αστρολογος προβλεψεις 01/04 Σάββατο

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

αστρολογος προβλεψεις 01/04 Σάββατο

Η πρώτη μέρα του Σαββατοκύριακου θα είναι ευοίωνη για κάθε είδους εργασία. Ειδικότερα, να περιμένετε επιτυχία αν έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση, συνδεδεμένη με τον τομέα του τουρισμού ή των ταξιδιών. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές αποδράσεις.

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να αναλογιστείτε και να προγραμματίσετε, τις κινήσεις σας που σχετίζονται με παιδιά για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια έκπληξη που θα σας φέρει η καλή σας τύχη. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικά ζητήματα.

 

Το Σάββατο, αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχουν διάφορες υποχρεώσεις οικιακής ή οικονομικής φύσης, σχετικές με το σπίτι τους ή με το σπίτι των γονιών ή άλλων συγγενών. Η μέρα ενδέχεται να είναι επιτυχημένη για αγόρια και νεαρούς άνδρες, ειδικότερα εάν τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν κάποια καλή πράξη. Μπορεί να έρθουν νέα από αλλού ή μια πρόσκληση ή πρόταση για ταξίδι.
Η έκπληξη της ημέρας μπορεί να αφορά μια απροσδόκητη απόφαση, που κάποιος θα περίμενε από εσάς.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να μπλεχτούν σε μια δυσάρεστη διαφωνία ή σύγκρουση στο σπίτι ή με συγγενείς. Ενδέχεται να υπάρξει ένταση, σχετικά με την προσωπική ζωή κάποιου από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε ένα νοσοκομείο ή κάποιο κυβερνητικό γραφείο, για να είστε με κάποιον που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Υπάρχει μια πιθανότητα να πάρετε χρήματα ή καλά νέα που σχετίζονται με χρήματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και παραγωγική. Πιθανότητα να υπάρξει πρόοδος ή επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός σχεδίου που σας έχει ανατεθεί. Σήμερα μπορεί να προκύψει πρόβλημα με κάποιον άντρα σχετικά με χρήματα, με ένα οικονομικό έγγραφο, με μια πληρωμή, με ένα δάνειο ή με κάτι άλλο σχετικό.

Αυτοί που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων να περιμένουν μια έκπληξη που σχετίζεται με κάποιο παιδί, εγγόνι ή νεαρό άτομο. Γενικά μπροστά σας έχετε μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Θα μπείτε στον πειρασμό να δεχτείτε κάποια νέα, μια πρόταση ή κάποια πρόσκληση. Σήμερα θα βασιστείτε στην υπόσχεση κάποιου. Θα ελπίσετε να εξελιχθούν θετικά τα σχέδιά σας για σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia