αστρολογικες προβλεψεις για Δύο 15/09

rantevoy-neoi-antres

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Ανατολή Ηλίου 07:06 Δύση Ηλίου 19:34

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας

 

ζωδια – Κριός: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο και την γαλήνη  για να ξεκουραστείτε πρώτα εσείς..  και μετά από κοινού  με το ταίρι σας. Οι μέρες – εβδομάδες του Σεπτεμβρίου  σας βάρυναν ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Εστιάστε σε κάποια δραστηριότητα– ταξίδι , οι κοινές δράσεις ψυχαγωγίας. Αν ο σύντροφος σας ανήκει σε ζωδιο του αέρα, οι όποιες προτάσεις σας θα βρουν καλή ανταπόκριση και σε μελλοντικό χρόνο.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Ταύρος: Μπορείτε να συνδυάσετε με επιτυχία την προσωπική με την δύσκολη εργασιακή  σας ζωή. Είσαστε από τα πιο εργατικά  ζωδια και ξέρετε πως να διατηρείτε  τις απαραίτητες ισορροπίες σχεδόν παντού και πάντα. Ωστόσο…. μην προσπαθήσετε να τρέξετε όλες τις  καταστάσεις χρονικά την ίδια εποχή… θα γίνει μπλέξιμο.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Δίδυμοι: Ενεργοποιηθείτε  και χαρείτε τις θετικές και ευνοϊκές ημέρες  που έρχονται. Το συντροφικό  έτερο σας θα έχει ανεβασμένη και  καλή διάθεση… με αποτέλεσμα προβλήματα –  ψυχρότητα που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας  … να ξεχαστούν από την μνήμη και των δύο σας… μπροστά σε δραστηριότητες που σας φέρνουν σε πιο ρομαντικές στιγμές.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Καρκίνος: Επιτρέψτε και στον σύντροφο σας, να αναλάβει επιτέλους δράση και να προσπαθήσει να κερδίσει το απολεσθέν  έδαφος  στην ταλαιπωρημένη καρδιά σας. Τα αστρολογικά γεγονότα της περιόδου αυτής σας κάνουν πολύ πιο γοητευτικούς  με αποτέλεσμα το μέτριο κλίμα μέσα στην σχέση σας να βελτιωθεί αισθητά… και πιθανόν να  πάρετε αποφάσεις για κοινό  και  δεσμευτικό μέλλον.

SEX LIFE: Καλή

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Λέων: Η μόνιμη ερωτική – σεξουαλική δραστηριότητα σας θα σας βάλει σε προβλήματα πάλι μέσα στην σχέση σας. Μην δίνεται πολλή  σημασία σε τρίτους πειρασμούς, ακόμα και αν είστε ΄΄κουρασμένοι – απογοητευμένοι΄΄  από την σχέση σας. Η ερωτική Αφροδίτη στον πύρινο Λέοντα θα σας δώσει τις πρωτότυπες λύσεις και δυνατότητες ….να ανανεωθείτε με τον δικό σας άνθρωπο.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Παρθένος:    Αρκετές δυσκολίες  και ποικίλα εμπόδια θα υπάρξουν από τις 20-09 και ύστερα στην ερωτική σας σχέση, αν δεν ολοκληρώσετε πρώτα εσείς οι ίδιοι την περίπλοκη  / δαιδαλώδης σκέψη σας. Αν το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, πια δεν σας γεμίζει τότε αποφασίστε και ανακοινώστε το  άμεσα..

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ζυγός: Διώξτε την άσχημη  ενέργεια που έχει μαζευτεί  στην ερωτική σας σχέση.  Έχετε χάσει τον τελευταίο καιρό την δυναμική  σας και αυτό θα χρειαστεί να το βελτιώσετε με την θετικότητα  του ερωτικού συντρόφου σας. Ασχοληθείτε και πάλι με τις ξεχασμένες μικρο – λεπτομέρειες του δεσμού και δείξτε την αγάπη σας!

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Η θετική  διάθεση σας για εξέλιξη στην καρδιά και στο μυαλό του ανθρώπου σας, έχει φτάσει στα άκρα, με τελικό αποτέλεσμα να έχετε εκνευριστεί από την αδράνεια  της άλλης πλευράς. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες με τον Ανάδρομο  και συζητήστε αρκετά και σε βάθος γύρω από όλα αυτά που σας ενοχλούν.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Τοξότης: Οι σκέψεις πολλές και οι δράσεις λίγες. Πολλά αυτόν τον καιρό σας χαλάνε  την ηρεμία. Ένα από αυτά είναι και η προσωπική σας ζωή που είναι σε στατικότητα. Αν το συντροφικό σας ταίρι, δεν σας βοηθάει στην λήψη αποφάσεων για την πορεία του δεσμού σας, τότε καλείστε να το πράξετε εσείς οι ίδιοι μέσα στην εβδομάδα.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Αιγόκερως: Τα άστρα και η τύχη που σας προσφέρουν θα σας κάνουν να  αισθάνεστε και πάλι ασφαλής μέσα από την συναισθηματική σας σχέση – γάμο. Με τόσο αντίξοες αστρολογικές  όψεις που πέρασαν από πάνω σας έχετε γίνει πιο ώριμοι. Μην δώστε όμως μεγαλύτερη έκταση σε τρίτα  λόγια και απομακρυνθείτε από σχόλια που πιθανόν να πικραίνουν… και που έχουν ειπωθεί και στο κοινό παρελθόν σας.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Αδιαφορήστε ς για τις σκέψεις των άλλων  και ιδίως των προσώπων  που συσχετίζονται με το μέτριο παρελθόν σας. Η ερωτική σας  προτεραιότητα σας θα πρέπει να δείχνει τον  σύντροφο της τωρινής σας επιλογής. Οι μέρες και τα άστρα  είναι σε ιδανική ευθυγράμμιση  για μοιραίες εξελίξεις.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά και δύσκολα δρώμενα  εξελίσσονται και όπως δεν τα είχατε σκεφτεί. Προφυλάξτε την σχέση σας μέχρι να εντοπίσετε την πηγή που σας δημιουργεί αυτές τις άσημες  εξελίξεις. Ίσως και θα πρέπει να το ψάξετε στο επίπεδο της ψυχικής σας  κούρασης που φανερώνεται με επιθετικό  τρόπο στον δικό σας άνθρωπο. Προσοχή.

SEX LIFE: Καλή