αστρολογος προβλεψεις 10/06 Παρασκευη

zwdia-erwtikes-21-7-14

αστρολογος προβλεψεις

Έφτασε η Παρασκευή, και θα είναι μια μέρα που θα φέρει επιτυχίες στα οικονομικά και υλικά σχέδιά τους και τις λεπτομέρειές τους.

Οι περισσότεροι άντρες κάτω των 35 ετών θα κληθούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση ή να αναλάβουν μια έκτακτη δέσμευση ή υποχρέωση.

Κάποια υπόσχεση θα δοθεί, που θα σχετίζεται με μια φιλική σχέση.

zodia-taro-45

Ενδέχεται να υπάρξει μια συνάθροιση ή συνάντηση, που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα που θα ανήκει στον στενό οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο.

Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετική για κάθε είδους ταξίδια, αλλά και επαφές με ανθρώπους που μένουν μακριά σας.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα κάνετε μια προκαταρκτικά σχέδια που δεν αποκλείεται να σας πάνε προς απροσδόκητες κατευθύνσεις.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα μάθετε κάποιες πληροφορίες που θα σας αποκαλύψουν ένα θέμα που μέχρι τώρα δεν είχε γνωστοποιηθεί σε εσάς, και θα σχετίζεται με προβλήματα ή δυσκολίες ενός άλλου ατόμου του κύκλου σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να προκύψει ένα ευχάριστο γεγονός στους κόλπους της οικογένειάς σας που θα αφορά ένα συγγενικό σας άτομο.

Σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να παρευρεθείτε σε μια συνάθροιση που θα σχετίζεται με έναν αρραβώνα, έναν γάμο, μια επέτειο ή τα γενέθλια ατόμου του στενού σας κύκλου.

tarw-zwdia

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε να βιώσετε κάποιες πιο έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Η ευαισθησία σας θα είναι σε έξαρση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να είστε ευερέθιστοι.

Καταβάλετε όση προσπάθεια μπορείτε συνειδητά, ώστε να μην δημιουργήσετε αχρείαστα προβλήματα.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων και του Σκορπιού, υπάρχει πιθανότητα να σας προκύψει μια δυσάρεστη ή ευαίσθητη κατάσταση που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Ένα σημαντικό γεγονός ίσως ανακύψει, που θα αφορά ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love