ζωδια για ελεύθερους 31/08 Τετάρτη

1539

ζωδια για ελεύθερους 31/08 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αφήστε τα πράγματα να παγώσουν ως έχουν για λίγο. Δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το τι πρέπει να χειριστείτε, ούτε καν για το τι είναι απέναντί σας. Το πιο συνετό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Δεν αποκλείεται να έχετε παραπλανηθεί.

ζωδια ταύρος
Είναι πιθανό ξυπνώντας σήμερα να είχατε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα υποβρύχιο, στις 20.000 λεύγες κάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάτι μεγάλο και ύπουλο καραδοκεί στα θολά νερά, και μέχρι να το εντοπίσετε δεν μπορείτε να ησυχάσετε. Αποφύγετε να αναδυθείτε μέχρι να περάσει ο κίνδυνος, στο βυθό δεν νιώθετε τα αβυσσαλέα κύματα…

 

ζωδια δίδυμοι
Αν είστε σε ιδιαίτερα διάθεση και νιώθετε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει απόψε, ακολουθήστε το ρεύμα. Μην αφήσετε το φόβο της επιτυχίας σας να σαμποτάρει αυτή τη λάγνα συγκυρία. Αποφύγετε δια ροπάλου να αναφερθείτε σε θέματα όπως η δουλειά, οι πρώην, οι συναισθηματικά πιέσεις. Κρατήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και σέξι.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι δικοί σας άνθρωποι είναι γύρω σας πάντα για να στηρίζουν, και να σας θυμίζουν πόσο εξαιρετικοί είστε. Το να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας, είναι ο καλύτερο τρόπος για να γίνετε και σαγηνευτικοί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ο καθένας έχει να σας δώσει και μια συμβουλή… Όμως ακόμη κι αν εσείς νιώθετε ότι οι επιλογές σας είναι ελάχιστες ή και ανύπαρκτες, μην τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας! Το εν λόγω άτομο δεν μπορεί να συμβάλλει με τίποτα υποβοηθητικό ή ενθαρρυντικό. Επειδή θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια, καλύτερα να πάτε για ψάρεμα…

ζωδια παρθένος
Οι πλανητικές όψεις αυτής της περιόδου ενδέχεται να σας αναγκάσουν να χειριστείτε ανθρώπους που σας είναι δυσάρεστοι. Γι’ αυτό αν βρεθείτε ξαφνικά μπροστά στο άτομο που δεν επιστρέψατε ποτέ τις κλήσεις του, να ξέρετε ότι είναι μοιραίο. Διαθέστε λίγο από τον χρόνο σας για να μιλήσετε με ειλικρίνεια, και μετά μπορείτε να αποχωρήσετε.

ζωδια ζυγός
Είναι πιθανό να δεχθείτε μια πρόσκληση για έξοδο από ένα άτομο που δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Μη βιαστείτε να πείτε ψέματα, αναφέροντας κάποιο ανύπαρκτο ταίρι – το πιο πιθανό είναι να εκτεθείτε. Το καλύτερο είναι να πείτε μια ευγενική δικαιολογία, περί υπερβολικού φόρτου εργασίας ή ανειλημμένων υποχρεώσεων. Έτσι θα έχετε καθαρή τη συνείδησή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Το χάρισμά σας στη φλυαρία ενδέχεται να αποδειχθεί πολύτιμο σήμερα, αν βρεθείτε ξαφνικά ανάμεσα σε ένα πλήθος και δεν γνωρίζετε κανένα! Προσεγγίστε όποιο άτομο δείτε να φαίνεται εξίσου μόνο, και δεν αποκλείεται να περάσετε ένα ευχάριστο και ανέμελο βράδυ. Ίσως και λίγο περισσότερο…

ζωδια τοξότης
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, τελευταία λειτουργείτε σαν μαγνήτης για τους πιο ανιαρούς ανθρώπους του πλανήτη. Σαν να σας μυρίζονται από μακριά, και σας προσεγγίζουν με ενδιαφέρον. Αν βρεθείτε ξανά στριμωγμένοι σε κάποια συγκυρία, μην δώσετε καθόλου θάρρος στο εν λόγω άτομο και αποδράστε πιάνοντας συζήτηση με τον πρώτο άνθρωπο που θα περάσει από μπροστά σας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Κάνετε συνεχώς σχέδια για έξοδο με ένα συγκεκριμένο άτομο, και συνεχώς σας τα ακυρώνει. Επειδή δεν αξίζει τον κόπο να δώσετε συνέχεια, είναι καιρός να σταματήσετε να ασχολείστε. Αν δεν μπορεί το εν λόγω άτομο να είναι συνεπές τώρα, δεν θα αλλάξει αυτό στο μέλλον. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να το συζητήσετε, εκτός αν είναι φιλικό σας άτομο και πρέπει να μπει στη θέση του.

ζωδια υδροχόος
Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα απολύτως όριο. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν ένα άτομο του κύκλου σας ζητήσει να δανειστεί ένα οικογενειακό κειμήλιο ή ακόμη και χρήματα. Μην δειλιάσετε καθόλου να αρνηθείτε! Είναι πιο σημαντικό να μείνουν ανέπαφα τα υπάρχοντά σας και ο αυτοσεβασμός σας.

ζωδια ιχθύες
Αγκαλιές, φιλιά, διαχύσεις… Σας φέρνει σε δύσκολη θέση ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου, που θεωρεί την σωματική επαφή ως κατάλληλο τρόπο χαιρετισμού. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, εσείς δώστε το χέρι σας. Αν δεν καταλάβει το υπονοούμενο και κάνει μια παραπάνω κίνηση, υπογραμμίστε ότι νιώθετε καλύτερα με τις χειραψίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις