αστρολογος προβλεψεις 04/07 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

αστρολογος προβλεψεις 04/07 Τρίτη

Η Τρίτη ευνοεί ενδιαφέροντα γεγονότα, συναντήσεις ή συζητήσεις με άντρες: συγγενείς, γείτονες, φίλους ή συναδέλφους. Κάποια είδηση μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, επειδή πιθανόν να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια δική σας επιθυμία ή σχέδιο, λύνοντας έτσι ένα σημαντικό πρόβλημα για εσάς.

Η ερωτική ζωή των γυναικών θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, δυναμική και σε κάποιο βαθμό απρόβλεπτη. Θα υπάρξουν συζητήσεις στο σπίτι σας, για ενδιαφέροντα νέα από μακριά και από κοντά.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερή σας φυσική και συναισθηματική κατάσταση. Μια ευχάριστη έκπληξη όμως, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο μικρό κέρδος, ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ή κάποιο δώρο. Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τις γυναίκες λόγω κάποιων νέων, εγγράφων ή προτάσεων.

zodia-taro-45

zwdia - love

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε να κάνετε πολλή δουλειά και να εκπληρώσετε πολλές υποχρεώσεις. Να περιμένετε συζητήσεις, κυρίως πάνω σε θέματα που θα σχετίζονται με επιχειρήσεις. Θα χρειαστεί να απαντήσετε σε ένα γράμμα ή να κάνετε κάποιο τηλεφώνημα. Για κάποιους από εσάς μια χαρούμενη περίσταση σήμερα θα είναι κάποια νέα ή γεγονότα που θα αφορούν μελλοντική μητρότητα ή τη γέννηση ενός παιδιού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα να περιμένετε ότι θα χρειαστεί να πάρετε κάποια δύσκολη απόφαση. Θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή θα λάβετε μέρος στο προσωπικό δράμα στη ζωή των φίλων, συγγενών, γειτόνων ή γνωριμιών. Τα σημερινά γεγονότα θα έχουν συγκεκριμένο νόημα για την προσωπική σας ζωή, όπως δοκιμασίες ή γνώσεις. Η μέρα σας θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο και αυτό θα σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα, μπορεί να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο έξοδο για αυτούς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε σήμερα πάνω σε οικονομικά θέματα, για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Πολλοί από εσάς θα έχουν επιτυχία στην επίλυση κάποιου προβλήματος που φαινόταν άλυτο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από μια φαινομενικά απρόβλεπτη κατάσταση.

zwdia-zodia-astrologia-65