βγάζει λιγότερο νόημα όταν ξαμολάτε πάνω στο πάθος της στιγμής. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε στο ταίρι σας αν βρεθείτε σε μια έντονη συζήτηση. Οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν περισσότερο απ’ όσο πιστεύετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις