αστρολογος προβλεψεις 10/07 Κυριακή

zwdia-tetraplotites

 

Κυριακή 10 Ιουλίου σήμερα, το ένα τρίτο αυτού του μήνα έφυγε κιόλας. Κι επειδή ο καιρός περνά γρήγορα, μην καθυστερείτε άλλο τις εξορμήσεις στις παραλίες!
Η μέρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά αποδοτική, για εισοδήματα που αναμένετε να έρθουν μέσα από τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ιδιαίτερα μάλιστα όσα αφορούν ή ενέχουν παιδιά και νεαρά άτομα. Αυτό το θέμα ειδικά – τα παιδιά και τα νεαρά άτομα – θα απασχολήσει κάποιες συζητήσεις σας, για κάποια επερχόμενα έξοδα στην οικογένεια.

 

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε σήμερα και με έναν άντρα, είτε θα μετάσχετε σε ένα γεγονός που θα ενέχει έναν άντρα.
Καλό θα είναι να είστε λίγο προσεκτικοί στην εκδήλωση της αυτοπεποίθησής σας και του αυτοσεβασμού σας, για να μην σας επιφέρουν δυσχερείς καταστάσεις.
Επίσης στην ατζέντα της ημέρας καταγράφονται κάποια ατυχήματα, τραυματισμοί ή προβλήματα υγείας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εμπλακείτε σε συζητήσεις και σχολιασμούς για την ερωτική ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας. Γενικά η σημερινή μέρα φέρνει πολύ «αναβρασμό» και ποικιλία συναισθημάτων στον ερωτικό τομέα, για τις γυναίκες εκπροσώπους των τριών ζωδίων.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα κληθείτε να σκεφτείτε διάφορους πιθανούς τρόπους επίλυσης κάποιων πρακτικών προβλημάτων μέσα στο σπίτι. Αυτά θα αφορούν την αντικατάσταση εξοπλισμού, συσκευών, επίπλων ή άλλων ανάλογης φύσεως.
Δεν αποκλείεται να κάνετε σήμερα κάποια συζήτηση που θα αφορά ένα δώρο ή ένα προνόμιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Για τους γεννημένους στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα σήμερα θα σας δώσει ηρεμία και επιτυχία.
Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια φυσική ή εικονική συνάντηση με κάποια άγνωστα – προς το παρόν – άτομα, κάποιες νέες επαφές ή γνωριμίες. Επίσης είναι πιθανό να δεχθείτε μια πρόσκληση για να συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου.

Οι γεννημένοι υπό το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα διαφαίνεται ότι θα σπαταλήσετε κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Θα το κάνετε όμως για κάποιο καλό σκοπό ή για κάποια υποχρέωσή σας.
Επίσης σήμερα ενδέχεται να λάβετε κάποιες ειδήσεις για θα αφορούν κάποιες μελλοντικές βελτιωμένες οικονομικές ευκαιρίες ή κάποιες πληρωμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις