αστρολογικες προβλεψεις singles Τεταρτη 26/08

noima-zwis

αστρολογικες προβλεψεις singles  Τεταρτη 26/08

 

ζωδια κριός
Λίγη περισσότερη προσωπική φροντίδα και περιποίηση και θα επαναφέρετε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σας ακριβώς στα μέτρα σας. Οπότε σήμερα κανονίστε να κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ και φροντίδα σώματος και προσώπου στο ινστιτούτο αισθητικής καθώς και να πάτε τα πιο “άγρια” ρούχα σας , το πιο εξεζητημένο σύνολο βραδινής εξόδου που έχετε, στο καθαριστήριο και το βραδάκι θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο απόλυτα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

 

ζωδια ταυρος
Τα δείπνα υπό το φως των κεριών μπορεί δίχως άλλο να είναι όμορφα και απολύτως κατανοητά για τα άτομα του ζωδίου σας όμως σήμερα ο έρωτας θα έρθει διαμέσων της ανταλλαγής πληροφοριών και της ύπαρξης διαλόγου μεταξύ εσάς και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οπότε αφήστε στην άκρη το εξεζητημένο είτε ντύσιμο , είτε στυλ φλερτ είτε μέρη όπου πηγαίνετε και επιλέξετε την απλότητα.

 

ζωδια δίδυμοι
Μειώστε λίγο την ταχύτητα σας. Τα αρχικά στάδια ενός φλερτ μπορεί να είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικά οπότε γιατί να μην τα χαρείτε. Προς το παρόν απολαύστε τα μεταξύ σας χαμόγελα που ανταλλάζετε όλη την ώρα , ο ένας στον άλλον, από την μία άκρη του δωματίου στην άλλη, ή διαβάστε με χαρά το μακροσκελές μέιλ που σας έστειλε. Θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεται αργότερα για να μπείτε στον κόσμο των ραντεβού ολοκληρωτικά.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος
Μην ντρέπεστε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου όταν δεν γνωρίζετε πως να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ρομαντικό προφίλ στο ίντερνετ ή πως να βάψετε ανταύγειες τα μαλλιά σας στο σπίτι . Πιστέψτε με δίχως βοήθεια σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα θα βρεθείτε απέναντι από τους στόχους που θέσατε και αφορούν το φλερτ σας και όχι κοντά όπως έχετε στο μυαλό σας .

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Για προσέξτε σήμερα ιδιαίτερα όσα άτομα δεν έχουν και περί πολλού τον έρωτα σας. Μήπως οι συμβουλές που σας δίνουν τελικά έχουν να κάνουν με δικά τους προσωπικά συμφέροντα και αναμένουν την στιγμή του λάθους σας για να κάνουν την δικιά τους κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει ή αποτελούν όντως βάσιμες και σωστές συμβουλές φιλικής έμπνευσης και μόνο;

 

ζωδια παρθένος
Αποφύγετε σήμερα να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας με το να θέσετε για την ημέρα σας μη ρεαλιστικούς στόχους. Με απόλυτη σιγουριά, εάν στοχεύετε στο να συναντήσετε σήμερα κάποιον, να τον αγαπήσετε σφοδρά και αυτός το ίδιο και τον επόμενο μήνα να παντρευτείτε , ε , εκτός και εάν ονειρεύεστε εκείνη την στιγμή, τότε μόνο αποτυχία στο δρόμο σας θα ρθει. Γιατί δεν θέτετε καλύτερα ως στόχο το να μιλάτε κάθε μέρα σε κάποιο άτομο που βρίσκετε ελκυστικό και ότι ηθελε προκυψει;

 

ζωδια ζυγός
Να είστε γενναιόδωροι με όλου του είδους τις συναναστροφές σας την σημερινή ημέρα : πχ ακούστε προσεκτικά το φιλαράκι σας που θέλει τόσο πολύ να σας πει πως πήγε το χθεσινοβραδινό ραντεβού του, ή δώστε μία ακόμα ευκαιρία σε ένα άτομο με το οποίο μέχρι σήμερα μόνο βαρετά δείπνα έχετε μοιραστεί και βγείτε για δείπνο μαζί του. Η καλοσύνη αυτή θα γυρίσει υπέρ σας πάρα πολύ σύντομα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια σκορπιός
Η προσωπική σας δύναμη είναι στο πικ της σήμερα οπότε μη κάνετε καμία ενέργεια που να την συνθλίψει. Μην κάνετε σε κανένα ζήτημα πίσω για τον όποιον λόγο. Από το να κλείσετε το στόμα σας και να αποστασιοποιηθείτε μίας κατάστασης είναι πολύ καλύτερο να μιλήσετε και να πείτε έξω από τα δόντια και με πάσα ειλικρίνεια αυτό που έχετε στο δικό σας το μυαλό.

 

ζωδια τοξότης
Μερικές φορές η καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι μιας “κακής¨σε όλους τους τομείς της ζωής μας ημέρας είναι απλά να πάμε με τα νερά της. Οπότε πάψτε την όποια προσπάθεια αντίστασης και αφήστε το συναίσθημα της ημέρας να σας παρασύρει. Μην επιστρέψετε τα τηλεφωνήματα που λάβατε κατά τη διάρκεια της ημέρας πχ, αφήστε να τους καλέσετε όλους αύριο μαζεμένα. Καλύτερα να παραγγείλετε μία πίτσα από την αγαπημένη σας πιτσαρία και έπειτα να ξαπλώσετε στον καναπέ (όταν επιστρέψετε από την δουλειά σας) και να αφήσετε την ημέρα να κάνει το κύκλο της. Ας μην ξεχνάμε ότι αύριο ξεκινάει μια ολοκαίνουρια ημέρα με νέα δεδομένα φυσικά.

 

ζωδια αιγόκερως
Όταν αισθάνεστε ιδιαίτερα δυνατοί εσωτερικά, μην αφήνετε αυτή την δύναμη να διαρκεί μονάχα μία ημέρα. Φροντίστε να φτιάξετε σήμερα ένα μακροσκελές πρόγραμμα δραστηριοτήτων και να το ακολουθήσετε ώστε να αυξήσετε το βεληνεκές της δύναμης σας όσο το περισσότερο γίνεται. Και προς θεού μην αμφισβητήσετε τον εαυτό σας ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αγκαλιάστε τη δύναμη σας , μπορείτε πανεύκολα να το επιτύχετε και πέρα του σημερα και μόνο.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια υδροχόος
Σήμερα βγάλτε από το μυαλό σας τα δικά σας ερωτικά ζητήματα και αφιερώστε το χρόνο και τη συμβουλή σας στο φίλο ή συνάδελφο που στέκει δίπλα σας και σας έχει ανάγκη. Βοηθήστε λοιπόν το άτομο αυτό , να διορθώσει κάποιο υποτιθέμενο ερωτικό ζήτημα ή να βρει μια λύση σε κάποιο πρόβλημα που αφορά το φλερτ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία , θα αναπτύξετε νέους τρόπους προσέγγισης ερωτικών συντρόφων καθώς και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις πάνω στον τομέα της στρατηγικής εύρεσης ερωτικού παρτενέρ.

 

ζωδια ιχθείς
Μα επιτέλους ανοίξτε το στοματάκι σας και πείτε τις αλήθειες σας. Μην κρύβεστε άλλο πίσω από το δάχτυλο σας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Για παράδειγμα , αφού είστε χορτοφάγος γιατί σήμερα που το φλερτ σας , πρότεινε μεσημεριανό σε ταβέρνα με κρέας είπατε ναι; Ή αφού έχετε δει την ταινία για την οποία έκλεισαν για σήμερα το βράδυ εισιτήρια η παρέα σας, να πάτε; Μπορείτε να τους βρείτε μετά την λήξη προβολής της ταινίας και να συνεχίσετε παρέα το υπόλοιπο της νύχτας σας. Μη φοβάστε να εκφράζετε το είναι σας.