αστρολογος προβλέψεις 5/07 Τρίτη

theleis-epityxia

 

Σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου, να περιμένετε επιτυχία στην εύρεση λύσης σε ένα σημαντικό θέμα που αποτελεί αιτία για προστριβές και συγκρούσεις.
Δεν αποκλείεται ωστόσο σήμερα να σας ανησυχήσει ένα γεγονός ή ειδήσεις που θα ακούσετε, και θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξει κάποια ένταση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Θα παραστείτε σήμερα σε μια συζήτηση, συνάντηση ή μια παρουσίαση εργασίας, που θα αφορά τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, τις δεσμεύσεις σας ή τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες.

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα ίσως χρειαστεί να φροντίσετε για την σωματική, την πνευματική ή τη συναισθηματική ισορροπία ενός ατόμου του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να εμπεριέχει δυσκολίες, εντάσεις ή γεγονότα για την οικογένειά σας, που θα οφείλονται σε διάφορες δεσμεύσεις ή συγκυρίες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μία ή περισσότερες αντρικές φιγούρες του φιλικού σας περιβάλλοντος θα γίνουν αφορμή για κάποιες ευχάριστες στιγμές ή συζητήσεις ή για μια συνεύρεση.
Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε επιτυχίες, μέσω κοινών δράσεων ή στενών σχέσεων με ένα νεαρό άτομο.
Η μέρα σήμερα θα είναι ευοίωνη για νομικές και δικαστικές διευθετήσεις.
Αν θέλετε δοκιμάστε την τύχη σας, διαθέτοντας ένα μικρό ποσό σε ένα λαχείο ή ένα αντίστοιχο τυχερό παιχνίδι.

zwdia - love

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό που αναμένετε. Μπορεί επίσης να αφορά ένα έμβασμα, την υπογραφή ή παραλαβή ενός εγγράφου ή ενός οικονομικού συμβολαίου.
Η μέρα σήμερα θα σας εμποτίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, χάρη σε κάποια πολύ σπουδαία νέα που θα λάβετε.

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αποδειχθεί σημαντικό για εσάς να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για δουλειές στο σπίτι. Δώστε όσο χρόνο χρειαστεί στα αγαπημένα σας άτομα, ειδικά αυτά με τα οποία διαμένετε μαζί. Να αναμένετε ευχάριστα γεγονότα μέσα στο σπίτι σας ή με ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera