αστρολογος προβλεψεις 31/01 Τρίτη

56151c99ec644c82a6173c577f02bb25_XL

αστρολογος προβλεψεις 31/01 Τρίτη

Κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις και γεγονότα αναμένουν σήμερα πολλούς, ειδικά τα αγόρια και τους νεαρούς άντρες. Το πιο πιθανό είναι να σχετίζονται με χρήματα ή με τα λογιστικά τους θέματα.

Αρκετοί θα έχετε σήμερα να διεκπεραιώσετε υποσχέσεις που έχετε δώσει προς παιδιά ή κάποια νεαρά άτομα του στενού σας κύκλου.

 

Αυτή η Τρίτη θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για τα εργασιακά ή τα επαγγελματικά σας θέματα, όπως και τις σχέσεις σας με συναδέλφους, συνεταίρους ή προϊσταμένους.
Κάποιοι μάλιστα θα χρειαστεί να πάρετε σήμερα μια σπουδαία απόφαση, που θα αφορά την παρούσα ή μια μελλοντική σας επαγγελματική απασχόληση ή επιχείρηση.
Θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις ή επισκέψεις με αφορμή μια ιδιαίτερη περίσταση, μέσω της οποίας θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο στην τύχη.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τις δαπάνες σας. Θα είναι συνετό από μέρους σας να μην δώσετε υποσχέσεις ούτε να διατηρήσετε ελπίδες των παιδιών ή των εγγονιών σας, για δώρα και άλλα υλικά αγαθά που επιφέρουν έξοδα!
Σε γενικές γραμμές, η έκβαση της σημερινής ημέρας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις και κινήσεις, για να έχετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.
Ειδικά για τις γυναίκες αυτών των τριών ζωδίων, αναμένονται επαφές με αρκετά άτομα για κάποια οικονομικά θέματα, που θα έχουν αμφίρροπο πρόσημο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα δουν να πραγματώνετε ένα όνειρό τους ή ένα γεγονός που σχετίζεται με μια παλιά αγάπη. Το πιο πιθανό είναι να σας αναμένει μια θετική εμπειρία από όλο αυτό.
Η μέρα θα σας χαρίσει αγάπη, ρομάντζο και χαρά.
Δεν αποκλείεται να λάβετε σήμερα κάποια χρήματα, από άτομα του οικογενειακού σας κύκλου.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να εκπλαγείτε δυσάρεστα από κάποιες ειδήσεις, για ένα άτομο σε άλλη πόλη ή χώρα που στηρίζατε με κάποιο τρόπο.
Δεν αποκλείεται επίσης να απομακρυνθείτε από ένα φιλικό σας άτομο, με αφορμή κάποια θέματα ζωής…
Η σχέση με το ταίρι σας θα πρέπει σήμερα να εστιαστεί στα κοινά σας ενδοαφέροντα.
Ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε περισσότερο στην επίλυση ενός προβλήματος ή μιας έντασης, που θα αφορά ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο στον οικογενειακό ή επαγγελματικό σας κύκλο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα σας εκπλήξει ευχάριστα μια συζήτηση, ένα δώρο ή μια ευγενική χειρονομία από μια γυναίκα – κατά πάσα πιθανότητα εκτός του συγγενικού σας περιβάλλοντος.
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, θα κάνουν μια απρόσμενη αγορά ή θα λάβουν μια απρόσμενη επιβράβευση σε μορφή χρημάτων ή κέρδους. Παρά το γεγονός ότι έχετε σωρρεύσει πολλή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να κλείσετε επιτυχείς και προσοδοφόρες συμφωνίες ή συμβόλαια.
Μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν αρνητικά κάποια σχόλια, συζητήσεις ή κινήσεις από συναδέλφους, πελάτες ή συνεργάτες σας. Αν απομακρυνθείτε από τέτοιες δράσεις, να αναμένετε σήμερα επιτυχίες και κέρδος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65