αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/04 Σάββατο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Το να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με το ταίρι σας θα κάνει μία περίεργη κατάσταση να πάει πολύ ομαλότερα. Δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγετε το θέμα. Πείτε αυτό που έχετε να πείτε όσο πιο απλά γίνεται και θα είστε μια χαρά.

ζωδια Ταύρος
Τα όνειρα σας θα είναι ιδιαίτερα ζωντανά για τις επόμενες ημέρες. Ακούστε αυτό που προσπαθούν να σας πουν. Μπορεί να έχουν την απάντηση σε ένα πρόβλημα που έχετε με τη σχέση σας.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε τον τρόπο να κάνετε τις δύσκολες καταστάσεις να φαίνονται λιγότερο αγχωτικές. Μία έντονη στιγμή με το ταίρι σας σήμερα, μπορεί να ελαφρύνει με χιούμορ. Κάντε τους να γελάσουν και το πρόβλημα θα ξεχαστεί.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει εξαντλημένους μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν τα κοινωνικά σας σχέδια χρειαστεί να αλλάξουν, το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση. Το δείπνο και ταινία, μπορεί να γίνει πίτσα και μασάζ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Το επίπεδο της ενέργειας σας δεν έχει όρια σήμερα. Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά που αναβάλατε. Και πάλι θα έχετε αρκετή ενέργεια για να περάσετε καλά με το ταίρι σας το βράδυ.

ζωδια Παρθένος
Μην παλεύετε με τον τρόπο που πάνε τα πράγματα, θα είστε πολύ πιο χαρούμενοι αν πάτε με το κύμα σήμερα. Μόλις τα πράγματα καταλαγιάσουν, μιλήστε στο ταίρι σας για όσα θα θέλατε να αλλάξετε.

ζωδια Ζυγός
Είναι ιδανική στιγμή να πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Θα σας είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε και θα νιώθετε την αυτοπεποίθηση πως αυτά που έχετε να πείτε θα κατανοηθούν.

ζωδια Σκορπιός
Θέλετε να το παίξετε λίγο εκ του ασφαλούς σήμερα. Σχεδιάστε ένα ραντεβού με το ταίρι σας στα γνωστά παλιά σας μέρη. Απλά το να είστε μαζί, είναι ότι χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

ζωδια Τοξότης
Η αυτοπεποίθηση σας ανανεώνετε όταν το ταίρι σας, σας κάνει κομπλιμέντα σήμερα. Προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια τους. Αυτοί αναγνωρίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και θα έπρεπε να τα βλέπατε και εσείς οι ίδιοι!

ζωδια Αιγόκερως
Εκεί που πιστεύατε πως δεν πάτε πουθενά, θα κάνετε πολύ σημαντική πρόοδο. Εσείς και το ταίρι θα αρχίσετε να συμφωνείτε σε κάποιο θέμα σήμερα και θα αναρωτιέστε γιατί σας πήρε τόσο καιρό!

ζωδια Υδροχόος
Ξεκινήστε το διήμερο σας με ένα διασκεδαστικό διπλό ραντεβού σε κάποιο ζωηρό μέρος. Θα απολαύσετε την κοινωνικοποίηση σας με καλούς φίλους μετά τη δουλειά, αλλά αργότερα θα θέλετε το ταίρι σας μόνο για τον εαυτό σας.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να προσπαθεί να σας πει κάτι, χωρίς να σας λέει λέξη. Δώστε προσοχή και θα πιάσετε τα σημάδια που σας στέλνει.