αστρολογικες προβλεψεις για δυο 7/10 Παρασκευή

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 7/10 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Είστε στη σωστή διάθεση για να ξεκινήσετε νέα πράγματα με το ταίρι σας. Μιλήστε για το τι θέλετε να επιτύχετε και ξεκινήστε να κάνετε ένα σχέδιο. Φροντίστε να ακούτε και τις δικές τους ιδέες, μην προσπαθείτε απλά να σπρώξετε τις δικές σας.

ζωδια Ταύρος
Αν νιώθετε πως έχετε μείνει πίσω στους σωματικούς σας στόχους, πείτε στο ταίρι σας να σας βοηθήσει να παραμείνετε στο δρόμο σας. Το να γυμναστείτε μαζί μπορεί να είναι διασκεδαστικό, και θα απολαύσετε και οι δύο τα οφέλη ενός υγιέστερου και πιο δυνατού εαυτού σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε έμπνευση να ξεκινήσετε πολλά πράγματα σήμερα, αλλά το να τα τελειώσετε είναι μια άλλη ιστορία. Ζητήστε από το ταίρι σας να συνεργαστεί μαζί σας. Όταν δουλεύετε μαζί, μπορεί να δώσετε κίνητρο ο ένας στον άλλο για να πάει παραπέρα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα ξεκινάει δύσκολα και μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να θέλει να παραιτηθεί πριν το μεσημέρι. Συνεχίστε, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα το απόγευμα. Το ταίρι σας μπορεί να έχει ακόμα και μια έκπληξη για εσάς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα σήμερα, θυμηθείτε ότι το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει και να μοιραστείτε τα βάρη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε και εκείνοι θα είναι εκεί για να σας στηρίξουν.

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση που στην αρχή είναι ανάλαφρη, αλλά στη συνέχεια γίνεται βαθύτερη και με νόημα. Να είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε ενεργά και να είστε ειλικρινείς στις απαντήσεις σας.

ζωδια Ζυγός
Όταν νιώθετε καλά, το ταίρι σας εύκολα παρασύρεται από τη θετική σας αύρα. Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα, οπότε ενθαρρύνετε το ταίρι σας να βγει και να απολαύσει την ημέρα μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Σκορπιός
Δεν σας αρέσει να ενδίδετε, αλλά σήμερα αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση. Το να μαλώνετε με το ταίρι σας δεν σας βγάζει πουθενά. Μπορείτε να διατηρήσετε την ηρεμία, αφήνοντας τους να είναι εκείνοι οι σωστοί αυτή τη φορά.

ζωδια Τοξότης
Πείτε στο ταίρι σας τι μπορεί να κάνει για να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί. Θέλουν να σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά μπορεί να χρειάζονται να τους δείξτε τη σωστή κατεύθυνση. Δώστε τους μερικά στοιχεία και θα το κάνουν πραγματικότητα.

ζωδια Αιγόκερως
Προσανατολίζετε πολλή από την ενέργειά σας προς την εργασία σας, αλλά δεν παίρνετε απαραίτητα τα αποτελέσματα που θέλετε. Γυρίστε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή για λίγο. Το ταίρι σας θα χαρεί πολύ.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Προσπαθήστε να ενδυναμώσετε την σύνδεσή σας με το ταίρι σας. Όταν δουλεύετε πολύ, τείνετε να γίνεστε απρόσεχτοι, αλλά μην φέρνετε αυτή τη συμπεριφορά και στο σπίτι σας. Το ταίρι σας θα έπρεπε να σας βλέπει στα καλύτερά σας.

ζωδια Ιχθύες
Ψάξτε για έμπνευση στα βιβλία που έχουν νόημα για εσάς. Μπορεί να βρείτε τα λόγια που ψάχνατε για να σας βοηθήσουν να περάσετε την ημέρα σας. Αν κάτι σας αγγίξει, μοιραστείτε το με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia