αστρολογος προβλεψεις 10/08 Τετάρτη

katy-+-harp

αστρολογος προβλεψεις

Τετάρτη 10 Αυγούστου σήμερα, μια μέρα που θα σας απασχολήσουν αρκετά τα παιδιά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να παραστείτε σε μια συγκέντρωση που θα αφορά ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Ίσως επίσης να έχετε δεσμευτεί προσωπικά για κάτι, σε ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο του συγγενικού σας κύκλου, και να κληθείτε σήμερα να τηρήσετε την υπόσχεσή σας.

 

Σήμερα αναμένεται να σας δώσουν χαρά κάποιες επαφές, εξελίξεις ή επισκέψεις από άτομα του φιλικού σας κύκλου που ζουν σε άλλη πόλη ή και σε άλλη χώρα.

zodia-taro-45

Η μέρα δεν αποκλείεται να σας φέρει μια νέα φιλία ή άλλου είδους καινούργια σχέση, με ένα άτομο από μακριά.

zwdia-66

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα χαρούν με ειδήσεις που θα αφορούν χρήματα, ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο ή μια πρόταση που θα σας γίνει.
Η μοίρα θα σας δείξει σήμερα το χαρωπό πρόσωπό της, μέσω της τύχης ή μιας ευκαιρίας που θα σας δώσει. Σε κάποια σημεία θα είναι κάτι τέλειο, σε κάποια άλλα λιγότερο τέλειο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα είναι κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να χάσετε. Φροντίστε να απομνημονεύσετε τα γεγονότα της σημερινής μέρας…

zwdia

 

αστρολογος προβλεψεις

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι καλό σήμερα να μην φορτώσετε τον εαυτό σας με πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις ή σχέδια. Προσπαθήστε να αναβάλετε για μια άλλη μέρα όσα μπορούν να αναβληθούν.
Φροντίστε να αφιερώσετε σήμερα τον περισσότερο χρόνο σας σε σχεδιασμό και προετοιμασία για κάποιες σημαντικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.
Δεν αποκλείεται να μάθετε σήμερα κάποιες ειδήσεις ή κάποιες εξελίξεις, που θα αφορούν ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή εξελίξεις που θα αφορούν μια γυναίκα.
Μια απόφαση ή μια κίνηση από την πλευρά μιας γυναίκας, του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα λειτουργήσει προς όφελός σας με κέρδος.

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα φέρει εκπλήξεις μέσα από ευχάριστες ειδήσεις, ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση. Δεν αποκλείεται η ευχάριστη είδηση ή κάποια γεγονότα, να αφορούν χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο.
Αυτή θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, ωστόσο δεν θα καταλάβετε όλοι αμέσως την αξία της…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera