αστρολογος προβλεψεις 06/06 Δευτερα

oneirokritis-aspro-mayro

αστρολογος προβλεψεις

Τη Δευτέρα αναμένεται να έχετε απρόβλεπτα νέα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Θα καταφέρετε να μεταφέρετε και να επιλύσετε αρκετά προβλήματα αλλά και σημαντικές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σας. Ίσως να λάβετε συγκεκριμένες βοήθειες ή συμβουλές από ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου.

Θα υπάρξει μια συνάθροιση ή σημαντική συζήτηση για οικογενειακούς λόγους, και ίσως μια μικρή γιορτή ή επιτυχία που θα συνδέεται με ένα άτομο του στενού συγγενικού σας κύκλου.

Ίσως σας προκύψει μια απρόσμενη προσφορά ή πρόσκληση.

zodia-taro-45

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μην πείτε ψέματα στον εαυτό σας για κάποιες δελεαστικές προσφορές, προτάσεις, αμφιλεγόμενες ή αβέβαιες υποσχέσεις, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Η μέρα διέπεται από επιτυχία και ενδέχεται να δώσει σε όλους τύχη και ευκαιρίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Είναι πιθανό – αν και απρόσμενο – να καταφέρετε να ξεπεράσετε αντιπάλους ή εχθρούς.

Για όσους είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτή η μέρα θα ενέχει κάτι σχετικό με ζευγαρώματα και ραντεβού.

Η αιτία της σημερινής χαράς, επιτυχίας ή συνάθροισης, θα είναι μια αντρική φιγούρα από το οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον.

Οι άντρες γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου, θα τύχουν κάποιων εξηγήσεων ή γνωστοποιήσεων που θα τους κάνουν πολύ χαρούμενους.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Όλοι οι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα είναι συνετό σήμερα να ζυγίζουν διπλά τα λόγια τους.

Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε ή να επιπλήξετε κανέναν.

Συγκρούσεις που ίσως προκύψουν σήμερα, θα έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

Δεν βρίσκονται τα πάντα υπό τον έλεγχό σας αυτή την εποχή, γι’ αυτό μην παραπλανείτε τον εαυτό σας για την ισχύ που κατέχετε.

Για όσους είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ενδέχεται σήμερα να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση με ένα άτομο από τον στενό σας κύκλο – ίσως τον φιλικό – που θα αφορά χρήματα ή κάποιες κοινές οικονομικές σχέσεις σας.

Ένα πρόβλημα υγείας που θα αντιμετωπίσει ένα γνωστό σας άτομο, ίσως να χρειαστεί κάποιου είδους βοήθεια από εσάς.

zwdia