αστρολογος προβλεψεις Σαββατο 11/06

zwdio-ixtheis-afroditi

Σήμερα Σάββατο, τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες να αναμένουν ευχάριστες ειδήσεις, επιτυχίες ή προτάσεις που θα αφορούν τον τομέα της εκπαίδευσης, της εργασίας τους ή την προσωπική τους δημόσια έκφραση.

Ενδέχεται να λάβετε ένα δέμα από μακριά, είτε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που ζει σε άλλη πόλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Σήμερα ίσως να κληθείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα υγείας ή προσωπικής φύσεως, ενός ατόμου που θα ανήκει στο οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον.

Ίσως να έχετε κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις, πιθανώς όχι ευχάριστες ή που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διπλωματία και συμβιβασμούς.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ίσως σήμερα να αναστατωθείτε λίγο από ειδήσεις που θα ενέχουν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα μάθετε για μια αποτυχία ή μια αναποδιά που θα προκύψει σε ένα τέτοιο άτομο.

Γενικά ωστόσο σήμερα, θα κληθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όσους βρεθούν γύρω σας.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου, να αναμένετε γεγονότα που θα σχετίζονται με μια γυναίκα και θα σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά κάποια πράγματα.

Είναι πλέον απαραίτητο να αρχίσετε να κάνετε κάποια επαναξιολόγηση ή να αλλάξετε σχέδια και ιδέες, σε πολύ συγκεκριμένους στόχους που έχετε θέσει για τη ζωή σας.

zwdia - love

Θα σας προκύψει μια έκπληξη από άντρες γεννημένους στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, που είχαν μια εμπειρία διαφορετική, συναρπαστική ή συναισθηματικά φορτισμένη.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα γίνουν αντικείμενο της προσοχής ενός άντρα που θα τους στηρίξει ή θα τους παράσχει προστασία. Δεν αποκλείεται να λάβετε από αυτό τον άντρα ένα απόκτημα ή χρήματα ή κάτι ανάλογο.

Αν είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χαρείτε με ευχάριστα νέα που θα αφορούν χρήματα, είτε θα λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό ή ένα οικονομικό έγγραφο που θα ωφελεί εσάς και άλλους.

Η μέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για εσάς, για να επιλύσετε οικονομικά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia