αστρολογος προβλεψεις 05/06 Κυριακη

astrologia-30-7-2-8

 

αστρολογος προβλεψεις

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική όσο αφορά αγορές, αλλά και συζητήσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης πρακτικών προβλημάτων ή θεμάτων που έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία για τις γυναίκες.

Σήμερα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάποια παρεξήγηση ή διαφωνία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο.

Η Κυριακή είναι μια μέρα που μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις μας με άντρες. Και πάνω απ’ όλα, να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί καραδοκεί κάποια απάτη ή παραπλάνηση, που σχετίζεται με τα συναισθήματα της συμπόνιας, της ευγένειας αλλά και της αγάπης.

zodia-taro-45

Τη σημερινή μέρα όλες μας οι πράξεις θα κατανεμηθούν υπό το πρίσμα του νόμου του πεπρωμένου, και αυτό είναι κάτι που θα διέπει και όλη την επερχόμενη εβδομάδα.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα ενδέχεται να τους φέρει συναισθηματικά προβλήματα, δυσχέρειες και αντιπαραθέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο τρόπος που θα εξελιχθούν τα γεγονότα δεν θα σας ξαφνιάσει, εξαιτίας κάποιας πρόσφατα δομημένης έντασης ή εξαιτίας της έλλειψης άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Αυτή η μέρα δεν θα σας εκπλήξει – θα είναι κάτι ξεχωριστό.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα θα φέρει ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα που θα αφορούν νέα, ειδήσεις, συναντήσεις ή διαδρομές που θα σχετίζονται με άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Ένα σημαντικό γεγονός ή μια είδηση, θα αφορά ένα συγγενικό άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Υπάρχει η πιθανότητα για ένα ταξίδι, για οικογενειακούς λόγους.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ξαφνικά θα αναστατωθούν ή θα λυπηθούν για ένα γεγονός που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού τους κύκλου.

Κάποιος μπορεί να σας προσβάλει πολύ, αν και οι πράξεις του δεν θα ενέχουν κακή πρόθεση. Πιθανότατα θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων επιπόλαιων και ανεξέλεγκτων συναισθημάτων, θυμού ή πρόκλησης.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχουν έντονη την επιθυμία και θα αφιερώσουν χρόνο για να συναντήσουν και να μιλήσουν με άτομα που έχουν να δουν καιρό.

Θα λάβετε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό ή θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση.

Θα υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και κατά κάποιο τρόπο σημαντική επαφή ή συνάντηση, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου και των Διδύμων.

zodia-astra-tarot