αστρολογος προβλεψεις 08/09 Παρασκευή

zwdia-gi-glwssa-erwta

αστρολογος προβλεψεις 08/09 Παρασκευή

Την Παρασκευή μπορεί να βιώσετε περιττές και βιαστικές ανησυχίες. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε ένα σημαντικό εγχείρημα ή δέσμευση. Η μέρα φέρνει περισσότερες γεννήσεις αγοριών. Θα είναι μια καλή ημέρα για μια δικαστική υπόθεση ή αγωγή.

Το σύμβολο της ημέρας είναι η αράχνη. Θα είναι μια ιδανική μέρα για να καθαρίσετε την ψυχή και τη συνείδησή σας. Απαλλαγείτε από ξένες ή αρνητικές σκέψεις και επιρροές. Η ψυχή γίνεται βρώμικη όταν κουτσομπολεύουμε, σχολιάζουμε κάποιες δυσάρεστες πράξεις ή μιλάμε άσχημα.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η ημέρα υποδεικνύει την πιθανότητα να πάρετε κάποια χρήματα, να διευθετήσετε ορισμένες σχέσεις ή να τακτοποιήσετε κάποια έγγραφα οικονομικού χαρακτήρα. Είναι πιθανό να αποκτήσετε ένα αντικείμενο που επιθυμούσατε. Θα καταλάβετε ότι έχετε παραπλανηθεί από εσφαλμένες πληροφορίες, που προκάλεσαν μια σύγκρουση ή διαμάχη στην οικογένειά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να έχετε ανησυχίες για άτομα που ζουν αλλού, να ταξιδέψετε ή να συναντήσετε κάποιον από μακριά. Εάν αναβάλλετε κάποια από τα σχέδιά σας σήμερα, θα είναι επειδή η μοίρα σας επιφυλάσσει κάτι καλύτερο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα φέρνει δυσκολίες στο σπίτι. Θα υπάρξουν εντάσεις με τους αγαπημένους σας. Θα βιώσετε στιγμιαία μελαγχολικές ή καταθλιπτικές καταστάσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να διαφωνήσετε ή να συγκρουστείτε με ένα πεισματάρικο κορίτσι ή μια γυναίκα.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, οι σημερινές εκπλήξεις θα σας ανοίξουν τις πόρτες για την επιτυχία και την εκπλήρωση των επιθυμιών ή των στόχων σας. Θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα, υπάρχοντα ή ιδιοκτησία. Σήμερα μπορεί να δημιουργήσετε ένα νέο φλερτ, που θα αναπτυχθεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες προς μια πολλά υποσχόμενη κατεύθυνση.

zwdia