Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017 Α

astrologia-gamos-7-oikos

 Ερωτικ0 Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

ζώδια Κριός

3 Ιανουαρίου και τα κομφετί είναι ακόμα στο πάτωμα, ο κόσμος πνέει ακόμα μια άγρια εποχή στο δρόμο σας. Η Αφροδίτη, η καπριτσιόζα θεά, επισκέπτεται τον Οίκο των μυστικών και μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να στέλνει μήνυμα σε ένα παλιό έρωτα ή στο προκλητικό νέο πρόσωπο που ονειρευόσασταν να βγείτε ένα ραντεβού μαζί.

Το μήνυμα αυτό οδηγεί σε μία από αυτές τις σέξι ερωτικές συναντήσεις που ποθεί το ζώδιο σας. Όλα ξεκινούν στις 5 ή γύρω στις 5 Ιανουαρίου και έχουν ως αποτελέσματα ένα από αυτά τα απίστευτα μεγάλα και χαμένα Σαββατοκύριακα.

zodia-taro-45

 

Μέχρι την Κυριακή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το παρελθόν είναι ένα ωραίο μέρος για να επισκεφθείτε, αλλά σίγουρα θα θέλατε να δείτε και κάτι άλλο. Μιλώντας επί του θέματος, υπάρχει αφθονία δράσης στη δική σας κρεβατοκάμαρα στις 12 του Γενάρη, όταν η Πανσέληνος στον άγριο Καρκίνο ανάβει το βράδυ και συνεχίζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει με τους κανόνες των άλλων είστε εσείς, αν και κρατάτε τις προσωπικές σας ανομίες υπό πλήρη κάλυψη. Αυτό το πνεύμα της ανομίας διαπερνά ολόκληρο το μήνα και σας παρασύρει σε κορυφαίους έρωτες. Μέχρι τις 27 στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, εσείς οι δύο μπορεί ήδη να έχετε δημιουργήσει κάτι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ταύρος

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στην οικονομική επιτυχία και το καυτό σεξ; Ταύροι, δεν είστε στην πραγματικότητα οι εργατικοί κηφήνες, απλά σας αρέσει ένας φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός. Αυτό που σας σερβίρει ο κόσμος αυτό το μήνα είναι κάποιος χρόνος για να σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σας, και πέρα από το σεξ ή τα χρήματα, ο αισθησιασμός είναι που μετράει. Είστε δάσκαλοι σε ότι αφορά την αφή και είναι τα μικρά πράγματα που πραγματικά προσθέτουν στις ικανοποιητικές σέξι εμπειρίες.

Είναι το φαγητό που σερβίρεται, το άρωμα των λουλουδιών που διαπερνά το δωμάτιο και η απελευθέρωση αυτής της ανάγκης να έχετε το ταίρι σας δικό σας, αν και αυτό είναι που θέλετε. Πρέπει να είστε οι πρώτοι, όχι μόνο μέσα στην καρδιά του, αλλά και στο δωμάτιό του. Ποτέ δεν εκφράζετε με λέξεις αυτές τις επιθυμίες, αλλά έχετε την αίσθηση ότι βρίσκονται κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα καθώς αρχίζει αυτό το νέο έτος. Αδέσμευτοι ή δεσμευμένοι, αυτή η Σελήνη σας φέρνει λαχτάρα για την σέξι πάλη ένας προς ένα να έρθει στην επιφάνεια. Η εβδομάδα της 15ης του Γενάρη φέρνει μια εβδομάδα απερίσκεπτης συμπεριφοράς και φαίνεται να έχετε βρει εκείνο το αόριστο αντικείμενο του πόθου σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Ένα πνεύμα απερισκεψίας διαπερνά ολόκληρο το μήνα και χτυπά ένα αποκορύφωμα στις 27 Ιανουαρίου.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζώδια Δίδυμοι

Η συνήθης ανάλαφρη σας προσέγγιση στον έρωτα περιμένει μια αναμόρφωση αυτό το μήνα. Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στο άμεσο περιβάλλον σας και σχεδόν θα το παρασύρετε στον ιστό σας. Η Πανσέληνος της 12ης του Γενάρη θερμαίνει τα συναισθήματα σας και ψεκάζει αυτό το πάθος με μια ελαφριά πινελιά αθωότητας, καθώς και με απλό, άμεσο και ειλικρινή έρωτα. Οι Δίδυμοι, βρίσκονται πάντα εν κινήσει και περνούν περισσότερο χρόνο να σκέφτονται τον έρωτα παρά να παρασύρονται πραγματικότητα στη δίνη του πάθους, αλλά αυτό το μήνα θα μπορούσε να αντιστραφεί αυτό το μοτίβο.

Στις 27 Ιανουαρίου μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και μια μοιραία όψη με την Αφροδίτη βρίσκει τον εσωτερικό σας εθισμό στην αγάπη να ανάβει και ακόμα κι αν έξω κάνει κρύο, το ταίρι σας μπορεί να ψάχνει για ανεμιστήρα. Υπάρχει μια αίσθηση κινδύνου σε αυτή τη Σελήνη, σαν μια κόκκινη σημαία να κυματίζει μπροστά στα μάτια σας, αλλά εσείς να πετάτε την προσοχή σας στον αέρα και να τρέχετε μπροστά με ταχύτητα. Για εσάς που είστε αδέσμευτοι μπορεί να προσελκύσετε κάποιον νέο στη ζωή σας, ή μπορεί να έχει συμβεί ήδη και αυτός ή αυτή να έχει τις ιδιότητες που σας ιντριγκάρουν: παρορμητικοί, ορμητικοί και εντελώς εκκεντρικοί.

ζώδια Καρκίνος

Βγάλτε τις σοκολάτες, την σαμπάνια και τα σατέν σεντόνια, όταν η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 Γενάρη φωτίσει τον χαμηλό φωτισμό της στο δρόμο σας. Αυτές οι βραδιές με Πανσέληνο είναι γνωστές για το ότι φέρνουν μια διάθεση κατήφειας ή ακόμα και τρέλας, σχεδόν, αλλά μπορούν επίσης να λιώσουν την καρδιά σας και αν κάτι σας ενοχλούσε ίσως απλά να το αφήσετε για λίγο, ενώ απολαμβάνετε την ρομαντική ατμόσφαιρα.

Έχετε μερικές μυστικές, λίγο σκοτεινές, ερωτικές τεχνικές που μπορούν να προκαλέσουν αυτό το νέο πρόσωπο να παρασυρθεί μέσα σε μια βαθύτερη σύνδεση και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ελεύθερη την κακή και άγρια πλευρά σας. Μπορεί να απολαύσετε μερικές εβδομάδες τολμηρής, ακόμη και επιθετικής αγάπης και την 17η και 18η Ιανουαρίου, αυτό το άτομο ερωτεύεται παράφορα αυτόν τον νέο σας εαυτό που ανθίζει.

Στέλνετε σινιάλα στο ταίρι σας πως υπάρχουν περισσότερο που έρχονται και ότι πρέπει να μείνουν για τα πραγματικά πυροτεχνήματα. Αυτό που είναι νέο, είναι η ατρόμητη πλευρά σας που σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές χωρίς καμία ανησυχία. Μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 27 Ιανουαρίου ανακατεύει μια ανεξαρτησία που είναι μεθυστική. Είστε συνήθως προσεκτικοί, αλλά μπορεί να βρεθείτε να κάνετε πρόποση στον εαυτό σας και στην αφοσίωσή σας να κάνετε τη κάθε στιγμή καλύτερη από την προηγούμενη.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Ο τυπικός «τη γλιτώνω από τα πάντα» τρόπος βοηθά στην αύξηση της θερμοκρασίας σε αυτό που αρχικά θεωρούνταν ήδη καυτό σεξ. Μείνετε συγκρατημένοι, καθώς κάποιος σας κοιτά προσεκτικά αυτό το μήνα και αν περιπλανηθεί το βλέμμα σας, αυτός ή αυτή θα μπορούσαν να ανάψουν το σπίρτο που φαινομενικά εσείς κρατάτε. Με την Πανσέληνο στις 12 Γενάρη στον σέξι, αλλά μυστικοπαθή δωδέκατο Οίκο σας θα κοιτάτε πάνω από τον ώμο σας για να βρείτε κάποιον που θα μπορούσε να διαδώσει κάποιες ενοχλητικές πληροφορίες. Μόλις δύο ημέρες αργότερα υπάρχει αρκετή ενέργεια στο σύμπαν για να ενθαρρύνει τους τολμηρούς τρόπους σας και να σας παρουσιάσει μια εξωφρενική πρόταση και μαντέψτε τι μπορείτε να ξεκινήσετε;

zodia-99

Η παραδοσιακή σας κίνησή είναι να κρατάτε το ταίρι σας σε μια κατάσταση θαυμασμού και αυτό το μήνα διατηρείτε υψηλά τη θερμοκρασία με πειραματισμούς (έχετε δοκιμάσει ταντρικές στάσεις); Οτιδήποτε σας κρατά κλειδωμένους στο βλέμμα ή το σώμα, προσθέτει στο αλατοπίπερο που κάνει καυτή τη σχέση σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να υπερβάλετε τα συναισθήματά σας στο τέταρτο της Σελήνης στις 19 Ιανουαρίου και η τυχερή για τον έρωτα Νέα Σελήνη στις 27 Ιανουαρίου έχει τους αδέσμευτους Λέοντες να αντικρίζουν κάποιον που μοιάζει ως ο ιδανικός σύντροφος για τις φαντασιώσεις τους. Είναι ένας μήνας που είστε ελεύθεροι από τους περιορισμούς και μπορεί και να καταλήξετε σε μια μακροχρόνια ερωτική σχέση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Παρθένος

Πρόκειται για ένα μήνα εκπλήξεων. Παρά το γεγονός ότι σας αρέσει ο σχεδιασμός, αφήστε το ταλέντο σας για τη τακτοποίηση του σπιτιού έξω από το υπνοδωμάτιο, δεν πειράζει που τα σεντόνια δεν ταιριάζουν. Ο Ουρανός βρίσκετε στη θέση της οικειότητας και σας προτρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις νέες και ιδιόμορφες κινήσεις που οραματιστήκατε σε ένα τρελό όνειρο που είδατε. Αυτός είναι ο μήνας που τα συναισθήματα μπορούν να αναποδογυρίσουν με μια επιτήδεια νέα κίνηση. Ναι, αυτό το άγριο, τρελό και εκτός χαρακτήρα ταλέντο σας που κρατάτε κρυφό, βγαίνει από την κρυψώνα του αυτό το μήνα.

Ο Ποσειδώνας, αυτός που δημιουργεί αυτά τα πονηρά όνειρα, ενώνεται με την Αφροδίτη και δημιουργεί ένα ξόρκι που αυξάνει το ρυθμό του έρωτα. Όλα έχουν να κάνουν με το πεπρωμένο και υπάρχει επίσης και μια Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 Ιανουαρίου που προτρέπει το φώλιασμα και τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας αντιλαμβάνεστε επιτέλους τις δυνατότητες που έχετε μαζί. Τέλος, σε αυτό το μήνα των εκπλήξεων έρχεται και μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επικεντρώνεται στην πειραματική αγάπη. Μπορείτε να νιώθετε τον κίνδυνο, αλλά υπάρχει, επίσης, μια έκρηξη αδρεναλίνης και μπορεί να νιώσετε πιο ζωντανοί από όσο νιώθατε εδώ και πολύ καιρό. Θα δοκιμάσετε απλά τα νερά απόψε και αυτά είναι συναισθήματα που δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00