ζωδια για ελεύθερους 7/10 Παρασκευή

astrologia-ioylios-2014

ζωδια για ελεύθερους 7/10 Παρασκευή

ζωδια κριός
Έχετε κάνει τις λέξεις, πολυβόλα! Όταν κάτι ή κάποιος σας πιέζει, ανοίγετε το στόμα σας και πυροβολείτε προς πάσα κατεύθυνση. Αν δεν θέλετε κάτι, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πίσω από αυτή την άμυνα. Καλύτερα μείνετε σιωπηλοί, θα περάσετε το μήνυμά σας ευκολότερα και πιο ξεκάθαρα.

ζωδια ταύρος
Αρχίστε να αποδέχεστε και να απολαμβάνετε το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μην υπάρχει μια σχέση στη ζωή σας πάντα. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να εντοπίσετε τις αιτίες, αλλά προς το παρόν αρκεστείτε στις νυχτερινές εξορμήσεις με τα φιλαράκια σας!

 

ζωδια δίδυμοι
Αν κάθεστε άπραγοι και περιμένετε κάτι να συμβεί, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα! Οι δυσχέρειες που σας προέκυψαν τελευταία δεν οφείλονται στα άστρα αλλά σε εσάς. Δεν κάνετε τις ενδεδειγμένες προσπάθειες να προσεγγίσετε τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποια αφορμή θα βρείτε για να βγείτε από τα σπίτι σήμερα, μπορεί απλά να πάτε στο φούρνο να πάρετε ψωμί. Το ζητούμενο είναι να βγείτε, και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Το ένστικτό σας θα είναι κοφτερό σαν ξυράφι σήμερα, και απαιτείται από εσάς να του δώσετε μεγάλη σημασία! Για παράδειγμα, αν είστε σε μια έξοδο και το άτομο που είναι απέναντί σας βλέπετε να είναι υπερβολικά νευρικό ή αμίλητο, μην περιμένετε άλλη ένδειξη. Φύγετε και μην σπαταλάτε άλλο χρόνο άδικα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Βιώνετε μια φάση που είστε συνεχώς στο κέντρο της σκηνής. Γι’ αυτό μην εκπλήσσεστε καθόλου αν βλέπετε άντρες και γυναίκες να παλεύουν για να τραβήξουν την προσοχή σας. Εσείς ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε από όλα αυτά τα μεγαλεία. Στόχος σας είναι να εντοπίσετε το πλέον κατάλληλο και ξεχωριστό άτομο μέσα στο πλήθος. Θα το καταλάβετε όταν το βρείτε, με το που θα συναντηθούν οι ματιές σας…

ζωδια παρθένος
Ο εντοπισμός του κατάλληλου έτερου ήμισυ μοιάζει πολύ με τα αδαμαντωρυχεία: θα πρέπει να χειριστείτε τόνους άχρηστους πετραδιών μέχρι να πιάσει το χέρι σας το γνήσιο… Περνώντας λοιπόν από την μία εμπειρία στην άλλη, εξασκείτε το πνεύμα και τη διαίσθησή σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε πάντα θετικά αποτελέσματα, η αξία όλης αυτής της διαδρομής θα φανεί μόλις βρείτε το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια ζυγός
Η ζωή σας είναι αρκετά δυσχερής αυτή την περίοδο, νιώθετε λες και είστε πάνω σε κινούμενη άμμο που σας πάει και πιο βαθιά με κάθε βήμα. Και ενώ τη μία στιγμή θεωρείτε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος, την επόμενη στιγμή παλεύετε να παραμείνετε στην επιφάνεια. Δυστυχώς μοιράζεστε μεταξύ δουλειάς και προσδοκιών, και αναρωτιέστε πότε θα καταφέρετε να βρείτε μεταξύ τους μια καθησυχαστική πορεία.

ζωδια σκορπιός
Να είστε ο εαυτός σας! Όσους ρόλους και να δοκιμάσετε, δεν θα ευχαριστήσετε ποτέ κανέναν. Όχι μόνο δεν μπορείτε να έχετε έλεγχο πάνω στους άλλους, είναι λογικό να δέχεστε και κριτική για την κακή σας απόδοση. Είναι καιρός να αρχίσετε να ασχολείστε με θέματα που σας ταιριάζουν περισσότερο. Ενόσω εμμένετε σε αυτή την ψεύτικη μάσκα, θα είστε μίζεροι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η καλή επαφή είναι το παν στην αναζήτηση ενός ταιριαστού συντρόφου. Και αυτό προϋποθέτει να έχετε παρόμοιες αναζητήσεις αλλά και εμπειρίες. Αν ο ένας κοιτάει στην ανατολή κι ο άλλος στη δύση, δεν θα καταφέρετε να συμπλεύσετε.

ζωδια αιγόκερως
Έχετε επιδοθεί στην αναζήτηση του τέλειου έτερου ήμισυ; Δεν πρόκειται να το πετύχετε, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Ενόσω δεν θέτετε υψηλά κριτήρια, γιατί δεν είστε κι εσείς υπόδειγμα ιδανικών και αξιών, δεν θα έλξετε ένα άτομο καλύτερης ποιότητας. Θα είναι συνετό να αρχίσετε να μαθαίνετε την αξία των βαθιά κρυμμένων θετικών στοιχείων, αντί να ψάχνετε το τέλειο που θα ικανοποιήσει τις υλικές σας ανάγκες…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Το πιο απρόβλεπτο άτομο θα βρεθεί αρκετά κοντά σας σήμερα. Ακόμη κι αν δεν σας «γεμίσει το μάτι» αρχικά, να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε αλλάξει την άποψή σας μετά το πρώτο ραντεβού μαζί του. Και μιας κι ανήκετε στα ζώδια του νερού, αν εντάξετε ένα υδάτινο στοιχείο στο περιβάλλον, θα βιώσετε την πιο ρομαντική σας επαφή!

ζωδια ιχθύες
Ένα πομπώδες κύμα έχει εισχωρήσει στη ζωή σας και δημιουργεί τις πλέον μεγαλεπήβολες ιδέες στο μυαλό σας. Προσέξτε να μην πέσετε στον πειρασμό σήμερα να ενδώσετε σε τρελές κινήσεις, που θα ξεπερνούν τη λογική και τον πραγματισμό που πρέπει να υπάρχει στη ζωή σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να διασκεδάσετε με κάτι διαφορετικό, αλλά μην επενδύσετε χρόνο και συναίσθημα σε αυτό ούτε να το κρατήσετε για πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66