αστρολογος προβλεψεις 09/07 Κυριακή

zwdia-ilios-karkinos-21-6

αστρολογος προβλεψεις 09/07 Κυριακή

Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια περίσταση προκειμένου να συγκεντρωθείτε στο σπίτι με άλλα άτομα. Θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ή σημαντική συζήτηση, θα πάρετε κάποια απόφαση, θα συζητήσετε διάφορα γεγονότα και άλλα… Πολλοί άνθρωποι σήμερα θα χαρούν με νέα, έγγραφα ή οικονομικές πληροφορίες.

Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας για την ερχόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή θα συμβούν σημαντικά πράγματα στους άνδρες, στα οποία θα πρέπει να βρουν μηνύματα για γεγονότα που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον.

 

Σήμερα, εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη μπορεί να βιώσετε μια επιτυχία ή μια απώλεια. Φυσικά, οτιδήποτε και αν συμβεί θα είναι αποτέλεσμα προηγούμενων πράξεων και αποφάσεων. Θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με κάποιο γεγονός στη ζωή ενός άντρα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε πολλές συναντήσεις και επαφές με άτομα από μακριά και από κοντά. Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιον συγγενή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επηρεαστείτε αρνητικά, να υπάρξει κάποια προσπάθεια απάτης ή χειραγώγησης στις οικογενειακές σας υποθέσεις από μια γυναίκα. Πρόκειται να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιον άντρα ή να συμβεί κάποιο σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με αυτόν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα μπορεί να λάβετε νέα ή να έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία για κάποιο πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού σας. Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή υποχρέωση σχετική με το σπίτι σας ή με κάποια άλλη ιδιοκτησία σας. Θα έχετε μια σοβαρή συζήτηση με συγγενείς, για κάποια σημαντική απόφαση που πρόκειται να πάρουν ή για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Θα σκεφτείτε σοβαρά μια νέα ευκαιρία ή δυνατότητα, καθώς θα πρέπει να πάρετε κάποια συγκεκριμένη απόφαση σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα οικονομικά και υλικά οφέλη. Μπορείτε να περιμένετε καλά νέα σχετικά με αυτά. Την Κυριακή να περιμένετε νέα από κάποια άλλη τοποθεσία ή από κάπου μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75