αστρολογος προβλεψεις 01/09 Παρασκευή

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

αστρολογος προβλεψεις 01/09 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Η Αφροδίτη θα δώσει διάφορες ευκαιρίες για δημιουργικότητα. Σήμερα μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες στιγμές στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα θέλετε αρμονία και γαλήνη γύρω σας.

Το σύμβολο της ημέρας είναι η καρδιά. Αυτή θα είναι μια μέρα κατά την οποία η αγάπη θα κατορθώσει να αγγίξει ακόμα και την πιο ψυχρή ή μοναχική καρδιά. Θα είναι μια σημαντική μέρα για να προγραμματίσετε ή να ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα.

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για ανάπτυξη σε κάποιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό σχέδιο μέσω των ενεργειών μιας γυναίκας. Γενικά, οι προσδοκίες σας για σήμερα θα είναι μεγάλες. Οι περισσότερες υποχρεώσεις σας είναι καλά προγραμματισμένες εκ των προτέρων. Η μέρα φέρνει ερωτικά συναισθήματα ή εκπλήξεις. Οι εκπλήξεις που θα συμβούν σήμερα θα έχουν μια συνέχεια, μια εξέλιξη τις επόμενες ημέρες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Η ημέρα θα είναι ήρεμη και επιτυχημένη για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την αντιπαράθεση με γυναίκες. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σημαντική ιδέα ή ένα σχέδιο για εσάς. Μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα ή κάποια έγγραφα που θα σχετίζονται με χρήματα. Μια σχέση από απόσταση μπορεί σήμερα να έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη ή νέες εμπειρίες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχετε προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με ταξίδια, με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες. Μπορεί να συζητήσετε ταξιδιωτικά σχέδια και ιδέες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μιλήσετε για την εργασία ή τη διδασκαλία ενός παιδιού σε άλλη πόλη ή χώρα. Την Παρασκευή είναι πιθανό να συμβούν συγκεκριμένα γεγονότα σχετικά με αυτό το σχέδιο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα βιώσετε περισσότερα συναισθηματικά γεγονότα. Είναι πιθανό οι πράξεις κάποιου να σας βάλουν σε μια δυσάρεστη κατάσταση, να υποστείτε απάτη ή χειραγώγηση και τα λοιπά. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια σήμερα για το σπίτι σας. Βρείτε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε. Πάρτε χρόνο για τις προσωπικές σας δραστηριότητες και τα χόμπι σας.

zodia-zvdia-75