ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Kαρκινος

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Kαρκινος

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος καρκίνος

ζωδια καρκινος Ερωτικα 

Η όψη εξαγώνου που σχηματίζει ο πλανήτης Δίας με το ζώδιο σας , σας γεμίζει ενέργεια και δυναμώνει κατά πολύ την ανάγκη που έχετε να αγαπήσετε πραγματικά κάποιον.

zodia-taro-45

Την περίοδο αυτή θα κάνετε συνέχεια νέες γνωριμίες και σοφό θα ήταν επίσης να εργαστείτε πάνω στις συναισθηματικές σας σχέσεις αναλύοντας τις παλιές ερωτικές σχέσεις , αναζητώντας τα σημεία που τελικά κατέστρεψαν τον έρωτα. Είστε ευτυχισμένοι δίπλα στον σύντροφο σας και αυτό γίνεται από εκείνον πλήρως αντιληπτό.

Μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να κάνετε σχέδια ζωής για τους δυο σας , ξεκινώντας με ένα ταξίδι σε μια μακρινή και εξωτική χώρα (αν φυσικά τα οικονομικά σας το επιτρέπουν).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

ζωδια καρκινος οικονομικα 

Χάρη στην θετική επιρροή του Δία πάνω στον τομέα των χρημάτων και της εργασίας, όλα σας τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν θα αρχίσουν να επιλύονται ένα ένα και μάλιστα οριστικά καθώς εσείς θα ανεβαίνετε εργασιακά. Και αυτό το γεγονός θα κρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Αν στο πρόγραμμα σας είχατε το να βρείτε μία άλλη εργασία , μην εγκαταλείψετε την ιδέα αυτή. Απεναντίας ψάξτε ακόμα περισσότερο και στείλτε βιογραφικά σας σε θέσεις που ταιριάζουν περισσότερα στα εργασιακά σας χαρίσματα. Η περίοδος αυτή είναι γενικότερα ευνοϊκή για αυτά τα θέματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρξει άνοδος στα οικονομικά ,θα υπάρξει αύξηση στον τομέα των εσόδων της εταιρείας σας και τώρα είναι και η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε όσα νέα σχέδια έχετε αφήσει να κάθονται στα συρτάρια σας ιδίως αν πιστεύετε ολόψυχα στις δυνατότητες της επιχείρησης σας. Τα νέα άτομα μπορούν άφοβα να κάνουν τις όποιες επενδύσεις για να βελτιώσουν την τωρινή τους κατάσταση επιβίωσης επίσης.

 

ζωδια καρκινος τυχη 

Ο Δίας θεωρείται ο πλανήτης της τύχης, και βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με το ζώδιο σας από τον Αύγουστο. Αυτοί οι μήνες είναι οι κατάλληλοι για να κάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας κινήσεις και πράξεις άφοβα , πράξεις που θα σας επιφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα καθώς νιώθετε μία εσωτερική, εξωτερική πνευματική αλλά και σωματική ενδυνάμωση και έξαρση των ενεργειακών πεδίων τα οποία θα σας μετατρέψουν σε πιο ισχυρούς, αισιόδοξους , ατρόμητους χαρακτήρες ενώ παράλληλα θα θέλετε να δοκιμάσετε τεχνικές και πράγματα που δεν είχατε δοκιμάσει παλαιότερα. Αφήστε το γεγονός πως πλέον είστε ικανοί να κάνετε ότι δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα να κάνετε σε πολλά θέματα.

Αφήστε που η εποχή ευνοεί και το τζόγο με την έννοια της αποφοράς κέρδους μέσω των τυχερών παιχνιδιών αν και εδώ η συμβουλή μου είναι αν αποφασίσετε να πράξετε κάτι τέτοιο να δώσετε το ελάχιστο οικονομικό ποσό παρά να προβείτε στο ρόλο του πραγματικού τυχοδιώκτη τζογαδόρου ,μιας και κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον θα σας δημιουργήσει εκατό τοις εκατό σίγουρα προβλήματα. Θα σταθείτε επίσης τυχεροί καθώς θα ταξιδέψετε εκτός της γενέτειρας σας αυτή τη φορά καθώς τέλος θα λάβετε και κάποια νέα ευχάριστα στο αποτέλεσμα τα οποία περιμένατε τόσο καιρό που τελικά θεωρήσατε ότι δεν θα λάβετε ποτέ σας.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

astrologia-zwdia-oroskopio-67