ερωτοσκοπιο 03/01 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 03/01 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Ότι και να σας απασχολεί, δεν θα πρέπει να το μεταφέρετε στον άνθρωπο σας και μέσα στην σχέση σας. Λύστε το μόνοι σας. Πάντως τα άστρα σας υποστηρίζουν. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν κάποια φλερτ από τον εργασιακό τους χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε σε όλα σας μεγαλομανείς, και αυτό πιθανόν να κάνει το συντροφικό σας ταίρι να αισθάνεται μειονεκτικά. Αυτό εφαρμόστε το καλύτερα στα εργασιακά σας, όπου και θα διαπρέψετε. Τα οικογενειακά σας, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολύ το παρασκήνιο, που έχει παιχτεί στην αισθηματική σας ζωή. Είστε και εσείς υπεύθυνοι καθώς για ακόμη μια φορά, δεν έχετε ξεμπερδέψει από το παρελθόν. Τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που αναμένονται λαμπρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε πολλά νεύρα και σας φαίνεται. Τρίτοι λόγοι σας έχουν κάνει να σκεφτείτε πιο πολύ την οικονομική σας ζωή που άμεσα πρέπει να φτιάξετε. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ειδήσεις από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με το περιβάλλον του συντρόφου σας, που πρέπει μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, επιτέλους και με διπλωματικό τρόπο, να λύσετε. Η συμβολή και η παρουσία σας, θα χρειαστεί σε κάποιους φίλους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αν δεν θέλετε να είσαστε μονίμως η ουρά στην σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε τον άνθρωπο σας, να έρθει πιο κοντά στα δικά σας δεδομένα. Ένα οικογενειακό σας πρόσωπο, θα θελήσει να σας μιλήσει για περιουσιακά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Τα μάτια σας μαρτυρούν θυμό και απογοήτευση. Αν τελικά αυτό γίνεται για πολλοστή φορά, τότε ίσως και να φταίτε εσείς που δεν φεύγετε από προβληματικές καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι είναι ένα βήμα, πριν γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά σε πολύ κόσμο, που θα θελήσει να σας κατακτήσει και αισθηματικά. Ο κυβερνήτης σας, έχει ακόμη πολλά δώρα για εσάς. Αυτό συμπεριλαμβάνει και μεγάλη οικονομική άνεση, που θα έχει μεγάλη διάρκεια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έρθει η ώρα για αλλαγές και στο αισθηματικό σας κομμάτι. Αν είστε μόνοι, νέα ερωτική τύχη θα σας φανερωθεί σύντομα. Όσοι έχουν σοβαρή δέσμευση, θα ξεκινήσουν συζητήσεις για κάτι περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Στον τομέα των οικονομικών θα είστε πολύ καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες. Στα αισθηματικά θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Ασχοληθείτε και με τον κοινωνικό σας κύκλο που σας έχει χάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι σχέσεις με τον άνθρωπο σας, έχουν διαταραχτεί αρκετά. Σε αυτό πιθανόν να φταίτε και εσείς που δεν ξέρετε και επακριβώς τι ζητάτε. Ίσως κάτι ακόμη από το παρελθόν?! Αυτοί που θα ταξιδέψουν είναι πιθανόν να βρουν και έναν καινούργιο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι σκέψεις και οι γνώμες των τρίτων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προστατέψετε πολύ περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, δεν θα ήταν σωστό να επιστρέψουν σε κάποια παλιά τους ιστορία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης