αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/08 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/08 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Όταν βάζετε μπρος τη γοητεία σας, το ταίρι σας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πάρετε ότι θέλετε, αλλά να είστε δίκαιοι! Φροντίστε να δώσετε όσα πάρετε.

ζωδια Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε καλύτερα από ότι έχετε νιώσει για πολύ καιρό. Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο, βγαίνοντας έξω και κάνοντας κάτι ενεργητικό. Φροντίστε να σας συνοδεύσει και το ταίρι σας για να παρασυρθεί από το πνεύμα σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Είστε σε ομιλητική διάθεση σήμερα. Φροντίστε αυτά που λέτε στο ταίρι σας να έχουν νόημα, αλλιώς είναι πιθανό να σας αποκλείσουν. Αν είστε απλά σε διάθεση για ψιλοκουβέντα, μπορεί να είναι καλύτερη ιδέα το να πάρετε ένα φίλο σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Θα κάνετε το τραπέζι στους φίλους σας; Γιατί όχι! Είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε στους φίλους σας τι καλοί οικοδεσπότες είστε εσείς και το ταίρι σας. Κρατήστε το απλό και θυμηθείτε να το διασκεδάσετε επίσης.

ζωδια Λέων
Κακομάθετε το ταίρι σας με την ευγένειά σας σήμερα. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να γίνει η ημέρα τους πιο φωτεινή. Θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα νιώσετε κάνοντας κάποιον άλλο να αισθανθεί ξεχωριστός.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Η κοινή συνεννόηση με το ταίρι σας είναι κάτι που εκτιμάτε πολύ. Μπορεί να μη συμφωνείτε πάντα ο ένας με τον άλλο, αλλά θέλετε να ξέρετε τι κάνει κλικ στον άλλο. Κάντε μια προσπάθεια σήμερα να γεφυρώσετε τα κενά.

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ψάχνετε συμπαράσταση από το ταίρι σας. Πείτε του τι ακριβώς μπορεί να κάνει για να αισθανθείτε καλύτερα. Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε, τόσο πιο πολύ θα μπορέσει να σας βοηθήσει.

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε ό,τι κι αν έχει να σας προτείνει το ταίρι σας σήμερα, ακόμα κι αν στην αρχή η ιδέα του δεν σας ακούγετε πολύ καλή. Να είστε πρόθυμοι να το ακολουθήσετε και μπορεί να βρεθείτε εμπνευσμένοι από τον ενθουσιασμό του.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ξεμπερδεύετε με τις ευθύνες σας στα γρήγορα σήμερα και θα είστε μια χαρά. Δεν θα είναι κακό αν τις μοιραστείτε με το ταίρι σας και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ένα δώρο μόλις τελειώσει.

ζωδια Αιγόκερως
Επικεντρωθείτε στο να φροντίσετε τα απαραίτητα σήμερα, και αφήστε αυτά που δεν είναι σημαντικά για κάποια άλλη στιγμή. Καθίστε και μιλήστε με το ταίρι σας για το ποια πράγματα δεν χρειάζεται ο καθένας σας.

ζωδια Υδροχόος
Μάθετε όσα μπορείτε από το παρελθόν σας, έτσι ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Μην είστε όμως πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Εσείς και το ταίρι σας τα πάτε μια χαρά.

ζωδια Ιχθύες
Στο επόμενο ρεπό σας περάστε μια ήσυχη ημέρα στο σπίτι με το ταίρι σας. Φροντίστε τον εαυτό σας με έναν πρωινό καφέ στο κρεβάτι διαβάζοντας την εφημερίδα, και τελειώστε την ημέρα σας με ένα σπιτικό γεύμα για τους δυο σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra