ζωδια για ελεύθερους 31/01 Τρίτη

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

ζωδια για ελεύθερους 31/01 Τρίτη

ζωδια κριός
Κάντε τα πλάνα σας εκ των προτέρων, πριν βγείτε να συναντήσετε ένα καινούργιο άτομο! Φροντίστε να έχετε μάθει ποια είναι τα ενδιαφέροντα αυτού του ιδιαίτερου ατόμου. Όταν φανεί ότι έχετε μπει στη διαδικασία κι έχετε καταβάλει κόπο για να ξέρετε κάποια πράγματα για όποιον έχετε απέναντί σας, σας περιμένουν πολύ εντυπωσιακές ανταμοιβές.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να φανείτε πιο ανοικτοί στις καινοτομίες, αν θέλετε να φτάσετε στη λύση ενός ιδιόρρυθμού προβλήματος επικοινωνίας. Αλλάξτε την συνήθη προσέγγισή σας, προκειμένου να σας εμπιστευτεί το άλλο άτομο και να σας μιλήσει ειλικρινά. Πρέπει να σκέφτεστε έξω από τους συμβατικούς τρόπους επικοινωνίας και να θυμάστε να ακούτε…

 

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να κάνετε κάποιες σοβαρές σκέψεις, γι’ αυτό αναζητήστε το μέρος εκείνο που θα μπορέσετε να απομονωθείτε και να συγκεντρωθείτε απόλυτα. Κλείστε τηλέφωνα και τηλεόραση και αφοσιωθείτε στα θέματα που αξίζουν την πλήρη σας προσοχή. Να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Στο επόμενο ραντεβού σας θα ήταν καλό να επιδείξετε το πνεύμα σας αντί για το συναίσθημά σας. Το άτομο που θα συναντήσετε μπορεί να εντυπωσιαστεί από την ευφυΐα σας, περισσότερο απ’ όσο για την ευαισθησία σας. Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε κάποιο επιτραπέζιο, που θα σας επιτρέψει να δείξετε τον πλούτο του λεξιλογίου σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα θα αντιληφθείτε ότι χρειάζεστε αλλαγές στον τρόπο προσέγγισής σας, αν θέλετε να ξαναμπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Σκεφτείτε ρεαλιστικά ποια είναι η ιδανική σχέση και περιλάβετε στην εικόνα τις λέξεις «αγάπη, φροντίδα, διασκέδαση, ισορροπία». Όσο περισσότερο λέτε στον εαυτό σας ότι θέλετε ένα ταίρι που να σας φέρετε όμορφα, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο να το εντοπίσετε.

ζωδια παρθένος
Πρέπει να αρχίσετε να πειραματίζεστε με τις τακτικές που ακολουθείτε στα ραντεβού, προκειμένου να μάθετε τι λειτουργεί υπέρ σας και τι όχι. Σκεφτείτε για παράδειγμα τα μέρη που επιλέγετε για το πρώτο σας ραντεβού (ρεστοράν, σινεμά, μουσικές σκηνές), κι αν αυτά αφορούν και τα ενδιαφέροντα του άλλου ατόμου. Προσαρμόστε τα συμπεράσματά σας και θα σύντομα θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα.

ζωδια ζυγός
Είστε από τα άτομα που έχουν το χάρισμα της καλής επαφής με τον κόσμο και αυτό σας κάνει περιζήτητους ως μεσολαβητές, ειδικά από ζευγάρια του περιβάλλοντός σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Φροντίστε μόνο να μην εμπλέκεστε υπερβολικά σε ενδοοικογενειακές διαφωνίες, γιατί οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια όταν νιώθουν ότι έχουν αδικηθεί ερωτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα δείτε ότι μια ριζικά διαφορετική προσέγγισή σας, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία εύρεσης του ιδανικού ατόμου για εσάς. Σκεφτείτε ποιες είναι οι συνήθειές σας προκειμένου να αναζητάτε το ταίρι που αξίζει να του αφιερώνετε το χρόνο σας, και κάντε ακριβώς το αντίθετο!
Αντί να βγαίνετε και να κάνετε γνωριμίες σε μπαρ, πηγαίνετε σε ένα στέκι της γειτονιάς.

ζωδια τοξότης
Σήμερα συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου που έχουν τα ίδια διλλήματα με εσάς όσο αφορά την προσωπική τους ζωή. Σκεφτείτε όλοι μαζί σε ποια μέρη θα μπορούσατε να γνωρίσετε αξιόλογους ανθρώπους και στη συνέχεια βγείτε για να βάλετε σε εφαρμογή τα συμπεράσματά σας.

ζωδια αιγόκερως
Τα οράματά σας για το μέλλον ενδέχεται να μην συνάδουν με αυτά που κάνουν το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι απόλυτα αποδεκτό να θέλετε από τη ζωή σας κάτι περισσότερο από αυτό που αναμένουν οι άλλοι για εσάς. Υποστηρίξτε τους στόχους σας και δώστε προτεραιότητα στην ευτυχία σας.

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα σε σχέση με ένα καινούργιο άτομο. Τολμήστε να μιλήσετε ακόμη και με αγνώστους, για να εξασκήσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Είναι πολύ υποβοηθητικό να ανοίγετε συζητήσεις με άτομα που δεν περιλαμβάνονται στον συνήθη κύκλο σας. Φροντίστε να είστε φιλικοί, παρατηρητικοί, και κυρίως να είστε ο εαυτός σας.

ζωδια ιχθύες
Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είστε ελεύθεροι επειδή έχετε θέσει κάποια μη ρεαλιστικά κριτήρια για το ιδανικό ταίρι; Αντί να αναζητάτε το πανέμορφο μοντέλο με την χρυσή καρδιά και υψηλό δείκτη ευφυΐας, ίσως πρέπει να διευρύνετε την αναζήτησή σας προς έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι έχετε όμορφο χαμόγελο…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia