αστρολογικες προβλεψεις για δυο 04/01 Τετάρτη

sxeseis-desmeysi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 04/01 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Έχετε περισσότερη έμπνευση από ποτέ να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει τέλεια – ή τουλάχιστον να φτάσει πιο κοντά στο ιδανικό. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους δυο σας, ήρθε η ώρα συγχρονιστείτε!

ζωδια Ταύρος
Προσπαθήστε να συνδεθείτε με το ταίρι σας με έναν βαθύτερο τρόπο σήμερα. Έχετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Νιώθετε γειωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τα παιχνίδια εξουσίας είναι στο σημερινό πρόγραμμα, αν και εσείς δεν ενδιαφέρεστε για το παιχνίδι. Αφήστε το ταίρι σας να το παίζει αυταρχικό, αν θέλει, επειδή δεν θα διαρκέσει και τόσο πολύ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Δεν υπάρχει αρκετό μέσο έδαφος σήμερα – τα πράγματα είτε πρόκειται να πάνε φανταστικά είτε απαίσια μεταξύ σας, αν και ξέρετε μέσα σας ότι τα χειρότερα δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο καθώς προχωράει η ημέρα σας, επειδή το ταίρι σας δεν πρόκειται να έχει αρκετή υπομονή για να σας αφήσει να κάνετε ό,τι θέλετε. Ο συμβιβασμός είναι η λέξη της ημέρας.

ζωδια Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσετε νέες σπίθες. Έτσι, αν χρειάζεται να αναζωογονήσετε τη σχέση σας ή απλά να χαρίσετε στο ταίρι σας μια ξεχωριστή στιγμή, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι απλούστερα. Σήμερα είναι καταπληκτική ημέρα για την αγάπη.

ζωδια Ζυγός
Κάθε ζευγάρι φέρνει παλιά προβλήματα μέσα σε κάθε σχέση – ακόμα και οι νέοι εραστές έχουν πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με τη συμφιλίωση του παρελθόντος με το παρόν, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Εάν εσείς οι δύο έχετε οποιαδήποτε σχέδια ή έργα που θέλετε να ξεκινήσετε μαζί, τώρα είναι η ώρα. Η δράση θα είναι εύκολη και δεν θα χρειαστεί να παλέψετε ενάντια στα υπόγεια ρεύματα ενέργειας που φέρνουν οι άλλες μέρες.

ζωδια Τοξότης
Κάτι αλλάζει μέσα σας και θα μπορούσε να καταλήξει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη σχέση σας. Δεν είναι απαραίτητα κακό –για την ακρίβεια, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί μέχρι τώρα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε το ταίρι σας με οτιδήποτε χρειάζεται, ακόμη και αν θα σας πάρει όλη μέρα και όλη νύχτα. Είναι μια μεγάλη στιγμή για να μιλήσετε μαζί τους και να δείτε αν χάσατε τίποτα τον τελευταίο καιρό.

ζωδια Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να κρατήσετεσυγκρατημένες τις πιο άγριες παρορμήσεις σας – όχι επειδή θα σας βάλουν σε μπελάδες, αλλά επειδή έρχονται σε αντίθεση με την ενέργεια της ημέρας. Θα πρέπει να αφήσετε το ταίρι σας να σας δείξει το δρόμο.

ζωδια Ιχθύες
Είναι μια εύκολη ημέρα για εσάς και το ταίρι σας – τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ακόμα κι αν είχατε κερδίσει το λαχείο (καλά, αυτό θα μπορούσε να τα κάνει λίγο καλύτερα). Χαμογελάστε και πείτε τους πώς αισθάνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75