αστρολογος προβλεψεις 03/07 Δευτέρα

erwtikes-24214

αστρολογος προβλεψεις 03/07 Δευτέρα

Τη Δευτέρα πολλοί από εσάς θα χαρούν, επειδή θα παραλάβουν χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια ενδιαφέροντα νέα και να συμβούν γεγονότα τέτοιας φύσης. Η μέρα ευνοεί μια πρόσκληση ή μια συζήτηση για κάποιο επερχόμενο ταξίδι ή κάποια άλλα γεγονότα που θα σχετίζονται με ταξίδια, για εσάς ή ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη μιας συγκεκριμένης υποχρέωσης, που θα σχετίζεται με ιδιοκτησία ή περιουσία του σπιτιού σας. Μπορεί να σας περιμένει κάποια έκπληξη από τους φίλους ή την οικογένειά σας, που θα σχετίζεται με νέα για κάποιον αρραβώνα, γάμο και άλλα.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα η ερωτική σας ζωή θα απασχολήσει ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων και των πράξεών σας. Μπορεί να σας κάνουν μια σημαντική πρόταση ή πρόσκληση ή μπορεί να κάνετε εσείς κάποια πρόταση σε κάποιον άλλον. Θα έχετε ενδιαφέρουσες σχέσεις και εμπειρίες με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Σήμερα θα έχετε συζητήσεις ή θα λάβετε συγκεκριμένες δράσεις, που θα σχετίζονται με ιδιοκτησία ή με περιουσία του σπιτιού σας: εξοπλισμό, επίπλωση, αυτοκίνητο και τα λοιπά.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε διαφωνίες και συγκρούσεις. Θα πάρουν τον έλεγχο συναισθήματα που με δυσκολία θα μπορείτε να διαχειριστείτε, και θα πείτε πράγματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεχαστούν. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διακοπεί μια φιλική σχέση. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων, θα λάβουν κάποιες πληροφορίες ή κάποιο έγγραφο οικονομικής φύσης.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου έχετε μπροστά σας μια υπέροχη μέρα, γεμάτη επιτυχίες και ικανοποίηση για τις πράξεις σας. Σήμερα μπορεί να εκπληρώσετε τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας. Θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις, ταξίδια με τέτοιο σκοπό και για έναν ερωτικό δεσμό με κάποιον/α από άλλη πόλη ή χώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορείτε να χαρείτε με κάτι που θα σχετίζεται με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Θα βιώσετε κάποιο γεγονός ή θα λάβετε νέα, σχετικά με την αποστολή ή την παραλαβή χρημάτων. Η μέρα ευνοεί φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων, μπορεί να ευχαριστηθούν σήμερα λόγω των επιτυχιών που θα έχουν. Θα είναι μια καλή μέρα για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την καριέρα ή τις επιχειρήσεις. Είναι πιθανό να πάρετε χρήματα από τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

zodia-zvdia-75