αστρολογος προβλεψεις 07/09 Πέμπτη

evdomadiaies-713414

αστρολογος προβλεψεις 07/09 Πέμπτη

Την Πέμπτη πολλοί από εσάς θα μπορέσετε να επιτύχετε στην εργασία ή στην επιχείρησή σας. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ δυναμική. Η συμβουλή μας είναι να μην βιαστείτε να κάνετε κάτι ή να πάρετε κάποια απόφαση. Εκδηλώσεις ανυπομονησίας ή ευερεθιστότητας, μπορεί επίσης να σας βλάψουν.

Σήμερα μπορεί να λάβετε αναγνώριση, ένα βραβείο ή να αναλάβετε μια νέα δέσμευση λόγω του αποδεδειγμένου επαγγελματισμού σας. Υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί κάποια ερωτική παρεξήγηση. Το σύμβολο της ημέρας είναι ο καθρέπτης. Οι εκδηλώσεις σας προς τον έξω κόσμο, σήμερα θα είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για αγορές, για την τακτοποίηση ζητημάτων και υποχρεώσεων οικιακού ή ιδιοκτησιακού χαρακτήρα. Μπορεί να είστε τυχεροί και να αγοράσετε κάτι σε τιμή ευκαιρίας ή να το πάρετε δωρεάν, ως ανταμοιβή. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη ζωή των ανδρών που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, που θα τους δώσουν ελπίδα για ένα συγκεκριμένο γεγονός ή για μια σχέση. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν προσδοκίες που θα σχετίζονται με διάφορα γεγονότα στη ζωή των μελών της οικογένειάς τους ή των συγγενών τους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα θυμώσετε με γεγονότα ή με νέα που σχετίζονται με ταξίδια, μεταφορές, άτομα από άλλες τοποθεσίες και τα λοιπά. Σήμερα να περιμένετε ότι θα λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό.
Είναι πιθανές οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών από διαφορετικές γενιές: μητέρα και γιος, πατέρας και κόρη και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε ή να λυπηθείτε από δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα, πιθανότατα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μαζικές συγκεντρώσεις και τα πλήθη. Είναι πιθανό να αναβληθεί μια επίσκεψη, συγκέντρωση ή συνάντηση, προς όφελός σας. Την Πέμπτη να περιμένετε νέα από μακριά.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα αυτή προμηνύει καλές ευκαιρίες στην εργασία ή στην επιχείρησή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε λίγο υψηλότερα κέρδη, κάποιο επιπλέον εισόδημα και άλλα. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη μιας δικαστικής υπόθεσης οικονομικού χαρακτήρα. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε ή να προετοιμάσετε ένα σημαντικό γεγονός, που θα σχετίζεται με την οικογένειά σας. Στους άνδρες των τριών αυτών ζωδίων η μέρα φέρνει φλερτ, περιπέτειες και ρομαντική ψυχαγωγία.