αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/04 Δευτέρα

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Μοιραστείτε τα όνειρα σας με το ταίρι σας σήμερα και ενθαρρύνετε τους να κάνουν το ίδιο. Καμιά ιδέα δεν είναι εξωφρενική. Αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια Ταύρος
Αλλαγές που ξεκινάνε σήμερα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι επιτυχείς. Αν περιμένατε να κάνετε κάποιες τολμηρές κινήσεις, μην περιμένετε άλλο. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι και ξεκινήστε!

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να έχετε παρεξηγήσεις, για αυτό αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Διαλέγετε τα λόγια σας προσεκτικά για να κρατήσετε τα προβλήματα επικοινωνίας με το ταίρι σας στο ελάχιστο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μετά από μία αγχωτική ημέρα, το να περάσετε ένα βράδυ κάνοντας όνειρα με το ταίρι σας, θα κάνει και τους δυο σας να νιώσετε υπέροχα. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ξεκινήστε να κάνετε σχέδια για κάτι μεγάλο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα θα έχει να κάνει λιγότερο με τη δράση και περισσότερο με το σχεδιασμό της δράσης που θέλετε να κάνετε. Ο καλός σχεδιασμός τώρα, σημαίνει πως θα έχετε καλύτερη εμπειρία αργότερα. Εξερευνείστε τις ιδέες με το ταίρι σας, πριν δεσμευτείτε σε μία.

ζωδια Παρθένος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να λειτουργείτε σε διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα. Αντί να προσπαθείτε να τους κάνετε να βιαστούν για να σας φτάσουν, απλά αποδεχτείτε πως το κάνουν με τον δικό τους τρόπο. Απολαύστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να σας φαίνεται πως οι αλλαγές στην σχέση σας έρχονται με αργούς ρυθμούς, αλλά αν κοιτάξετε το παρελθόν σας θα δείτε πως ήδη έχετε διανύσει πολύ δρόμο. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε – είστε στο σωστό δρόμο.

zwdia-agnh
ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει ανάλαφρους και με παιχνιδιάρικη διάθεση. Το διακριτικό παιχνίδι, γυρνάει σε φλερτ και εσείς και το ταίρι σας θα είστε σε μια πολύ καλή αρχή για ένα γλυκό και ρομαντικό βράδυ.

ζωδια Τοξότης
Αν ξυπνάτε το πρωί και εύχεστε τα όνειρα σας να ήταν πραγματικότητα σας, τότε κάντε βήματα για να τα κάνετε. Το να προσθέσετε ένα στοιχείο φαντασίας στη σχέση σας, μπορεί να βγάλει στο ταίρι σας κάτι που δεν έχετε ξαναδεί!


ζωδια Αιγόκερως
Τα λόγια δεν είναι ο μόνος τρόπος να πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Αφήστε την γλώσσα του σώματος να μιλήσει για εσάς και να ξέρετε πως τίποτα δεν πρόκειται να χαθεί στην μετάφραση.

ζωδια Υδροχόος
Αποφύγετε να ξοδεύετε πάρα πολλά στα ραντεβού. Μιλήστε στο ταίρι σας για τον προϋπολογισμό σας και παραμείνετε εντός του. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε δημιουργικούς και φθηνούς τρόπους να περάσετε καλά μαζί.

ζωδια Ιχθύες
Χαρίστε σε εσάς και το ταίρι σας μια μέρα χαλάρωσης και φροντίδας. Ένα ταξιδάκι σε ένα σπα θα ήταν υπέροχο. Ή πάρτε το θέμα στα δικά σας χέρια και κάντε στο ταίρι σας ένα μασάζ στο σπίτι.