αστρολογικες προβλεψεις για δυο 31/01 Τρίτη

erwtikes-7314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 31/01 Τρίτη

ζωδια κριός
Μια αλλαγή συνηθειών θα σας φανεί ως καλή ιδέα σήμερα, κάτι που θα υποστηρίζει και το ταίρι σας. Δεν θα χρειαστεί καν να το συζητήσετε πολύ, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει ο ένας από τους δυο σας το πρώτο βήμα.

ζωδια ταύρος
Είναι απόλυτα κατανοητό να τρέφετε ανάμεικτα συναισθήματα για μια επιτυχία σας, όσο και να την λαχταράτε. Είναι απόλυτα αποδεκτό επίσης να είστε μπερδεμένοι για τον τρόπο χειρισμού της. Συζητήστε το με το ταίρι σας, που σας ξέρει καλύτερα από τον καθένα και έχει κάθε διάθεση να σας κατευθύνει.

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτό που χρειάζεται σε εσάς και το έτερό σας ήμισυ σήμερα, είναι να λειτουργήσετε εντελώς αυθόρμητα. Μην διστάσετε να το κάνετε και για φιλοσοφικές συζητήσεις ή εσωτερικούς σας προβληματισμούς. Θα δείτε ότι τα «αδιάφορα» θέματα ερεθίζουν πολύ τη φαντασία!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όταν κάτι απρόβλεπτο έρχεται στον δρόμο σας, να το εκλαμβάνετε ως ένα δωράκι του σύμπαντος προς εσάς! Φυσικά η λογική σας θα θέλει να επεξεργαστεί κάποιες πληροφορίες, όμως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς και το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια λέων
Πολλές φορές αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνατε τόσο καλά, ώστε να έχετε στη ζωή σας αυτό το κελεπούρι! Να έχετε υπόψιν σας ότι το έτερό σας ήμισυ θεωρεί ότι εκείνο είναι το τυχερό σε αυτή τη σχέση… Μην αμελείτε να επιβραβεύετε ο ένας τον άλλον για την κοινή σας πορεία.

ζωδια παρθένος
Δημιουργική έμπνευση μπορείτε να αντλήσετε από παντού, αρκεί να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας. Κάντε μια «κουλτουριάρικη» περιδιάβαση με το ταίρι σας, για να γυρίσετε στο σπίτι και να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα!

ζωδια ζυγός
Σήμερα αφιερώστε χρόνο να συλλογιστείτε λίγο τη σχέση σας μαζί με το ταίρι σας, να σκεφτείτε ποιες καταστάσεις ή υποχρεώσεις αποτελούν πρόκληση για εσάς. Όταν έχετε καθαρή οπτική για τη θέση και τους χειρισμούς σας, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Έτσι οι αντιδράσεις σας θα είναι πάντα πιο αποτελεσματικές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια σκορπιός
Σήμερα καλείστε να αλλάξετε ταχύτητα στη ζωή σας και να περάσετε σε ρυθμούς διασκέδασης! Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι ενθουσιώδες εκτός σπιτιού με το ταίρι σας. Είναι καιρός να θυμηθείτε πόσοι εξαιρετικοί άνθρωποι υπάρχουν στη ζωή σας, πόσο περιβάλλει η αγάπη και τους δυο σας!

ζωδια τοξότης
Ανοίξτε την αγκάλη σας για να δεχθείτε το αναπάντεχο, σαν να είναι ένας φίλος που έχετε να δείτε καιρό. Δικαιούστε μόνο να εξασκήσετε το ύφος σας, για να δείχνετε όσο έκπληκτοι πρέπει με τα δώρα του σύμπαντος. Σαν να σας ανακοινώνει το ταίρι σας ότι κανόνισε ένα υπέροχο διήμερο για τους δυο σας!

ζωδια αιγόκερως
Πόσο χώρο νομίζετε ότι έχετε μέσα στη σχέση σας για να κάνετε ελιγμούς; Η απάντηση είναι ότι έχετε πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε, ειδικά αν κάνετε μια παύση για να δείτε τα πράγματα από νέα σκοπιά. Είναι καιρός να αποκτήσετε λίγο πιο ανέμελη και συνολική οπτική.

ζωδια υδροχόος
Αν δεν σας ενθουσιάζει κάτι που σας προτείνει το ταίρι σας, γιατί θεωρείτε απαραίτητο να πείτε το αντίθετο; Αν δεν είστε ειλικρινείς και αληθινοί στις θέσεις σας, δεν αποκλείεται να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ξεστομίσετε αργότερα κάτι που θα πληγώσει…

ζωδια ιχθύες
Όσο ευαίσθητες ψυχές κι αν είστε, τα άστρα πλέον σας επιβάλλουν να βγάλετε στην επιφάνεια τα πιο μύχια συναισθήματά σας για να μπορεί να τα βλέπει και το ταίρι σας! Θα δείτε ότι όσο πιο πολλά στοιχεία «ταμπού» αποκαλύπτετε, τόσο ελαφρύτεροι θα νιώθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66